Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 25, 2015 18:29 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Super :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Zdrowiej i oszczędzaj się :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie paź 25, 2015 18:31 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

barbarados pisze:Super :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Teraz to az za duzo sie oszczedzam, juz bym chciala wstac i nawet nie bede narzekac na nadmiar pracy. :cry:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie paź 25, 2015 18:38 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:

Teraz to az za duzo sie oszczedzam, juz bym chciala wstac i nawet nie bede narzekac na nadmiar pracy. :cry:

ale czasami jest potrzebne trochę lenistwa, oczywiście jak nic za bardzo nie boli
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie paź 25, 2015 19:10 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:

ale czasami jest potrzebne trochę lenistwa, oczywiście jak nic za bardzo nie boli

Marzylam o odpoczynku, bo mialam dosc pracy, ktora nie do konca mnie zadowala, ale teraz wszystko bym robila aby byc zdfowa i podniesc sie z lozka. Tydzien leczenia a mala poprawa. Boje sie ze jednak czeka mnie operacja. :placz:

Gosiagosia

Post » Nie paź 25, 2015 19:14 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Oby nie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Post » Nie paź 25, 2015 19:18 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

barbarados pisze:Oby nie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Trzymajcie mocno kciuki, dziekuje Wam ze jestescie :201494

Gosiagosia

Post » Nie paź 25, 2015 19:24 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Jesteśmy , bedziemy i trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Post » Nie paź 25, 2015 19:29 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

barbarados pisze:Jesteśmy , bedziemy i trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziekuje bardzo.
ciesze sie, ze koty grzeczne tylko moglyby jeszcze sprzatac kuwdtki i nie rozsypywac zwirku. Ale sa kochane nawet nie wybrzydzaja i jedza to co im nadypie.

Gosiagosia

Post » Nie paź 25, 2015 19:31 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:

Marzylam o odpoczynku, bo mialam dosc pracy, ktora nie do konca mnie zadowala, ale teraz wszystko bym robila aby byc zdfowa i podniesc sie z lozka. Tydzien leczenia a mala poprawa. Boje sie ze jednak czeka mnie operacja. :placz:

a jakieś zabiegi by Ci sie nie przydały?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie paź 25, 2015 19:41 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Juz sama nie wiem, bo co pojde na rehabilitacje to cos mi zaszkodzi. Jednak sadze ze to jednak najbardziej mi szkodzi siedzaca praca przy komputerze. Zrobie nastepny rezonans i zobaczymy co na to lekarze.

Gosiagosia

Post » Nie paź 25, 2015 19:43 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Oby było dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Post » Nie paź 25, 2015 19:45 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moja mama miała robiony górny i dolny odcinek kręgosłupa
przez pewien czas było dobrze ale teraz znowu przydało by sie górę zrobić
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie paź 25, 2015 19:45 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

barbarados pisze:Oby było dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Basiu musi byc dobrze, bo dom bez kobiety to nie do konca dom. :roll:

Gosiagosia

Post » Nie paź 25, 2015 19:48 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

agusialublin pisze:Moja mama miała robiony górny i dolny odcinek kręgosłupa
przez pewien czas było dobrze ale teraz znowu przydało by sie górę zrobić

Wlasnie tego sie boje, czasami operacja nie do konca pomoze, czasami pomoze tylko na chwile. Ale coz tak czasami bywa.

Gosiagosia

Post » Nie paź 25, 2015 19:51 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:
barbarados pisze:Oby było dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Basiu musi byc dobrze, bo dom bez kobiety to nie do konca dom. :roll:

Gosia bo my to takie ruskie czołgi jesteśmy :ok:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

[poprzednia][następna]