Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 11, 2015 16:59 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Iwonami pisze:
lidka02 pisze:Macie łobuza :mrgreen:
https://youtu.be/PyKnoQm_BP0

Porządna suczka, nie dość że grzeczna, to jeszcze i koty umyje :ryk:

Sara jest Cudna i kto by pomyślał, że to taki niszczyciel :ryk: :ryk: :ryk: nie wygląda na łobuza. :P

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro paź 14, 2015 11:47 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Gosiagosia pisze:
Iwonami pisze:
lidka02 pisze:Macie łobuza :mrgreen:
https://youtu.be/PyKnoQm_BP0

Porządna suczka, nie dość że grzeczna, to jeszcze i koty umyje :ryk:

Sara jest Cudna i kto by pomyślał, że to taki niszczyciel :ryk: :ryk: :ryk: nie wygląda na łobuza. :P

A jednak to niszczyciel :| :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon paź 19, 2015 15:03 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Łapy mi w tym roku opadają .......Pokłuciłam się z jedną babką która od tak przestała karmić 9 kotów , miejsce gdzie je wysterylizowałam wszystkie i mam z tgo miejsca koteczkę tą czarną z problemami neurologicznymi ......Koteczka przytyła ale ma problemy z chodzeniem i sznse na normalność są znikome .....Cieszy sie z jedzenia kocha swoją klatkę , nawet jak otwarta nie bardzo chce z niej wychodzić ...co dalej z nią nie wiem ....
A to gromadka co pani przestała je karmic..poszłam zobaczyć raz drugi i co bede chodzić bo żal ich tak, dostałam na te koty 10 kilo karmy ..tylko taka nie bardzo ale bede ją mieszać z lepszą ..Zawsze mają co jeść
https://youtu.be/0NNRIGPWgm4
Dorosła koteczka znalazła domek ..
Obrazek
A tu kot który chodził za każdym na osiedlu i płakał , wchodził do sklepów a każdy o kot...Tak padało , zabrałam go i wykastrowałam...I co wydasz masz w to miejsce nowe i tak do du...
Obrazek
Obrazek
A to koty z drugiego miejsca .....No z 12 na ulicy zrobiło sie 20 ........
https://youtu.be/NJ9bD1ihu-A
Mam już nerwy ............

Wiesław przez 4 miesiące przytył 12 kilo ;)
Obrazek
Obrazek

lidka02

Post » Pon paź 19, 2015 15:17 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Wrzuciłam Sare na fb bo już mam dość jej gryzenia masakra .....ale jak sie obudziłam troche mi przeszło i ją zobaczyłam ....ten wzrok jej i klapa ..nie potrafie jej wydac chociaż przedpokoju już nie mam , jednego wyra a drugie już dziurawe ................
szila córa sie wyprowadziła a psa mi zostawiła..
Obrazek
Moja zaraza ;(
Obrazek
Obrazek

Jak jej nie kochac mimo wszystko ...mam z głowom tak .Ale te oczy jej... :|

lidka02

Post » Śro paź 21, 2015 10:02 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

lidka02 pisze:Wrzuciłam Sare na fb bo już mam dość jej gryzenia masakra .....ale jak sie obudziłam troche mi przeszło i ją zobaczyłam ....ten wzrok jej i klapa ..nie potrafie jej wydac chociaż przedpokoju już nie mam , jednego wyra a drugie już dziurawe ................
szila córa sie wyprowadziła a psa mi zostawiła..
Obrazek
Moja zaraza ;(
Obrazek
Obrazek

Jak jej nie kochac mimo wszystko ...mam z głowom tak .Ale te oczy jej... :|

Ona ma mine niewiniatka i jest taka slodka wiec Ci sie nie dziwie ze jej przebaczasz. Kiedys dorosnie i przestanie niszczyc,ten typ tak ma.

Gosiagosia

Post » Śro paź 21, 2015 10:17 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Ona już chyba jest dorosła. Może rzeczywiście powinna mieć dom z dużym terenem do swobodnego używania.

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro paź 21, 2015 10:22 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Patmol pisze:Ona już chyba jest dorosła. Może rzeczywiście powinna mieć dom z dużym terenem do swobodnego używania.

Niektore psy potrzebuja wiecej czsu na dorastanie, ale faktycznie trzeba pomyslec co zrobic zeby tak nie niszczyla mieszkania. Jakis psi psycholog moze by cos podpowiedzial?

Gosiagosia

Post » Śro paź 21, 2015 10:30 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

jeden z moich psów/ suka strasznie gryzł i niszczył jako dziecko i nastolatek - no,ale nie aż tak jak Sara
niszczył metodycznie wszystko co było plastikowe i drewniane, ale oczywiscie tez inne rzeczy

z czasem jakby z tego wyrósł -ale musi mieć jeden spacer dziennie z porządna porcją biegania - bo inaczej zaczyna chodzić dosłownie po ścianach
mój drugi pies stara się nad nim panować i go uspakajać i wyciszać wmieszkaniu -jest w tym skuteczny
no i karmie oba psy surowym mięsem z kośćmi - ten z zapędami niszczycielskimi dostaje np cała ćwiartkę z kurczaka czy kilka skrzydełek -uwielbia gryźć i bardzo się potem wycisza, w taki zadowolony spsób

Patmol

Post » Śro paź 21, 2015 10:37 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Moze ona faktycznie czegos ma za malo ale znajac Lidke to napewno ma larwa wszystko co potrzeba. Na brak towarzystwa nie moze narzekac wiec gdzie moze byc problem?

Gosiagosia

Post » Śro paź 21, 2015 16:31 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Ma za mało :twisted: O ile pamiętam, żre meble, jak akurat Lidki w domu nie ma. Brak jej Lidki natentychmiast i bez przerwy :twisted:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro paź 21, 2015 18:19 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Rozmawialam z behawiorystą to niby lęk seperacyjny ......mam troche pracy żeby może jakoś ją ułożyć zobaczymy .....Zaraza fajna jest skradła mi serducho .... :mrgreen:

lidka02

Post » Czw paź 22, 2015 6:21 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

cudna jest

Patmol

Post » Czw paź 22, 2015 10:57 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Tak cudna coś wymyślimy :mrgreen:
Pozdrawiamy stadnie :1luvu: :piwa:

lidka02

Post » Czw paź 22, 2015 16:38 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

Moje psiu jak żyło i zostawało samo to mi do wysokości wersalki złożonej tapetę ze ściany wyczyściło :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob paź 24, 2015 18:17 Re: Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta

meg11 pisze:Moje psiu jak żyło i zostawało samo to mi do wysokości wersalki złożonej tapetę ze ściany wyczyściło :mrgreen:

I co z czasem jej przeszło czy jak.....

lidka02

[poprzednia][następna]