Maluszek z budowy - z Jędrzejowa do Katowic, już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 25, 2015 13:04 Re: DT dla maluszka z budowy, PILNIE! Proszę o udostępnianie

Jeszcze nie pojechała, koło 17 zawożę ją do ds w Katowicach :) Dam znac, co dalej, ale maleńka jest wyjątkowo bezstresowa, także mam nadzieję, że aklimatyzacja będzie błyskawiczna.
Swoją drogą- jest tak kochana i ma tak wspaniały charakter, sama się w niej zakochałam i już beczę, ze musze ja oddac...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Nie paź 25, 2015 13:09 Re: DT dla maluszka z budowy, PILNIE! Proszę o udostępnianie

Liwia_ pisze:Jeszcze nie pojechała, koło 17 zawożę ją do ds w Katowicach :) Dam znac, co dalej, ale maleńka jest wyjątkowo bezstresowa, także mam nadzieję, że aklimatyzacja będzie błyskawiczna.
Swoją drogą- jest tak kochana i ma tak wspaniały charakter, sama się w niej zakochałam i już beczę, ze musze ja oddac...

Musi byc dobrze juz jest wspaniale ze znalazla domek staly. Napisz tylko czy sprawdzony tzn ktos kogo znasz ja wzial ?

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie paź 25, 2015 19:01 Re: DT dla maluszka z budowy, PILNIE! Proszę o udostępnianie

Nie. Gdy tylko dostałam zdjęcia, zrobiłam małej promowane ogłoszenia i zadzwoniła Pani właśnie z ogłoszenia.
Zawiozłam i zostawiłam malutką :placz:
Zamieszkała w Katowicach z bardzo sympatyczną rodziną. Troszkę się obawiam, bo w domu jest mała dziewczynka - dwulatka, ale rodzice wydają się mieć dobre podejście do dziecka i do kociaka. A kotka jest ufna i nie wydawała się przerażona radosnymi piskami małej Opiekunki. Oby było dobrze. Bella będzie nosiła imię Tosia ;)
Na pewno umówię się z nowymi Opiekunami na wizytę poadopcyjną, mam dostawać wieści o aklimatyzacji...

Także - dziękuję bardzo wszystkim, którzy kibicowali panience, tym, którzy deklarowali pomoc, a przede wszystkim dziękuję za ofertę dt.
Zmieniam tytuł i napiszę pewnie jeszcze, jak Tosia się miewa w nowym domu.

Gdybym tylko miała normalną pracę na miejscu, zostałaby już chyba u mnie jako trzeci kot :(

Liwia_

Post » Nie paź 25, 2015 19:02 Re: DT dla maluszka z budowy, PILNIE! Proszę o udostępnianie

Super :ok:

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Nie paź 25, 2015 19:06 Re: DT dla maluszka z budowy, PILNIE! Proszę o udostępnianie

Liwia_ pisze:Nie. Gdy tylko dostałam zdjęcia, zrobiłam małej promowane ogłoszenia i zadzwoniła Pani właśnie z ogłoszenia.
Zawiozłam i zostawiłam malutką :placz:
Zamieszkała w Katowicach z bardzo sympatyczną rodziną. Troszkę się obawiam, bo w domu jest mała dziewczynka - dwulatka, ale rodzice wydają się mieć dobre podejście do dziecka i do kociaka. A kotka jest ufna i nie wydawała się przerażona radosnymi piskami małej Opiekunki. Oby było dobrze. Bella będzie nosiła imię Tosia ;)
Na pewno umówię się z nowymi Opiekunami na wizytę poadopcyjną, mam dostawać wieści o aklimatyzacji...

Także - dziękuję bardzo wszystkim, którzy kibicowali panience, tym, którzy deklarowali pomoc, a przede wszystkim dziękuję za ofertę dt.
Zmieniam tytuł i napiszę pewnie jeszcze, jak Tosia się miewa w nowym domu.

