WAGA ŁAZIENKOWA na głodne wiejskie koty - ROZLICZENIE

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob paź 03, 2015 12:51 WAGA ŁAZIENKOWA na głodne wiejskie koty - ROZLICZENIE

SPRZEDANE

Sprzedaję nowiutką wagę łazienkową firmy Sencor, typ SBS 305, na gwarancji. W sklepie taka kosztuje 50-65 złotych. U mnie możecie ją mieć już za 40! Jej największą zaletą jest rozmiar - jest naprawdę kompaktowa, można ją trzymać w szafce na półce, jeśli nie macie miejsca na podłodze w łazience. A do tego jest bardzo ładna :)

Jeśli chodzi o wysyłkę, to preferuję odbiór osobisty w Warszawie. Mogę ją wysłać także Pocztą Polską, zgodnie z jej cennikiem, ale trochę się boję, że uszkodziłaby się w transporcie (chociaż jest w oryginalnym pudełku od producenta). Tak więc wysyłka na odpowiedzialność kupującego.

http://image.ceneo.pl/data/products/8530031/i-sencor-sbs-305.jpg?=66e41

Dochód z bazarku przeznaczony jest na zakup karmy dla kotów pod opieką Monia000111 - to nastolatka, która sama opiekuje się stadkiem kotów na wsi pod Radomiem. Wątek jest tutaj. Jest także wydarzenie na Facebooku.

Zapraszam także na moje pozostałe bazarki, zachęcam gorąco do łączenia zakupów i oszczędności na kosztach wysyłki!

Kosmetyczka i torba zakupowa na głodne wiejskie koty
Chińskie warcaby na głodne wiejskie koty
Posrebrzany komplecik z różowym kwarcem na rezonans magnetyczny dla Porszaczka
Sukienki wieczorowe i inne ubrania na Jokot
Gorsety i staniki na Jokot
Rozmaite książki na Jokot
Ładne i przydatne przedmiociki na Jokot
Ostatnio edytowano Pon paź 12, 2015 20:58 przez Wasylisa, łącznie edytowano 4 razy

Wasylisa

Od: Sob lis 02, 2013 14:43

Post » Pon paź 05, 2015 20:06 Re: Bardzo wygodna WAGA ŁAZIENKOWA na głodne wiejskie koty

Puste kocie brzuszki czekają na napełnienie!

Wasylisa

Post » Pon paź 05, 2015 21:02 Re: Bardzo wygodna WAGA ŁAZIENKOWA na głodne wiejskie koty

A ja się niedawno dokociłam kotką, która wymaga ważenia (tzn. odchudzenia wymaga, ważenie niezbędne), właśnie miałam się rozejrzeć za jakąś wagą, więc poproszę! Proszę o info, gdzie możemy się umówić na odbiór i czy mogę zapłacić gotówką, czy ma być przelew. Dziś już uciekam z internetu, bo dopiero wróciłam z wyjazdu, ale wagę kupuję.

uga

Od: Śro kwi 22, 2015 9:26

Post » Pon paź 05, 2015 21:41 Re: Bardzo wygodna WAGA ŁAZIENKOWA na głodne wiejskie koty

Uga - to jest waga zasadniczo do ważenia ludzi, jej dokładność to 100g. Nie jestem pewna, czy to wystarczająca dokładność do ważenia kota. Na razie więc wagę rezerwuję dla ciebie i czekam na odpowiedź.

Jeśli umówimy się na odbiór osobisty, płatność może być w gotówce, jeśli tak ci wygodniej.

Wasylisa

Post » Wto paź 06, 2015 6:39 Re: Bardzo wygodna WAGA ŁAZIENKOWA na głodne wiejskie koty

Dziękuję za uczciwe podejście. Niepotrzebnie namieszałam, jak zwykle. Wiem, że to jest waga do ważenia ludzi, do tego głównie ma służyć. Naszą Grubisię zważymy tylko, żeby mieć choć blade pojęcie o tym, ile teraz waży. Mamy wagę z dokładnością do 1gr, na którą nowa kicia jest jeszcze za ciężka i wagę z dokładnością do 10gr, której też jeszcze nie możemy użyć, żeby nową kicię zważyć. Waga od Ciebie ma być dla nas tzn. ludzi, wykorzystamy ją tylko, żeby sprawdzić, czy kotka jest już w zasięgu dokładniejszych wag.

uga

Post » Wto paź 06, 2015 9:24 Re: Bardzo wygodna WAGA ŁAZIENKOWA na głodne wiejskie koty

W takim razie sprzedane :)

Wasylisa

Post » Wto paź 06, 2015 10:00 Re: Bardzo wygodna WAGA ŁAZIENKOWA na głodne wiejskie koty

A gdzie w sklepie można kupić taką wagę?

kordoba63

Od: Wto paź 06, 2015 9:22

Post » Wto paź 06, 2015 10:49 Re: Bardzo wygodna WAGA ŁAZIENKOWA na głodne wiejskie koty

Wasylisa podała dokładną nazwę modelu, wyszukiwarka pokazuje sklepy internetowe, w których można tę wagę kupić, niektóre z nich to ogólnopolskie sieciówki z mnóstwem sklepów stacjonarnych. Nie wiem, gdzie mieszkasz, ani czy chcesz kupić stacjonarnie, czy w internecie, ale 2 minuty wyszukiwania i znajdziesz.

uga

Post » Wto paź 06, 2015 12:34 Re: Bardzo wygodna WAGA ŁAZIENKOWA na głodne wiejskie koty

Kordoba63: ja kupiłam swoją w Saturnie w CH Złote tarasy w Warszawie. Myślę, że mają ją w całej sieci.

Wasylisa

Post » Pon paź 12, 2015 20:59 Re: WAGA ŁAZIENKOWA na głodne wiejskie koty - ROZLICZENIE

Zbiorcze ROZLICZENIE bazarków na głodne wiejskie koty pod opieką Moni000111:

ŚPIWOREK zakupiła Yogusia, otrzymałam wpłatę 32,30, po odliczeniu kosztów wysyłki na koty zostało 25 zł
WAGĘ ŁAZIENKOWĄ zakupiła 4 za 40 zł i tyle dokładnie otrzymałam
TORBĘ i KOSMETYCZKĘ zakupiła Atta wpłacając 25 zł, po odliczeniu kosztów wysyłki zostało 21,25 zł
BIERKI nabyła Aleusha i przesłała 21zł, po odliczeniu kosztów wysyłki zostało 17,25 zł
WARCABY CHIŃSKIE nabyła Thorkatt, po odliczeniu z przesłanej kwoty 65 zł kosztów przesyłki oraz kwoty należnej za przedmioty z innej aukcji (na Jokot) dla kotów Moni zostało 29,70 zł
KALEJDOSKOPY zaś jutro pojadą do CoToMa, ponieważ dziś wpłynęło 28 zł, z czego na koty przeznaczone jest 19,70 zł (a reszta oczywiście na wysyłkę)

Razem 151,20 zł. Dziewczyny, jesteście wielkie!

Wczoraj zrobiłam zakupy w Zooplusie na kwotę 164,32 zł, a kupiłam za to:

- 3 pakiety zawierające po 12 200-gramowych puszek Animondy Carny Kitten w różnych smakach
- 1 opakowanie suchego Applaws Kitten 2kg
- 1 opakowanie suchego Applaws Kitten 400g

Czyli łącznie jedzie do Moni000111 7,2 kg mokrej i 2,4 kg suchej karmy, dla kociąt - bo na taką zgłaszała zapotrzebowanie.

Wasylisa