Ewa L. pisze:Już za chwileczkę , już za momencik........pan kurier zapowiedział się na 14.
a mnie pan kurier szukał dwa dni bo nie wiedział gdzie mieszkam, telefonu chyba też nie miał
Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Już za chwileczkę , już za momencik........pan kurier zapowiedział się na 14.

agusialublin pisze:MaryLux pisze:MiauKicham na cały świat
znaczy katar masz
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MiauKicham na cały świat
Koniecznie musisz Inusię poprosić o pomoc.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Już za chwileczkę , już za momencik........pan kurier zapowiedział się na 14.
a mnie pan kurier szukał dwa dni bo nie wiedział gdzie mieszkam, telefonu chyba też nie miał
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MiauKicham na cały świat
Koniecznie musisz Inusię poprosić o pomoc.
To nic nie da
FElunia pisze:OjejŻyczę Ci szybkiego powrotu do formy. Przytulam!

AgaS1987 pisze:Czesc Ewcia! Jejku jak Ty z ta noga ww pracy wytrzymasz? A
To noga na ktorej jest ta rana?
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Czesc Ewcia! Jejku jak Ty z ta noga ww pracy wytrzymasz? A
Właśnie to ta noga. Rana się znacznie spłyciła ale noga za to zaczęła bardziej boleć.

Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Już za chwileczkę , już za momencik........pan kurier zapowiedział się na 14.
A co nie powiedziałaś mu gdzie mieszkasz ?![]()
![]()

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Czesc Ewcia! Jejku jak Ty z ta noga ww pracy wytrzymasz? A
Właśnie to ta noga. Rana się znacznie spłyciła ale noga za to zaczęła bardziej boleć.
coś się źle zagoiło w środku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości