OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś "

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 28, 2015 21:11 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

ASK@ pisze: Czarna z długim rekawem ale... Ale z napisem " jestem jak prąd, czasem kopne a czasem popieszcze " :mrgreen:
Warto bylo c'nie :twisted:

Cała Ty :ryk:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro paź 28, 2015 22:37 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

No to gratuluję zakupu :D oraz życzę dużo zdrowia - dla Ciebie, reszty rodziny ludzkiej i kociastych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 29, 2015 7:28 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Oby lepiej z nowym dniem :ok: i w nowej koszulce :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw paź 29, 2015 10:51 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

morelowa pisze:Oby lepiej z nowym dniem :ok: i w nowej koszulce :mrgreen:

Nowy dzwonek zaczął się od biegusiania. PanOdZus nakazał mi na cito mammografia zrobić więc zadzwoniłam i... Za 20 minut mogę ją mieć. Bieganiem za ciuchami, zębami, prysznicem, poprzednimi wynikami ( nie koniecznie ta kolejność :?) zajęło mi deczko czasu ale wyrobiłam się. Wdzięczni tuptając chroma nóżka, łapiąc oddech jako ta rybka umordowana rybakiem :roll: stawiłam się na czas. I na dobrowolne tortury. Raz zawislam na prawym flaku. Potem zawiesili mnie na lewym. Palce stopek ledwo mi ziemi sięgały. Trzymałam się rozpaczliwie maszyny.Ale to nie koniec. Potem naciągane mi było małe co nie co tak, że mi sutek taś taś już wolał. Ja oddechu złapać nie mogłam. Jako ta rybka.Jeszcze te wymagania rodem z Miss Mammografii. Wychyl się barkiem do przodu, wygnij doope do tyłu, zrób z siebie seks modelkę... Tylko jak? Jak cyc trzymany w okowach? Choć dzięki temu stałam jakoś.
Uff, do domu wróciłam jak ubity pies. Lub człek po seks ekscesach sado i jakieś tam macho. Bo trzeba mieć nie po kolei w łbie by dobrowolnie poddać się takim torturom.
Nic to. To już za mną.
Kolejny dzień przede mną.
Jeszcze wcześnie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw paź 29, 2015 11:25 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

:strach: Tyś taka mała czy aparat taki wysoki? czy teraz taka moda jakaś nowa?
Bywałam na mammografii ale bez takich atrakcji - tzn. stałam obiema stopami na ziemi. I wypinać nie kazali.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw paź 29, 2015 14:28 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

morelowa pisze::strach: Tyś taka mała czy aparat taki wysoki? czy teraz taka moda jakaś nowa?
Bywałam na mammografii ale bez takich atrakcji - tzn. stałam obiema stopami na ziemi. I wypinać nie kazali.

A jestem mała. W cycolach też. :mrgreen:
Już raz na tą samą trafiłam i identiko było.
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 29, 2015 23:38 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Dużo zdrowia I cierpliwości życzę, bo są niezbędne by chorować :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt paź 30, 2015 7:05 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

No, faktycznie - przy małych cyckach może być problematyczna.. nie ma za co ucapić.. :?
Długo czekasz na wynik?

Obrazek

morelowa

Post » Pt paź 30, 2015 7:35 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

morelowa pisze:No, faktycznie - przy małych cyckach może być problematyczna.. nie ma za co ucapić.. :?
Długo czekasz na wynik?

2 tygodnie. A nawet gadano o 3. Pptrzebuje te wyniki przed wizytą u ortopedy ale nie wiem czy się uda.

Muszę zabrać się za ogłoszenia. Muszę. I za płatności. Muszę. Ta druga opcja mnie deprymuje bardzo. Strach na rachunek zerknąć.
Martwi mni nie możność łapania na spalonym terenie. Tak jak na miejscu DziwnejKarmicielki. Tam już w ogole niezła afera wynikla z nią. Nie dość, że kłamie jak najęta to prowadzi prywatne rozdawnictwo tozowskiej karmy jaka na stado dostała.Chwaliła się kastracja jednej kotki zapominając dodać, że to ja. Ponoć niezła awantura była jak się dała złapać. O kotce co już ma w domou, w klatce nie wspomnę. Cudownie obie znikły. Klatka i kotka. Nie była i nie szukała maluchów. Wszyscy są winni tylko nie ona. A kotów żal.
Otwock z organizacją tozu a nie ma kto łapać, tymczasowac... Kłótnie i osobiste przepychanki.Tylko ręce po karmę się wyciągają.
A zwierzęta cierpią.
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 30, 2015 7:40 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Jesteś pewna, że ona tę karmę rozdaje? Obstawiam (choć oczywiście nie jest to pewne) - sprzedaje.
Moja pani Krystyna powiedziała mi dziś, że Jej znajoma chciała zabrać koty z naszego podwórka do siebie (pod Wrocław). Ona naprawdę ma wahnięcia, delikatnie mówiąc: raz grozi, że wszystkie koty u siebie uśpi, innym razem chce zabrać koty z dalekiego sobie podwórka. Nie mówiąc o tym, że u tej pani nie ma woliery i te koty chodzą swobodnie, a wiadomo, co to znaczy (zwłaszcza dla nieznających terenu).
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt paź 30, 2015 7:51 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Też te słowa padły. Niestety została złapana na "gorącym" uczynku a kobieta co karmę już trzymała rzuciła ją i dosłownie uciekła.
Nie jestem za cięciem drastycznym. Tylko za kontrolą i czegoś za coś. Kastruj, nie kłam w tej kwestii ( baba oczernia każdego do każdego zapominając co komu mówiła) bo koty cierpią. Niech też zasług czyichś na siebie nie bierze by tylko karmę wydostać.
Koty cierpią bardzo na tym.
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 30, 2015 7:59 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Niestety, też boję się drastycznych akcji w takich sprawach, nie z powodu ludzi, a kotów. I dość często efekt jest: panoszy się taki człowiek i tylko upewnia, że nic mu nie grozi.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt paź 30, 2015 11:37 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Czasami drastyczne ciecia sa skuteczne, chodzi mi o ostateczne zdemaskowanie klamczuchy. Zabrac jej karme i zdemaskowac w Tozie. Nie cierpie takich falszywych ludzi co to pod maska karmicielki zalatwjaja swoje korzysci.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt paź 30, 2015 14:34 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Gosiagosia pisze:Czasami drastyczne ciecia sa skuteczne, chodzi mi o ostateczne zdemaskowanie klamczuchy. Zabrac jej karme i zdemaskowac w Tozie. Nie cierpie takich falszywych ludzi co to pod maska karmicielki zalatwjaja swoje korzysci.

Akuratnie sie trafiło tak ,że to człowiek tozu "złapał ją na wszystkim.
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 30, 2015 20:47 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Cisza u nas.

Powiem cosik więcej o zakupionej koszulce w zusowskim sklepiku. Mam córkę i ona nie oprze się pokusie. Szafki mam przetrzepane. Więc zakup dwóch był manewrem strategicznym. Pozwoliłam córce wybrać. Myślałam ,że na wieczność. :roll:
Ta wspominiana , dotycząca pradu, do dziś była moja. :placz:

Ale widać córa myślała ,że tylko dzionka dotyczy. Tak więc wczoraj założyła swoją bluzunię. Pomarańczową z napisem (klękajcie z wrażenia za mamuni pomysła !)
jestem bezrobotna tylko wtedy jak schną mi paznokcie
A dziś odziała się w bluzunię o kopaniu i pieszczocie . Mojom. :evil:
Na randkem szła. :twisted:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]