Sara z Palucha juz w swoim domku u Fraszki:))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 21, 2005 15:10

Fraszko piekne są te Twoje koty. Wyglądają razem na bardzo szczęśliwe. Niesamowice do siebie pasują - taka idealna para. :1luvu:

RenataCw

Od: Wto lip 20, 2004 20:53

Post » Pon mar 21, 2005 16:24

A ja na jednym ze zdjęć widziałam zabawę w tarmoszenie - czyli Lady in Red uległa figlarnemu nastrojowi Filipa i dała sie wciągnąć w małe tarzanko/podgryzanko na dywanie :D
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon mar 21, 2005 16:25

Miało być Lady in Blue, ale nie moge zmienic postu :oops:
Obrazek

MariaD

Post » Pon mar 21, 2005 18:22

Mario, tarmoszą się czasem, ale niegroźnie. :D Filip zaleca się, jak wyrostek, który chcąc zwrócić na siebie uwagę upatrzonej dziewczynki ciągnie ją za warkocze. :wink: Sara niby niechętna i kładzie się na boku wystawiając łapki, ale jak tylko Filip pobiegnie do drugiego pokoju, to ona biegnie za nim. :lol: Coraz więcej ciekawych obrazów będę mogła zarejestrować, musze tylko nauczyć się robić to dobrze. :)
Najbardziej cieszę się, że Sara zaczyna się do mnie przekonywać i sama już przychodzi do mnie na kanapę, a jak jej Filip zazdrośnik nie ubiegnie, to wchodzi mi na kolana. Mam nadzieję, że kiedyś zaniesie Ciebie do Bydgoszczy i nie zapomnisz nas odwiedzić. :)
Katarek powoli mija, już nie furczy jej tak w nosku, bo zaczynałam się obawiać, żeby nie przerodziło się w coś gorszego, no i Filip żeby nie podchwycił.

Emanko, Renato, moje koty się coraz bardziej zaprzyjaźniają. Sara już nie obawia się zadziornego Filipa, a jak ją za bardzo molestuje, to wzrokiem szuka we mnie pomocy, a ja Filipowi wtedy prawię morały, jak należy traktować delikatną Lady in Blue. :wink: :lol:

Kicorku, aparat kupiłam razem z wyposażeniem (kartą pamięci 256 MB, akumulatorami, ładowarką i pokrowcem) w sklepie internetowym Agito, ale już widzę, że ten zestaw podrożał do 995 zł, a ja w czwartek kupiłam za 985 + 15 zł koszty transportu. W piątek mi dostarczono. Podaję Ci link do tego sklepu, bo jest duży wybór i sporo informacji: http://www.agito.pl/index.php?cid=12&pr ... %5B1%5D=84

Pozdrawiam
Fraszka
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon mar 21, 2005 18:48

Kicorek pisze:A, i czy wszystkie robiłaś z lampą błyskową, czy Sara ma czerwone źrenice od czegoś innego?

Zdjęcia robiłam przy świetle dziennym, ale Sara ma źrenice tak ukrwione, takie ciemnoczerwone. Podobno (wiem od Mirki_t) jest to normalne przy jasno-niebieskich oczach. Wyszły takie, gdy patrzyła prosto w obiektyw. :)

Fraszka

Post » Pon mar 21, 2005 22:45

Fraszka pisze:
Kicorek pisze:A, i czy wszystkie robiłaś z lampą błyskową, czy Sara ma czerwone źrenice od czegoś innego?

Zdjęcia robiłam przy świetle dziennym, ale Sara ma źrenice tak ukrwione, takie ciemnoczerwone. Podobno (wiem od Mirki_t) jest to normalne przy jasno-niebieskich oczach. Wyszły takie, gdy patrzyła prosto w obiektyw. :)

Zanam ten problem! :evil:
Kiciuchy piękniaste. :P

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Pon mar 21, 2005 23:00

Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon mar 21, 2005 23:06

Majorka pisze:http://upload.miau.pl/1/6571.jpg

taaak, ten władczy wzrok i poza Filipa, i te skromnie spuszczone oczęta Sary... :D
Obrazek

MariaD

Post » Pon mar 21, 2005 23:14

MariaD pisze:[ciach/, i te skromnie spuszczone oczęta Sary... :D

Raczej spojrzenie badawcze - w kwestii ewentualnej rywalki w pobliżu. Jej spojrzenie nie pozostawia wątpliwości, kto tu rządzi. Wyglądają jak Mistrz Ildefons i jego Natalia :)
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon mar 21, 2005 23:18

:D Obie macie rację. Sara to takie kokieteryjne niewiniątko, powoli owija sobie Filipa wokół pazurka. :wink: :lol:

Fraszka

Post » Pon mar 21, 2005 23:27

Fraszka pisze::D Obie macie rację. Sara to takie kokieteryjne niewiniątko, powoli owija sobie Filipa wokół pazurka. :wink: :lol:

Mądra dziewczyna :D :ok: !

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Wto mar 22, 2005 9:59

Śliczne kociamberki masz Fraszko! :D
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Wto mar 22, 2005 11:57 Gratuluję adopcji Fraszko:)

Fraszko!! 13 stycznia adoptowałam współlokatorkę Sary z Palucha - Pusię, która obecnie jest już Roxi :D Ponad dwa miesiące Roxi i jej grzybica mieszkają z nami. Jesteśmy przeszczęśliwi, ponieważ jest wyjątkowym kociakiem i już zdążyliśmy pokochać się nad życie. Przesyłamy miziaczki dla Twoich kociaczków i całuski od Roxi dla współlokatorki :)
P.S.Chętnie zamieściłabym zdjęcia Roxanki, ale ni epotrafię :(
Kasieńka & Roxanka

Kasieńka

Od: Wto mar 22, 2005 11:43

Post » Wto mar 22, 2005 12:05 Re: Gratuluję adopcji Fraszko:)

Kasieńka pisze:Fraszko!! 13 stycznia adoptowałam współlokatorkę Sary z Palucha - Pusię, która obecnie jest już Roxi :D Ponad dwa miesiące Roxi i jej grzybica mieszkają z nami. Jesteśmy przeszczęśliwi, ponieważ jest wyjątkowym kociakiem i już zdążyliśmy pokochać się nad życie. Przesyłamy miziaczki dla Twoich kociaczków i całuski od Roxi dla współlokatorki :)
P.S.Chętnie zamieściłabym zdjęcia Roxanki, ale ni epotrafię :(

Kasieńko, bardzo się cieszę... już powiedziałam to Sarze. :wink: :lol:
Czekamy na fotki, łatwo się je zamieszcza po zmniejszeniu z komputera na http://upload.miau.pl/, ale jeśli nadal będziesz miała problemy chętnie Ci pomogę, przyślij zdjęcia na mój adres basiak49@tlen.pl.

Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie i Roxi
Fraszka

Fraszka

Post » Wto mar 22, 2005 12:09 Re: Gratuluję adopcji Fraszko:)

Kasieńka pisze:Ponad dwa miesiące Roxi i jej grzybica mieszkają z nami.

Kasieńko, a jak leczysz grzybicę u Roxanki?

Fraszka

[poprzednia][następna]