MB&Ofelia pisze:Spokojnej pracy życzę!
Ja właśnie na urlopie - za parę godzin wyjeźdżam. Sfocę ładne ptaszki dla ciężko pracujących
To miłego wypoczynku życzę

Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Spokojnej pracy życzę!
Ja właśnie na urlopie - za parę godzin wyjeźdżam. Sfocę ładne ptaszki dla ciężko pracujących

MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:I co ty na to ?
Inka nie wystartuje. Mogę zasponsorować nagrodę specjalną. Dla wrocławskich Dużych
Czemu nie ? Nigdzie nie włazi ?
Nie włazi. Za leniwa na to
Ani w pudełku nie siedzi , ani do szafki nie wchodzi ......nic a nic ?
Sihaja pisze:Dziś strach z domu wychodzić, tak zimno.... Dzień dobry

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

klaudiafj pisze:Hej
Też dziś idę na pocztę
Tak sobie myślę, że powinnaś na konkursie umieścić anons, że można zgłosić się do sponsorowania nagród, bo to nie każdy może wiedzieć, że może się zgłosić - trzeba ludzików zachęcićPięknie, czysto i po polsku żech napisała ;p
- to z pierwszego konkursu.
MonikaMroz pisze:Na pewno jest cieplej niż wczoraj
Pogodnego czwartku. Wtulaj się w koteczki ile wlezie.![]()
Moje się pochowały i nie mam się do kogo poprzytulać
barbarados pisze:termometr u mnie pokazuje 26-27 stopni . Na dworku słoneczko ale zimny wiatr .
cześć
klaudiafj pisze:Aha bo ja nie czytam tego wątku, wszystkich komentarzyTo może warto na pierwszej stronie przy sponsoringu to napisać, bo widzisz ja jako, że nie czytam, pewnie też wiele takich osób jest, zupełnie przez przypadek jak chciałam zagłosować to zauważyłam, że nie ma sponsora trzeciej nagrody i nawet się krępowałam czy napisać ;p

Użytkownicy przeglądający ten dział: Duni, Google [Bot] i 12 gości