Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cessy pisze:'No ja to jednak jestem nie tylko ladny, ale i inteligentny (no i skromny). Zanioslem skarpetke Duzej pod prysznic, by ja zmotywowac do zrobienia prania.Czy ja wszystko musze robic za Duzych? Pranie, lizanie Luci po zadku, pilnowanie por posilkow - optymalnie co 10min, szczekanie na ptaki za oknem.... no duzo pracy tu mam, ciagle tylko obowiazki i obowiazki... Zycie kota to ciezkie jest.' Tirek
cessy pisze:'No ja to jednak jestem nie tylko ladny, ale i inteligentny (no i skromny). Zanioslem skarpetke Duzej pod prysznic, by ja zmotywowac do zrobienia prania.Czy ja wszystko musze robic za Duzych? Pranie, lizanie Luci po zadku, pilnowanie por posilkow - optymalnie co 10min, szczekanie na ptaki za oknem.... no duzo pracy tu mam, ciagle tylko obowiazki i obowiazki... Zycie kota to ciezkie jest.' Tirek
cessy pisze:jak za ta ciezka prace Tirek nam wystawi rachunek, to dopiero nam oczy wyjda z orbit![]()
cessy pisze:podejrzewam, ze Tirek by nie odmowil
cessy pisze:pewnie Duza sama zjadla
cessy pisze:Luca rosnie jak na drozdzach!Aktualna waga: 1930g
cessy pisze:No mowilam, ze rosnie jak na drozdzachDlugasny jest, rosnie na lapkach i ma nieskonczone poklady energii
Ale w przeciwienstwie do Tirka, Luca nie robi co 15 minut przestawienia pt' Padam z glodu, juz nie pamietam kiedy ostatnio jadlem, ojojoj'
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 415 gości