mir.ka pisze:Ewa L. pisze:DROGIE CIOTKI I CIOTECZKI PRZYPOMINAM ŻE W SOBOTĘ NASTĄPI ZMIANA CZASU Z LETNIEGO NA ZIMOWY I O GODZ. 3 COFAMY ZEGARKI NA GODZ. 2 .
DZIĘKI TEMU ŚPIMY GODZINĘ DŁUŻEJ !!!![]()
jak nam koty pozwolą
O o swoje się nie martwię.
Moderator: Estraven
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:DROGIE CIOTKI I CIOTECZKI PRZYPOMINAM ŻE W SOBOTĘ NASTĄPI ZMIANA CZASU Z LETNIEGO NA ZIMOWY I O GODZ. 3 COFAMY ZEGARKI NA GODZ. 2 .
DZIĘKI TEMU ŚPIMY GODZINĘ DŁUŻEJ !!!![]()
jak nam koty pozwolą
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:ja to nie powinnam pisać o której zwykle wstaję ,żeby Was sowy nie drażnić![]()
a mam z tym dobrze bo też jestem sowa
Wiem wiem....o 8 wstajesz.
czasami nawet...później jak zwierzaki pozwolą, bo klienci nie dzwonią do mnie przed 9-tą
Zdecydowanie mamy innych klientów. Moi już przed szóstą drepczą zniecierpliwieni.

isabell36 pisze:Boss pięknie dziękuje Cioci Ewie za pieniążki na karmę![]()
![]()
![]()
Ciociu one były już wcześniej tylko duża się urlopowała i nie sprawdzała

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:ja to nie powinnam pisać o której zwykle wstaję ,żeby Was sowy nie drażnić![]()
a mam z tym dobrze bo też jestem sowa
Wiem wiem....o 8 wstajesz.
czasami nawet...później jak zwierzaki pozwolą, bo klienci nie dzwonią do mnie przed 9-tą
Zdecydowanie mamy innych klientów. Moi już przed szóstą drepczą zniecierpliwieni.
a moi dzwoniąc rano pytają czy mnie nie obudzili
MalgWroclaw pisze:Ze zmianą czasu kicha, choć przynajmniej godzinę dłużej, nie krócej. Koty na podwórku muszą się trochę przestawić. Dobrej nocy
MaryLux pisze:Obawiam się, że koty zaczną wołać o jedzenie o godzinę wcześniej
Ewa L. pisze:Wracam dzisiaj z pracy, zaglądam do skrzyni a tam ......korespondencja do dziewczyn a do mnie nic.![]()
![]()
![]()
Dziewczyny dostały list od whiskasa do łapek własnych.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wracam dzisiaj z pracy, zaglądam do skrzyni a tam ......korespondencja do dziewczyn a do mnie nic.![]()
![]()
![]()
a chociaż z załącznikiem?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wracam dzisiaj z pracy, zaglądam do skrzyni a tam ......korespondencja do dziewczyn a do mnie nic.![]()
![]()
![]()
a chociaż z załącznikiem?
Tak.

Ewa L. pisze:Nie wiem bo jeszcze nie próbowały. Niedawno była sąsiadka z synem i przyniosła druga paczkę twierdząc że oni nie mają kota a tam jest napisane że jeśli nie masz kota , przekaż najbliższemu kotu albo kotu swoich znajomych. Uznali że piętro wyżej mieszkają koty to im przekażą przesyłkę.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie wiem bo jeszcze nie próbowały. Niedawno była sąsiadka z synem i przyniosła druga paczkę twierdząc że oni nie mają kota a tam jest napisane że jeśli nie masz kota , przekaż najbliższemu kotu albo kotu swoich znajomych. Uznali że piętro wyżej mieszkają koty to im przekażą przesyłkę.
sympatyczne
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie wiem bo jeszcze nie próbowały. Niedawno była sąsiadka z synem i przyniosła druga paczkę twierdząc że oni nie mają kota a tam jest napisane że jeśli nie masz kota , przekaż najbliższemu kotu albo kotu swoich znajomych. Uznali że piętro wyżej mieszkają koty to im przekażą przesyłkę.
sympatyczne
Igor ma z 11 - 12 lat i lubi zwierzaki.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości