Swoją drogą- jest tak kochana i ma tak wspaniały charakter, sama się w niej zakochałam i już beczę, ze musze ja oddac...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:Jeszcze nie pojechała, koło 17 zawożę ją do ds w KatowicachDam znac, co dalej, ale maleńka jest wyjątkowo bezstresowa, także mam nadzieję, że aklimatyzacja będzie błyskawiczna.
Swoją drogą- jest tak kochana i ma tak wspaniały charakter, sama się w niej zakochałam i już beczę, ze musze ja oddac...
Liwia_ pisze:Nie. Gdy tylko dostałam zdjęcia, zrobiłam małej promowane ogłoszenia i zadzwoniła Pani właśnie z ogłoszenia.
Zawiozłam i zostawiłam malutką![]()
Zamieszkała w Katowicach z bardzo sympatyczną rodziną. Troszkę się obawiam, bo w domu jest mała dziewczynka - dwulatka, ale rodzice wydają się mieć dobre podejście do dziecka i do kociaka. A kotka jest ufna i nie wydawała się przerażona radosnymi piskami małej Opiekunki. Oby było dobrze. Bella będzie nosiła imię Tosia![]()
Na pewno umówię się z nowymi Opiekunami na wizytę poadopcyjną, mam dostawać wieści o aklimatyzacji...
Także - dziękuję bardzo wszystkim, którzy kibicowali panience, tym, którzy deklarowali pomoc, a przede wszystkim dziękuję za ofertę dt.
Zmieniam tytuł i napiszę pewnie jeszcze, jak Tosia się miewa w nowym domu.
Gdybym tylko miała normalną pracę na miejscu, zostałaby już chyba u mnie jako trzeci kot
Liwia_ pisze:Dzis dostałam sms, że wszystko ok, a Tosia się aklimatyzuje, jutro ku pojutrze przedzwonię po szczegóły
Liwia_ pisze:Minęło już trochę czasu - u Tosi wszystko dobrze. Dostaję mms-y ze zdjęciami Tosi, przeważnie w towarzystwie swojej malutkiej paniTosia wyleguje się w łóżku, bawi z dziewczynką, bardzo grzecznie korzysta z kuwety. Błyskawicznie się zaklimatyzowała, jest zdrowa i chyba zadowolona
Liwia_ pisze:Minęło już trochę czasu - u Tosi wszystko dobrze. Dostaję mms-y ze zdjęciami Tosi, przeważnie w towarzystwie swojej malutkiej paniTosia wyleguje się w łóżku, bawi z dziewczynką, bardzo grzecznie korzysta z kuwety. Błyskawicznie się zaklimatyzowała, jest zdrowa i chyba zadowolona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 33 gości