Czas na koty ze wsi pod Opolem, którym pomaga Sylwia z naszym wsparciem.
N°1227 Kotka ze wsi Lewin Brzeski:
"I zdjęcie szarej koteczki z działek w Lewinie Brzeskim, koteczka ma źle zagojona przednia łapkę po jakimś urazie , nie staje na nią ale radzi se na wolności."
Za jej zabieg zapłaciłam 70 zł ( FV 623/2015 z dnia 03.09.2015 na kwotę 70 zł ).
N°1228 Kotka ze wsi Czarnowąsy:
"Witam, koteczka szylkretka z Czarnowas juz po sterylce, ma dwoje dzikich kociat juz podrosnietych, które pod jej nieobecność były dokarmiane, więc wszystko się dobrze skończyło."
N°1229 Kotka ze wsi Golczowice:
"Witam fakturki i wnioski wysłałam, przesyłam jeszcze dwa zaległe zdjęcia czarnej koteczki z Golczowic (jedna z tamtat była robiona wcześniej a to jest ta co miała kocięta, maluchy podrosly wiec można było im zabrać mamę na zabieg)"
Ich zabiegi kosztowały 140 zł ( FV 664/2015 z dnia 16.09.2015 na kwotę 140 zł ).
Inusia00111 z Tczewa poprosiła o pomoc dla koleżanki spoza forum. Dziewczyna zarobiła w wakacje na sterylki dla wiejskich kocic, ale na ostatnią zabrakło. Zgodziłam się sfinansować zabieg w ramach PS za 150 zł, ale właśnie dostałam info, że jakimś cudem zbiły koszt do 100 zł.
"Chcialam sie zapytac o możliwość sfinansowania zabiegu sterylizacji jednej wiejskiej kotki. Kotka jest z podworka mojej kolezanki... Niedawno jej sie okocila... Oczywiscie rodzice maja przekonanie typowe dla ludzi na wsi i nie chca pomoc w sterylizacji ostatniej kotki- moja kolezanka Ania, juz wysterylizowala inne koty z pieniedzy , ktore zarobila w wakacje , niestety zabraklo na jedną kotkę... Maluszki juz samodzielne, ale oczywiscie z kk pomoglam jej w zakupie unidoxu, i dalam kropelki , jest juz lepiej potem bedzie szukala domow maluchom. Ania mieszka na wiosce Mokre w okolcach Czerska (pomorskie) Bedzie ogromnie wdzieczna za pomoc!"
Jeśli ktoś z Was jeszcze nie wsparł akcji bardzo proszę o zasilenie Sakiewki, bo długi rosną i rosną, więc przyda się każdy grosz.
[quote="Chiara"]Czas na koty ze wsi pod Opolem, którym pomaga Sylwia z naszym wsparciem.
N°1227 Kotka ze wsi Lewin Brzeski:
"I zdjęcie szarej koteczki z działek w Lewinie Brzeskim, koteczka ma źle zagojona przednia łapkę po jakimś urazie , nie staje na nią ale radzi se na wolności."
Jak nie staje to pewnie ciagle ją boli ta łapka. Radzi se bo co ma robić...