"Wlazł kotek..."OSTATNIE wybory Miss i Mistera Miau

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie paź 04, 2015 21:18 Re: " WLAZŁ KOTEK..." WYBORY MISS I MISTERA MIAU LISTOPAD 20

Właśnie takie scenki i jedno z wątkowych zdjęć podsunęło mi taki temat. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon paź 05, 2015 7:51 Re: " WLAZŁ KOTEK..." WYBORY MISS I MISTERA MIAU LISTOPAD 20

Zaznaczam! Chociaż moje koty niskopienne.... :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon paź 05, 2015 8:38 Re: " WLAZŁ KOTEK..." WYBORY MISS I MISTERA MIAU LISTOPAD 20

Heh spuper pomysl. Z wymienionych to mój kaskader tylko w piekarniku nie był, ponieważ nie posiadam :D za to w lodowce bywał kilka razy na dobe w nocy wstawalam żeby zmknąc. Taka bida u nas teraz, ze nawet już światla w lodowce brak :D popsul. Teraz mam zabezpieczenie z Ikei :D Niestety nigdy nie pomyslalam, żeby fotografować. Poglosuje na innych.
Ulubione miejsce do spania to gora kabiny prysznicowej i plastikowa miska na niej, średnicy 27cm a kot 5kg się miesci. Jak sie wyspi to zdejmowanie kratki od komina i proba sprawdzenia czy tam tez fajnie. Dobrze ze 2 czesc kratki na sroby i kot nie wpadnie w komin z 3 pietra. Całej kratki nie uda się rozbroic to po lustrze trzeba pochodzić, a potem na grzejnki rorkowy zawieszony pod sufitem trzeba przeskoczyć i zobaczyc czy tam nie ciekawiej, a z grzejnika na gore drzwi i tam tez sobie pospacerować. A w ogole to trenuje wspinaczke. Wchodzi na 2 metrowa szafe w 2 skokach. Skacze na wysokość polowy szafy odbija się od niej i 2 skok na gore. Jak mu się to udaje na gładkiej powierzchni nie wiem. Szafa nie podrapana. To jest jego 2 sposób wchodzenia na szafe, ulepszony :D wpierw wskakiwal z komody na drzwi od pokoju - skok ok 1.5 m. potem ok metrowy skok na szafe. Teraz już wiem, ze jeśli udaje grzecznego kota - długo siedzi w jednym miejscu zapatrzony jak zahipnotyzowany w 1 punkt, gdzies wysoko, to znak ze za chwile tam bedzie. Obmysla plan :D
regułą w przypadku kotów jest to, że nie ma żadnych reguł.. Obrazek

Kamionka

Od: Pon lut 23, 2015 2:17

Post » Pon paź 05, 2015 9:25 Re: " WLAZŁ KOTEK..." WYBORY MISS I MISTERA MIAU LISTOPAD 20

Kamionka pisze:Heh spuper pomysl. Z wymienionych to mój kaskader tylko w piekarniku nie był, ponieważ nie posiadam :D za to w lodowce bywał kilka razy na dobe w nocy wstawalam żeby zmknąc. Taka bida u nas teraz, ze nawet już światla w lodowce brak :D popsul. Teraz mam zabezpieczenie z Ikei :D Niestety nigdy nie pomyslalam, żeby fotografować. Poglosuje na innych.
Ulubione miejsce do spania to gora kabiny prysznicowej i plastikowa miska na niej, średnicy 27cm a kot 5kg się miesci. Jak sie wyspi to zdejmowanie kratki od komina i proba sprawdzenia czy tam tez fajnie. Dobrze ze 2 czesc kratki na sroby i kot nie wpadnie w komin z 3 pietra. Całej kratki nie uda się rozbroic to po lustrze trzeba pochodzić, a potem na grzejnki rorkowy zawieszony pod sufitem trzeba przeskoczyć i zobaczyc czy tam nie ciekawiej, a z grzejnika na gore drzwi i tam tez sobie pospacerować. A w ogole to trenuje wspinaczke. Wchodzi na 2 metrowa szafe w 2 skokach. Skacze na wysokość polowy szafy odbija się od niej i 2 skok na gore. Jak mu się to udaje na gładkiej powierzchni nie wiem. Szafa nie podrapana. To jest jego 2 sposób wchodzenia na szafe, ulepszony :D wpierw wskakiwal z komody na drzwi od pokoju - skok ok 1.5 m. potem ok metrowy skok na szafe. Teraz już wiem, ze jeśli udaje grzecznego kota - długo siedzi w jednym miejscu zapatrzony jak zahipnotyzowany w 1 punkt, gdzies wysoko, to znak ze za chwile tam bedzie. Obmysla plan :D

To co za problem - masz czas do końca października na zgłoszenie fot więc do dzieła. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon paź 05, 2015 13:10 Re: " WLAZŁ KOTEK..." WYBORY MISS I MISTERA MIAU LISTOPAD 20

Ja sie już dołączyłam :D temat ekstra :D Trudno było wybrać najlepsze fotki :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon paź 05, 2015 13:14 Re: " WLAZŁ KOTEK..." WYBORY MISS I MISTERA MIAU LISTOPAD 20

Hej, ja moge byc sponsporem pocieszajek :)

Koty będą się cieszyć bo mają pozwolenie na wchodzenie wszędzie :D
Super temat!
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pon paź 05, 2015 14:52 Re: " WLAZŁ KOTEK..." WYBORY MISS I MISTERA MIAU LISTOPAD 20

Obrazek
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pon paź 05, 2015 15:10 Re: " WLAZŁ KOTEK..." WYBORY MISS I MISTERA MIAU LISTOPAD 20

Ewa Nie mam aparatu, zapiaszczyl się tego lata. A w telefonie pożal się boże. Wierze, ze i bez mojego kaskadera wesolo tu będzie :D
regułą w przypadku kotów jest to, że nie ma żadnych reguł.. Obrazek

Kamionka

Od: Pon lut 23, 2015 2:17

Post » Pon paź 05, 2015 16:05 Re: " WLAZŁ KOTEK..." WYBORY MISS I MISTERA MIAU LISTOPAD 20

Zaznaczam :D
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pon paź 05, 2015 19:54 Re: " WLAZŁ KOTEK..." WYBORY MISS I MISTERA MIAU LISTOPAD 20

Kamionka pisze:Heh spuper pomysl. Z wymienionych to mój kaskader tylko w piekarniku nie był, ponieważ nie posiadam :D za to w lodowce bywał kilka razy na dobe w nocy wstawalam żeby zmknąc. Taka bida u nas teraz, ze nawet już światla w lodowce brak :D popsul. Teraz mam zabezpieczenie z Ikei :D Niestety nigdy nie pomyslalam, żeby fotografować. Poglosuje na innych.

nie przelicza w głowie skomplikowane działanie matematyczne żeby skok się udał ;)
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Wto paź 06, 2015 16:14 Re: " WLAZŁ KOTEK..." WYBORY MISS I MISTERA MIAU LISTOPAD 20

wiesiaczek1 pisze:będzie się działo, :ryk:

bedzie zabawa... ;)
oj tak, tu zawsze sie duzo dzieje :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro paź 07, 2015 10:12 Re: " WLAZŁ KOTEK..." WYBORY MISS I MISTERA MIAU LISTOPAD 20

dawno się tak z opisów nie obśmiałam :ryk: :ryk: :ryk:
MB roz------łaś mnie :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro paź 07, 2015 18:30 Re: próba

Myszolandia pisze:
Obrazek

... na drugiego kotka... 8O :oops:

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: padlam, genialne <3 szalone koty, juz Was kocham <3

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]