Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FElunia pisze:Jest końcówka mokrego dla dorosłych, została jedna puszka Bozity, no i jak pisałam nie ma już gastro!
FElunia pisze:Henia i Helenka chwilę pobiegały po kwarantannie podczas sprzątania boksu, bo zrobiły tam masakrę - na pół boksu wywalona zawartość kuwetki - to chyba sprawka Heni, która szaleje z piłeczką. Wędką nie chciały się bawić, Helenka była trochę zainteresowana, a Henia się bała. Czy Henia musi być w boksie? Obie lubią drapaczek, bo wypuszczeniu od razu biegną drapać.
CatAngel pisze:Dzięki Patrycja.
Max nie je w ogóle mokrego jedzenia. Wiec nie ma mu co dawać bo tylko niszczy sie. U mnie w tamtym tyg w ogóle nie zjadl. Suche wcina.
Ile Max jeszcze ma być boksie?
Michcia (Karola) pisze:FElunia pisze:Henia i Helenka chwilę pobiegały po kwarantannie podczas sprzątania boksu, bo zrobiły tam masakrę - na pół boksu wywalona zawartość kuwetki - to chyba sprawka Heni, która szaleje z piłeczką. Wędką nie chciały się bawić, Helenka była trochę zainteresowana, a Henia się bała. Czy Henia musi być w boksie? Obie lubią drapaczek, bo wypuszczeniu od razu biegną drapać.
Wedle słów weta Henia może juz biegac luzem więc nie uważam za zasadne trzymanie jej w boksie. Wypuście ja proszę, bo kot się tylko niepotrzebnie męczy...
Helenka zresztą też.
Tak samo Bożenka - jak to sprawa drugiego testu ( po co?!) to ja zabiorę do weta po pracy i zapłacę za test byle tylko sie kociak nie męczył na małej przestrzeni.
balbina38 pisze:CatAngel pisze:Dzięki Patrycja.
Max nie je w ogóle mokrego jedzenia. Wiec nie ma mu co dawać bo tylko niszczy sie. U mnie w tamtym tyg w ogóle nie zjadl. Suche wcina.
Ile Max jeszcze ma być boksie?
sama nie wiem co z nimDzisiaj Irysek i Mamuśka miały wielki dzień-otwarcie woliery, więc jest wolna i tak myślę,że może tam..............
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia i 788 gości