Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocie Szylkretki pisze:Czy jak kot ma ewentualnie torbiel to widać to w badaniach krwi, jakieś parametry wychodzą gorzej ?
Kocie Szylkretki pisze:Kocie Szylkretki pisze:Czy jak kot ma ewentualnie torbiel to widać to w badaniach krwi, jakieś parametry wychodzą gorzej ?
czy naprawdę nikt mi tu nie pomoże? Przecież to chyba nie jest pierwszy przypadek chudego kota?
ewar pisze:Nie brzydzą się surowego mięsa tylko nie są przyzwyczajone.Bałabym się poić kota na siłę, można go zalać, to niebezpieczne.Naprawdę wiele lat zajmuję się kotami, mam duże doświadczenie, nie biegam do weta, kiedy kot raz zwymiotuje, bo to nic takiego, ale nie leczę sama.Owszem, piszę na forum, czytam o doświadczeniach innych i bardzo to sobie cenię, ale leczę u weta.Musisz to zrobić.
Zrób zdjęcie wyników, przenieś na komputer, zmniejsz do 1000 x ( drugie samo się ustawi).Otwórz " naforum.zapodaj.net".Kliknij " przeglądaj", potem "otwórz" na wybranym zdjęciu i na dole "zapodaj".Pokaże się zdjęcie i trzy kody.Zaznacz ten trzeci( ostatni), kilknij "kopiuj" i na wątku "wklej".To łatwe, bo nawet ja potrafię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot] i 274 gości