Hannah12 pisze:Książniczka Ofelja, moja duża zawsze miała wyskie ciśnienie i od ... 100 lat bierze leki na nadciśnienie i nagle buch 105/50, musi zmieniać leki i się jakoś tak dziwnie czuje.
Haker
To moja jest zupełnie na odwrót.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Książniczka Ofelja, moja duża zawsze miała wyskie ciśnienie i od ... 100 lat bierze leki na nadciśnienie i nagle buch 105/50, musi zmieniać leki i się jakoś tak dziwnie czuje.
Haker
MB&Ofelia pisze:Haker. Moja Duża ma zawsze takie ciśnienie niskie jak trup i dlatego łazi jak ząbi. Chłepta tą kawę co śmiordzi i nie jezd mniamuśna i dalej łazi jak ząbi. Może powinna se chłeptać śmiotanku? Dalej będzie łaziła jak ząbi, ale chociaż śmiotanku jezd mniamuśna.
Książniczka Ofelja
mir.ka pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Haker. Moja Duża ma zawsze takie ciśnienie niskie jak trup i dlatego łazi jak ząbi. Chłepta tą kawę co śmiordzi i nie jezd mniamuśna i dalej łazi jak ząbi. Może powinna se chłeptać śmiotanku? Dalej będzie łaziła jak ząbi, ale chociaż śmiotanku jezd mniamuśna.
Książniczka Ofelja
Nigdy nie piłam śmiotanku
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Haker. Moja Duża ma zawsze takie ciśnienie niskie jak trup i dlatego łazi jak ząbi. Chłepta tą kawę co śmiordzi i nie jezd mniamuśna i dalej łazi jak ząbi. Może powinna se chłeptać śmiotanku? Dalej będzie łaziła jak ząbi, ale chociaż śmiotanku jezd mniamuśna.
Książniczka Ofelja
Ineczko nie dla wszystkich kotków jest ona dobra i moze dlatego nie dostajesz
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Haker. Moja Duża ma zawsze takie ciśnienie niskie jak trup i dlatego łazi jak ząbi. Chłepta tą kawę co śmiordzi i nie jezd mniamuśna i dalej łazi jak ząbi. Może powinna se chłeptać śmiotanku? Dalej będzie łaziła jak ząbi, ale chociaż śmiotanku jezd mniamuśna.
Książniczka Ofelja
Duża mówi, że to dla niej śmiotanku jest błe
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Haker. Moja Duża ma zawsze takie ciśnienie niskie jak trup i dlatego łazi jak ząbi. Chłepta tą kawę co śmiordzi i nie jezd mniamuśna i dalej łazi jak ząbi. Może powinna se chłeptać śmiotanku? Dalej będzie łaziła jak ząbi, ale chociaż śmiotanku jezd mniamuśna.
Książniczka Ofelja
Duża mówi, że to dla niej śmiotanku jest błe
to moze dla ciebie też
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Nie mamy na razie komputra bo gupia Duża go spsuła. Będę cię tepelatycznie lizać po łepku.
Książniczka Ofelja
Moli25 pisze::201461![]()
![]()
Inuś, jest tak brzydko na dworze, jak sie czujesz ?
mir.ka pisze::1luvu:
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, nfd, zuza, zuzia115 i 1202 gości