Porsche ['] proszę spójrzcie str. 27

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 21, 2015 19:37 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

Trochę to dziwne, że przy zmianach na poziomie Th nie rusza akurat tylnymi łapami :?
No, ale badał go fachowiec, więc miejmy nadzieję, że wnioski wysnuł słuszne.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt paź 23, 2015 14:36 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

Porszak obecnie czuję się dobrze, albo mi się wydaję albo częściej rusza tylnymi nóżkami, tak jakby była poprawa. albo widzę to co chcę widzieć...
dostałam dzisiaj rachunek za leczenie Porszaka od wtorku do dzisiaj, na kwotę 100zł za te 4dni w promocji po 25zł za dzień, od jutra będzie to 30zł za wizytę,
na niedziele dostanę zastrzyk na wynos, potrafię robić domięśniowe więc bez problemu. ale skończyły mi się fundusze... na sobotę i niedziele pieniądze mam ale już od poniedziałku kicha :( a dojdzie przecież jeszcze badanie krwi za 100zł oraz badanie moczu i kolejne antybiotyki ech :(
wrzucam rachunek zamazałam jedynie swój adres
Obrazek
ObrazekObrazek
Czaruś [*] Porsche [*] Naktis [*] Burasek [*] Gaja [*] Karla [*]

kociarkowaaaa

Od: Czw cze 26, 2014 17:48

Post » Sob paź 24, 2015 19:20 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

Czyli zbieramy dalej, już nie na RM tylko na leczenie i ew.operację?
Może zmienić tytuł?
jak to w ogóle wygląda? czy są szacunkowe informacje ile kosztowałaby operacja gdyby była konieczna?
przepraszam, jeśli to już gdzieś było napisane i przegapiłam
zawsze lepiej się zbiera, jeśli wiadomo jaka kwota jest potrzebna, ile brakuje...

zrozumiałam, że w skarpecie jest również na leczenie, czyli to co Julia opłaca..

barber pisze:Zgadzam sie z przedmówczyniami i jestem jak najbardziej za tym aby kontynuować leczenie i opiekę za uzbierane pieniądze. I trzymam kciuki aby to się okazało "tylko" zapaleniem.

izka53 pisze:pisałam juz wcześniej, ze pieniądze będą potrzebne nie tylko na diagnozę, ale także na dalsze leczenie. Więc sprawa jest oczywista.

To, co napisała Rakea ma ogromny sens - było kiedyś wspomniane, że Porszak ma chwile, kiedy funkcjonuje jak tako, a potem ....trach....Rakea wie, jak sobie poradzić, ma silne przeciwbóle. Biedny Porszak pewno jest przerażony tym co się z nim dzieje.....

Necz pisze:Wiadomo, że leczenie Porszaczka tanie i krótkotrwałe raczej nie będzie, a rzeczywiście jak się powiedziało A, to trzeba powiedzieć i B. Co nam po samym badaniu, trzeba teraz jakoś chłopaka ratować, żeby miał w końcu szansę normalnie pożyć :D Więc pozostałe pieniądze jak najbardziej trzeba wykorzystać na leczenie i przygotowanie go do ewentualnej operacji.
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob paź 24, 2015 19:41 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

ruru pisze:Czyli zbieramy dalej, już nie na RM tylko na leczenie i ew.operację?
Może zmienić tytuł?
jak to w ogóle wygląda? czy są szacunkowe informacje ile kosztowałaby operacja gdyby była konieczna?
przepraszam, jeśli to już gdzieś było napisane i przegapiłam
zawsze lepiej się zbiera, jeśli wiadomo jaka kwota jest potrzebna, ile brakuje...

