Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:felin pisze:Nie wiem, nie znam gościa osobiście.
Ale oni tam wszyscy, jak już sobie zapracują na lepszą opinię w jakiejś specjalności, dziwni się robią i najchętniej przyjmują w prywatnych gabinetach, więc pewnie chodzi o kasę.
edit: A może facetowi zaproponować, że przyjedziecie po południu do prywatnego gabinetu![]()
Adres pewnie da się gdzieś znaleźć; mogę też spytać kumpelę, bo ona do niego ostatnio często jeździ z psem.
edit: Lekarz: Dr n.wet Janusz Bieżyński
Adres: ul.Zawiadowców 13, 52-207 Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
Strona internetowa: http://www.biezynski.prv.pl
Już co prawda rozmawiałyśmy, ale piszę, żeby i inni wiedzieli.
Dzwoniłam do Bieżyńskiego pod podany przez Ciebie numer (innych nie odbierał, może są już nieaktualne?), tak oczywiscie, że pytalam o wizytę w prywatnym gabinecie. Odmówił twierdząc, że on już w zasadzie nie operuje. No to przecież na silę nie będziemy go atakować, facet najwyraźniej nie chce nas jako klientów.
mateosia pisze:casica pisze:felin pisze:Nie wiem, nie znam gościa osobiście.
Ale oni tam wszyscy, jak już sobie zapracują na lepszą opinię w jakiejś specjalności, dziwni się robią i najchętniej przyjmują w prywatnych gabinetach, więc pewnie chodzi o kasę.
edit: A może facetowi zaproponować, że przyjedziecie po południu do prywatnego gabinetu![]()
Adres pewnie da się gdzieś znaleźć; mogę też spytać kumpelę, bo ona do niego ostatnio często jeździ z psem.
edit: Lekarz: Dr n.wet Janusz Bieżyński
Adres: ul.Zawiadowców 13, 52-207 Wrocław
Województwo: Dolnośląskie
Strona internetowa: http://www.biezynski.prv.pl
Już co prawda rozmawiałyśmy, ale piszę, żeby i inni wiedzieli.
Dzwoniłam do Bieżyńskiego pod podany przez Ciebie numer (innych nie odbierał, może są już nieaktualne?), tak oczywiscie, że pytalam o wizytę w prywatnym gabinecie. Odmówił twierdząc, że on już w zasadzie nie operuje. No to przecież na silę nie będziemy go atakować, facet najwyraźniej nie chce nas jako klientów.
Czytałam niedawno:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=22&t=126834&start=165
- chodzi o post Miłka_L
Może on naprawdę już nie chce operować.
Kalai pisze:Dziewczyny, poczytuje wątek od jakiegoś czasu, pytałyscie Niedzielskiego z Wrocławia ? Z tego co kojarzę również ma bardzo dobre opinię jest ortopeda. Nie leczyłam kotow u niego osobiscie ale o klinice mam bardzo dobre zdanie.
magicmada pisze:Doczytałam posty. Pogubiłam się w lekarzach. Dziwne, że ten wet nie chce umówić się na konsultację. Ketony mi się źle kojarzą, z kwasicą ketonową, ale absolutnie nie znam się na parametrach. Podeślę może te wyniki mojejw etce, żeby zobaczyła, czy ten mocz źle wygląda bardzo.
kociarkowaaaa pisze:Kalai pisze:Dziewczyny, poczytuje wątek od jakiegoś czasu, pytałyscie Niedzielskiego z Wrocławia ? Z tego co kojarzę również ma bardzo dobre opinię jest ortopeda. Nie leczyłam kotow u niego osobiscie ale o klinice mam bardzo dobre zdanie.
tak mieliśmy 5 minutową telefoniczną "konsultację" u Niedzielskiego. po konsultacji dostaliśmy jedynie fakturę do zapłacenia bez żadnego opisu.
Kalai pisze:kociarkowaaaa pisze:Kalai pisze:Dziewczyny, poczytuje wątek od jakiegoś czasu, pytałyscie Niedzielskiego z Wrocławia ? Z tego co kojarzę również ma bardzo dobre opinię jest ortopeda. Nie leczyłam kotow u niego osobiscie ale o klinice mam bardzo dobre zdanie.
tak mieliśmy 5 minutową telefoniczną "konsultację" u Niedzielskiego. po konsultacji dostaliśmy jedynie fakturę do zapłacenia bez żadnego opisu.
![]()
![]()
jestem w szoku, a faktura bez opisu i zaleceń z konsultacji to już bezczelność.
Kalai pisze:Patrz, ja w jego klinice jestem dość często ostatnio bo Kali mi choruje i lekarze internisci są super. Dbają o zwierzaki i właścicieli a nie odwalaja robotę na akord. Pamiętają imiona zwierząt i przekazują informacje o leczeniu sobie nawzajem, a nie tylko wpisują w kartę. Jedna Pani doktor to przeprasza ze zdenerwowała Kali badaniem ( Kali zawsze robi jazdy u weta).
Nie spodziewałabym się ze Niedzielski jest taki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, muza_51 i 101 gości