Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asiap84 pisze:.Didi ma jakięś mokre jedzenie dotawać czy tylko suche, bo strasznie miauczy jak inne jedzą ? było zostawiłam na rano puszeczkę na 3 w
terenia1 pisze:Po konsultacjach z Beatką i Marlenką dziś u mnie wylądowało 5 maleńtasów ze schroniska - na tą chwile jeszcze nie zaszczepione i nie zacziopwane bo za malutkie, ale apetyt mają i brykają ale zobaczymy jak będzie dalejbo z takimi maluszkami bywa różnie.
balbina38 pisze:Asiap84 pisze:.Didi ma jakięś mokre jedzenie dotawać czy tylko suche, bo strasznie miauczy jak inne jedzą ? było zostawiłam na rano puszeczkę na 3 w
Didi ma alergię pokarmową.Objawie się łysieniem,szczególnie na łapkach.Można jej spróbować dawać ,dołownie łyżkę mokrej,ale bez kurczaka. Musimy wtedy ją dokładnie obserwować czy się to nie nasila.
balbina38 pisze:Grafik od 19.10-25.10.
19.10. pon. rano CatAngel wiecz. Asia
20.10. wtorek rano CatAngel wiecz. Tajron
21.10. środa rano CatAngel wiecz. Mara.S
22.10. czwartek rano CatAngel wiecz. Asia
23.10. piątek rano CatAngel wiecz.Felunia
24.10. sobota rano brak wiecz. brak
25.10. niedziela rano brak wiecz.Tajron
Dzięki Elu,wpisalam cię
Michcia (Karola) pisze:Siema,
mam pytanie o kocie i psie kalendarze na 2016 rok, na zeszły udało mi się całkiem sporą liczbę sprzedać u mnie w firmie. W tym roku myślę, że udałoby się ich opchnąć jeszcze więcej, bo grono kociarzy (i psiarzy rośnie), a kilku ma koty z Chatki lub schronu.
Mogę zatem wziąć po kilka egzemplarzy kociej i psiej wersji a na pewno znajdę chętnych
PS
już zaspokajam ciekawość "a któż to nowy pisze na forum".
Karolina, Tychy, byłam na dyżurze z Asią i Martą-The Shops (czy jak to się tam pisze). Z Martą nawet ze 3 razy. Osobiście zna mnie jeszcze Fruciu.
Mam Węgielka z Chatki i Poziomkę ze schronu.
Pozdrawiam.
Dorota Wojciechowska pisze:Michcia (Karola) pisze:Siema,
mam pytanie o kocie i psie kalendarze na 2016 rok, na zeszły udało mi się całkiem sporą liczbę sprzedać u mnie w firmie. W tym roku myślę, że udałoby się ich opchnąć jeszcze więcej, bo grono kociarzy (i psiarzy rośnie), a kilku ma koty z Chatki lub schronu.
Mogę zatem wziąć po kilka egzemplarzy kociej i psiej wersji a na pewno znajdę chętnych
PS
już zaspokajam ciekawość "a któż to nowy pisze na forum".
Karolina, Tychy, byłam na dyżurze z Asią i Martą-The Shops (czy jak to się tam pisze). Z Martą nawet ze 3 razy. Osobiście zna mnie jeszcze Fruciu.
Mam Węgielka z Chatki i Poziomkę ze schronu.
Pozdrawiam.
Na fb jest wydarzenie dot. kalendarzyhttps://www.facebook.com/events/757081337736962/
mir.ka pisze:Dorota Wojciechowska pisze:
Na fb jest wydarzenie dot. kalendarzyhttps://www.facebook.com/events/757081337736962/
a gdzie można byłoby je odebrać?
Dorota Wojciechowska pisze:mir.ka pisze:Dorota Wojciechowska pisze:
a gdzie można byłoby je odebrać?
W schronie lub się umawiacie jakoś. Wszystko z Marleną meilowo sie ustala
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 605 gości