operacja nie jest pewna bo może okazać się po następnej wizycie we Wrocławiu, że nie jest ona już potrzebna.
dlatego Porszak ma dostawać antybiotyk przez dwa tygodnie a w przyszłym tygodniu robię badanie krwi żeby zobaczyć czy jest poprawa, jeśli będzie to super bo oznacza to zmniejszenie stanu zapalnego który mógł być w kręgosłupie, jeśli nic się nie zmieni to zmieniamy na inny antybiotyk który też działa na toksoplazmozę. o cenę operacji oczywiście pytaliśmy jest to ok 1,5-2tysiąca. wizyty u mojego weta mam w promocyjnej cenie bo normalnie powinno to być jakoś 50zł pewnie. a mam je za 30zł.
jutro pierwszy raz sama zrobię Porszakowi zastrzyk domięśniowy. robiłam już swojemu czarnemu kotu i nie miałam z tym problemów.
ObrazekObrazek
Czaruś [*] Porsche [*] Naktis [*] Burasek [*] Gaja [*] Karla [*]

kociarkowaaaa

Od: Czw cze 26, 2014 17:48

Post » Sob paź 24, 2015 20:45 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

myślę,że zbiramy dalej w imię obietnic. Porszakowi trzeba dotrzmać obietncy, chłopak musi chodzić

anka22

Od: Wto wrz 09, 2008 11:47

Post » Sob paź 24, 2015 20:49 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

nie bójcie się jeśli PORSZAKWI się nie uda , to uda się innej bieduli, Casica i Kociakowa nie przepiją kasy, oddzadzą na inny szytny cel:)))))))))))))) zbierajmy dalej Porszaczek ma szanse widze to i czuję
Ostatnio edytowano Nie paź 25, 2015 21:12 przez anka22, łącznie edytowano 1 raz

anka22

Od: Wto wrz 09, 2008 11:47

Post » Sob paź 24, 2015 21:15 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

Uda się Porszakowi, młody jest. :ok: :ok: :ok: :ok:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob paź 24, 2015 21:19 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
pewnie, że się uda
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob paź 24, 2015 22:07 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

viewtopic.php?f=20&t=169035 zapraszam, moze ktos, cos, na Porszaka :201461

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Sob paź 24, 2015 22:18 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

https://www.facebook.com/events/1652878524961013/
Proszę, udostępniajcie Porszaka na facebooku. On potrzebuje pamięci, troski, czeka go leczenie, diagnozy.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob paź 24, 2015 22:35 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

:love:
Kochamy Was :)
Dzisiaj poprosiłam też o pommoc Kotylion i pomoc zostanie Porszakowi udzielona, ufff.
Nie mam pojęcia jakie będą koszty naszej kolejnej wizyty we Wrocławiu, natomiast koszt ewentualnej operacji dr Wrzosek określił na 1500 - 2000 zł. Czy będzie konieczna, to się dopiero okaże.
anka22 pisze:nie bójcie się jeśli PORSZAKWI się nie uda , to uda się innej bieduli, Casica i Kosicowa nie przepiją kasy, oddzadzą na inny szytny cel:)))))))))))))) zbierajmy dalej Porszaczek ma szanse widze to i czuję

odważna z Ciebie kobieta :P
jeśli zostaną pieniadze, to po prostu demokratycznie zadecydujemy o ich przeznaczeniu, zadamy pytanie co zrobić z ewentualną nadwyżką
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie paź 25, 2015 8:49 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

ud wydarzenie, ale przydałoby się aktualizować wpisy - chocby o opis obecnych potrzeb Porszaka. To przecież też dźwiga wydarzenie.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie paź 25, 2015 8:52 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

Ja niestety nie jestem biegła w wydarzeniach :(
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie paź 25, 2015 9:10 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

organizatorem wydarzenia jest ewan - dobrze byłoby, gdyby zmieniła tytuł wydarzenia, np Porsze juz po RMI, zbieramy dalej na leczenie, no cos w tym stylu. Można zmienić też przypięty post na bardziej aktualny. Dodać kolejne zdjęcia. Czy kociarkowaaa jest na FB ?

No i wydarzenie trzeba udostępniać. Codziennie, kilka razy dziennie, ile kto może. Koniecznie z jakimś własnym komentarzem, nie tak na sucho, jak przed chwilą zrobiłam :oops: . Ale później się poprawię .

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie paź 25, 2015 9:19 Re: Porsche, błagamy o każdy grosz - badanie RM, pilnie

gatiko pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=169035 zapraszam, moze ktos, cos, na Porszaka :201461

Przypominam sie. :)

Wydarzenie udostępniam.

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

[poprzednia][następna]