Moderator: Estraven
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Idę się jeszcze położyć. Może uda mi się chwilę zdrzemnąć jeszcze.
i udało Ci się jeszcze zdrzemnąć?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Idę się jeszcze położyć. Może uda mi się chwilę zdrzemnąć jeszcze.
Taaaa....w marzeniach

MB&Ofelia pisze:O, to moja łazienka podobna wielkością! A wydaje się mniejsza... Co prawda sporo w niej naupychane (i tylko to co potrzebne).
Miłego dnia życzę!
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Idę się jeszcze położyć. Może uda mi się chwilę zdrzemnąć jeszcze.
Taaaa....w marzeniach
dziewczyny nie pozwoliły?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Idę się jeszcze położyć. Może uda mi się chwilę zdrzemnąć jeszcze.
Taaaa....w marzeniach
Nie wręcz przeciwnie bo one poszły spać ale jak się położyłam to mi spanie przeszło.

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Idę się jeszcze położyć. Może uda mi się chwilę zdrzemnąć jeszcze.
--------------------------------------------------------
--------------------------------------------------
Taaaa....w marzeniach
---------------------------------------------
Nie wręcz przeciwnie bo one poszły spać ale jak się położyłam to mi spanie przeszło.
[/quote]
FElunia pisze:Jeszcze u Was nie byłam, więc witam się

barbarados pisze:hej![]()
U nas słoneczko i w miarę ciepło jest
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:O, to moja łazienka podobna wielkością! A wydaje się mniejsza... Co prawda sporo w niej naupychane (i tylko to co potrzebne).
Miłego dnia życzę!
U mnie jest kibelek podwieszany, kabina 90 cm x 90 cm obok pralka wkładana od góry 40 cm szeroka, szafka z umywalką podwieszana 55 cm.
Zanim zrobiłam łazienkę poczytałam trochę co można zrobić w tak małym pomieszczeniu co by było ładnie i funkcjonalnie i jedna podstawowa zasada to im więcej widać podłogi tym bardziej optycznie pomieszczenie wydaje się większe. Dlatego zdecydowałam się na kibelek podwieszany i szafkę z umywalką .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 13 gości