Gdybym tylko miała normalną pracę na miejscu, zostałaby już chyba u mnie jako trzeci kot :(

bo podobno dopiero trzy koty to cały kot :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie paź 25, 2015 19:14 Re: Maluszek z budowy - z Jędrzejowa do Katowic, już w DS :)

Trzymam kciuki za domek i Tosie. Oby sie adopcja udala. :ok: :ok:

Gosiagosia

Post » Pon paź 26, 2015 16:23 Re: Maluszek z budowy - z Jędrzejowa do Katowic, już w DS :)

Oby się udało :ok: :ok: :ok:
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pon paź 26, 2015 17:44 Re: Maluszek z budowy - z Jędrzejowa do Katowic, już w DS :)

Liwio masz wiadomosci co u Tosi, jak sie miewa i rozrabia w nowym domku. Czekamy na dobre wiadomosci. :1luvu:

Gosiagosia

Post » Pon paź 26, 2015 20:34 Re: Maluszek z budowy - z Jędrzejowa do Katowic, już w DS :)

Dzis dostałam sms, że wszystko ok, a Tosia się aklimatyzuje, jutro ku pojutrze przedzwonię po szczegóły :)

Liwia_

Post » Pon paź 26, 2015 20:44 Re: Maluszek z budowy - z Jędrzejowa do Katowic, już w DS :)

Liwia_ pisze:Dzis dostałam sms, że wszystko ok, a Tosia się aklimatyzuje, jutro ku pojutrze przedzwonię po szczegóły :)

Milo to uslyszec, ze wszystko jest ok. :kotek: :ok:

Gosiagosia

Post » Sob gru 05, 2015 13:17 Re: Maluszek z budowy - z Jędrzejowa do Katowic, już w DS :)

Minęło już trochę czasu - u Tosi wszystko dobrze. Dostaję mms-y ze zdjęciami Tosi, przeważnie w towarzystwie swojej malutkiej pani :) Tosia wyleguje się w łóżku, bawi z dziewczynką, bardzo grzecznie korzysta z kuwety. Błyskawicznie się zaklimatyzowała, jest zdrowa i chyba zadowolona :)

Liwia_

Post » Sob gru 05, 2015 15:22 Re: Maluszek z budowy - z Jędrzejowa do Katowic, już w DS :)

Liwia_ pisze:Minęło już trochę czasu - u Tosi wszystko dobrze. Dostaję mms-y ze zdjęciami Tosi, przeważnie w towarzystwie swojej malutkiej pani :) Tosia wyleguje się w łóżku, bawi z dziewczynką, bardzo grzecznie korzysta z kuwety. Błyskawicznie się zaklimatyzowała, jest zdrowa i chyba zadowolona :)

Super :ok:

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Sob gru 05, 2015 15:36 Re: Maluszek z budowy - z Jędrzejowa do Katowic, już w DS :)

Liwia_ pisze:Minęło już trochę czasu - u Tosi wszystko dobrze. Dostaję mms-y ze zdjęciami Tosi, przeważnie w towarzystwie swojej malutkiej pani :) Tosia wyleguje się w łóżku, bawi z dziewczynką, bardzo grzecznie korzysta z kuwety. Błyskawicznie się zaklimatyzowała, jest zdrowa i chyba zadowolona :)

Cieszę się że malutka Tosia tak dobrze trafiła i myślę o tych co to domu jeszcze nie mają :placz:
Masz może jakieś zdjęcia malutkiej z nowego domku napewno wszystkie byśmy chętnie obejrzały. Nadal mocno trzymamy kciuki z Tosieńkę. :ok: :ok: :ok: :ok:

Gosiagosia

Post » Pon mar 21, 2016 20:26 Re: Maluszek z budowy - z Jędrzejowa do Katowic, już w DS :)

Jak ten czas leci - Tosia już jest po sterylce, ma się świetnie. To wyjątkowa, bardzo mądra koteńka i trafiła na naprawdę fajny dom. Myślę, że jej Opiekunowie nie będą mieli mi za złe podzielenia się zdjęciem ;)
Obrazek

Liwia_

Post » Pon mar 21, 2016 20:56 Re: Maluszek z budowy - z Jędrzejowa do Katowic, już w DS :)

:D :ok:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

[poprzednia][następna]