Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Siostra Helenki przesunęła sobie przekładkę i byla w jej boksie.
Asiap84 pisze:Wczoraj też próbowała się do niej dostać i miauczala. Helenka doszła do siebie? A na 3 nie ma wymiotów po nocy?
balbina38 pisze:Asiap84 pisze:Wczoraj też próbowała się do niej dostać i miauczala. Helenka doszła do siebie? A na 3 nie ma wymiotów po nocy?
w zasadzie to one mogłby być razem w boksie.
Zastanawia mnie Adolfina(może być w skrócie Doli?) Nie wiem czy zauważyłyście,że ona ma z boku ,ciągle w tym samym miejscu ,tak jakby mokrą ,wylizaną sierść. Oglądałam to parę razy ale nic tam niema
balbina38 pisze:Jutro ok.12 będę z Agatą w KCH na sesji zdjęciowej.
Szykujcie opisy dla : Max(kot z worka),Kalinka,Bożenka,Arni,Hania,Helenka,Dilajla,Karol,Doli i jej siostra,Strachulka(Trusia),Janek,Tygrysek,Szrek,Vega![]()
Kogoś pominęłam?
Mami,Beza,Szakira,Didi,Felix,Aminka,Czita są na stronie schronu.
balbina38 pisze:Asiap84 pisze:Wczoraj też próbowała się do niej dostać i miauczala. Helenka doszła do siebie? A na 3 nie ma wymiotów po nocy?
w zasadzie to one mogłby być razem w boksie.
Patka2805 pisze:balbina38 pisze:Jutro ok.12 będę z Agatą w KCH na sesji zdjęciowej.
Szykujcie opisy dla : Max(kot z worka),Kalinka,Bożenka,Arni,Hania,Helenka,Dilajla,Karol,Doli i jej siostra,Strachulka(Trusia),Janek,Tygrysek,Szrek,Vega![]()
Kogoś pominęłam?
Mami,Beza,Szakira,Didi,Felix,Aminka,Czita są na stronie schronu.
Pominelas Felixa.
Karolek na stronie NND ma opis,ostatnio troszke edytowalam.
Bozence i Dili dodalam takie prowizoryczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 297 gości