mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie wiem co się dzieje ale nie otwiera mi sie FB
a po co ci ten FB
Bo na Felusiowym bazarku licytuję a poza tym gierki fajne mają i nie musze ekspressu kupować by poczytać.
Moderator: Estraven
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie wiem co się dzieje ale nie otwiera mi sie FB
a po co ci ten FB

Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie wiem co się dzieje ale nie otwiera mi sie FB
a po co ci ten FB
Bo na Felusiowym bazarku licytuję a poza tym gierki fajne mają i nie musze ekspressu kupować by poczytać.

Moli25 pisze:Miłego piątku Ewcia![]()
Wrócisz do domku, to sie wtulisz w kotki
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Nie wiem co się dzieje ale nie otwiera mi sie FB
a po co ci ten FB
a ja nawet nie wiem jakie tam są gry![]()
expressu,dziennika oooo
i te bazarki niektóre ciekawe są ,ostatnio w którymś zadziałałam,co Hania założyła,tylko nikuda tych postów znaleźć nie mogę![]()
Siemota
MalgWroclaw pisze:U mnie Pralcia przy drzwiach czekała, a Miziak patrzył zza szyby
Ewa L. pisze:
Gierki z boku po l;ewej stronie są i czasami fajnie pograć i Iza swoje cudeńka wystawia i Inga z Sierotosińca też. Teraz z torebkami ma.
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:
Gierki z boku po l;ewej stronie są i czasami fajnie pograć i Iza swoje cudeńka wystawia i Inga z Sierotosińca też. Teraz z torebkami ma.
na gierki to tak szczerze nie mam czasu za bardzo,ale zerknę sobie wolniejszą chwilą
A Izuś to wiem,widziałam jej cudeńka a Ingi nie widziała ja

Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel, Duni, Google [Bot] i 9 gości