Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:A, i czy wszystkie robiłaś z lampą błyskową, czy Sara ma czerwone źrenice od czegoś innego?
Fraszka pisze:Kicorek pisze:A, i czy wszystkie robiłaś z lampą błyskową, czy Sara ma czerwone źrenice od czegoś innego?
Zdjęcia robiłam przy świetle dziennym, ale Sara ma źrenice tak ukrwione, takie ciemnoczerwone. Podobno (wiem od Mirki_t) jest to normalne przy jasno-niebieskich oczach. Wyszły takie, gdy patrzyła prosto w obiektyw.
Majorka pisze:http://upload.miau.pl/1/6571.jpg
MariaD pisze:[ciach/, i te skromnie spuszczone oczęta Sary...
Fraszka pisze::D Obie macie rację. Sara to takie kokieteryjne niewiniątko, powoli owija sobie Filipa wokół pazurka.![]()
Kasieńka pisze:Fraszko!! 13 stycznia adoptowałam współlokatorkę Sary z Palucha - Pusię, która obecnie jest już RoxiPonad dwa miesiące Roxi i jej grzybica mieszkają z nami. Jesteśmy przeszczęśliwi, ponieważ jest wyjątkowym kociakiem i już zdążyliśmy pokochać się nad życie. Przesyłamy miziaczki dla Twoich kociaczków i całuski od Roxi dla współlokatorki
P.S.Chętnie zamieściłabym zdjęcia Roxanki, ale ni epotrafię
Kasieńka pisze:Ponad dwa miesiące Roxi i jej grzybica mieszkają z nami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Google [Bot], MruczkiRządzą, puszatek i 356 gości