meetom pisze:[przeglądać sobie w katalogu setek najładniejszy kocich zdjątek
Hmmm...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meetom pisze:[przeglądać sobie w katalogu setek najładniejszy kocich zdjątek
alahari pisze:Hmmm...Nie wszyscy czytali uważnie o tym, jakie zdjecia nalezy przesyłac...Nieostrych zdjec jest bardzo dużo
meetom pisze:alahari pisze:Hmmm...Nie wszyscy czytali uważnie o tym, jakie zdjecia nalezy przesyłac...Nieostrych zdjec jest bardzo dużo
Ojj.. Nie marudźCóż - nieostre prędzej wypadną. Ale taką cenę za oglądanie wszystkich fotek chyba możesz zapłacić? :>
A może by pod koniec zrobić jakąś sondę - wybrać powiedzmy 30 zdjęć i forumowicze/-wiczki by mogli/-gły wybrać tą najładniejszą dwunastkę (choć pewnie niepotrzebnie wydłużyłoby to czas całego przedsięwzięcia)?
alahari pisze:meetom pisze:[przeglądać sobie w katalogu setek najładniejszy kocich zdjątek
Hmmm...Nie wszyscy czytali uważnie o tym, jakie zdjecia nalezy przesyłac...Nieostrych zdjec jest bardzo dużo
zuza pisze:Moze nie potrafili ostrosci ocenic. To wcale nie takie proste jak sie nie jest specjalista, a takich jednak tu wiekszosc
alahari pisze:zuza pisze:Moze nie potrafili ostrosci ocenic. To wcale nie takie proste jak sie nie jest specjalista, a takich jednak tu wiekszosc
Ja nie mówię o minimalnych różnicach tylko o totalnym rozmyciu, ZuzaWyobraź sobie, że głowa kota, oczy, nos, sa rozmyte, a jedyne co jest troche ostre to zadek
Chyba nikt nie powinien miec problemu z oceną ostrosci przy takim zdjeciu
Keti pisze:
a może to chodziło o zadek
alahari pisze:Keti pisze:
a może to chodziło o zadek
Bywa, ze ostra jest tylko ściana z tyłu
Przedstawiam przykład - czy ktoś tu może mieć problem z ocena ostrości? Bo troche takich zdjec do nas napłynęło
http://upload.miau.pl/1/6992.jpg
To jest oczywiscie moja produkcja
zuza pisze:Ja podziwiam ekipe kalendarzowa w calosci, ze sie zdecydowala za to zabracI wierze w sukces pelen
(i nie podlizuje sie nic a nic)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 149 gości