viewtopic.php?f=20&t=171319
viewtopic.php?f=20&t=171318
viewtopic.php?f=20&t=170917
viewtopic.php?f=20&t=171310
viewtopic.php?f=20&t=171205

viewtopic.php?f=20&t=170335

viewtopic.php?f=20&t=171129

viewtopic.php?f=20&t=168978

Moderator: Estraven

, ślepaczkowego DT.
Na rogowce juz rosnie wrzod a on kaze obserwowac, rozumiecie to?! Nie dal mu nawet kropli do oczu! Wczoraj mial trafic do schroniska w Czartkach ale z pomoca mojej cioci zdazylysmy go wczesniej zabrac z gabinetu. To tak beznadziejny weterynarz, ze w glowie mi sie to nie miesci. W ksiazeczce nie wpisal zadnych podawanych lekow, szwy mamy zdjac niby 30.10. Z oczodolu cos sie leje wiec nie wiem czy nie bedzie potrzebna reoperacja. Drugie oko zaatakowane herpesem. Poza nim przyjechalo dzis ze Zdunskiej 5 kotow. 2 z silnum KK, pozalepiane oczy. Same maluchy. Bardzo Was prosze o pomoc dla tego malego szkraba. W TD u Figaro mamy teraz 13 maluchow na tymczasie, nie liczac ile w innych DT... Nie dajemy juz rady kasowo 
- trzymajmy kciuki za diagnozę

filcowe cuda z manufaktury KotawKratkę
cuda i cudeńka:portfeliki, zapisywajki od kotówwKratkę
urny podarowane przez iwona66
butik od mileny88
srebro, biżuteria, bielizna, kosmetyki od naszych darczyńców: Jozi
, Tundrry
, Kati K.
, KotawKratkę
,grazy01
, marivel
i Tulisia
perfekcyjna Pani domu od czarno-czarnych
fioletowa krówka i termotorby na jedzonko od iwony66
srebro i inne dobra od czarno - czarnych
dziekujemy czarno-czarnym

michalinadzordz pisze:Wczoraj bylam z malcem u weterynarza. Na te chwile dostal lizyne. Na oczku, ktore zostalo mamy juz blizne na rogowce i nic wiecej nie da sie zrobic. Powoli go odrobaczymy, za kilka dni zdejmiemy szwy.
Bede informowac na biezaco.

michalinadzordz pisze:Wczoraj bylam z malcem u weterynarza. Na te chwile dostal lizyne. Na oczku, ktore zostalo mamy juz blizne na rogowce i nic wiecej nie da sie zrobic. Powoli go odrobaczymy, za kilka dni zdejmiemy szwy.
Bede informowac na biezaco.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 69 gości