Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob paź 03, 2015 7:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Dobry wieczor :mrgreen:
Nawet nie wiecie jak czekałam na weekend :mrgreen:
Wróciłam do domu, pokręciłam sie jak wolny elektron po mieszkaniu, teraz otworzyłam butelkę wina i nic i nikt mnie nie obchodzi :mrgreen: totalny relax :mrgreen:

Jestem bardzo zniesmaczona lekarzami. Aż do tego stopnia ze juz chciałam zrezygnować ze swojego poszukiwania przyczyny pewnej przypadłości. Moja walka z wiatrakami trwała kilka lat i zawsze sie odbijałam od drzwi do drzwi. Nikt nic nie wie wszyscy cicho ciemni, fajnie kasę przyjmować (składki super płacić :ok: ) aż trafiłam do jednej lekarz ktora jednym jedynym badaniem znalazła moja chorobę, jakże błahą, banalna w wyleczeniu... Ręce opadają jacy "specjaliści" lecza :|

ale dobrze, ze nareszcie udało Ci się trafić do konkretnej osoby i uda Ci sie wyleczyć
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob paź 03, 2015 7:47 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

[quote="Moli25"]Ostatnio odwiedziła nas malutka księżniczka Hania :1luvu:
Fuksik zainteresowany, Moli nie bardzo :mrgreen:
Obrazek

testowałaś jak koty przyjmą takiego małego człowieczka? :wink:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob paź 03, 2015 13:32 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Miaudoberek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob paź 03, 2015 20:40 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:Dobry wieczor :mrgreen:
Nawet nie wiecie jak czekałam na weekend :mrgreen:
Wróciłam do domu, pokręciłam sie jak wolny elektron po mieszkaniu, teraz otworzyłam butelkę wina i nic i nikt mnie nie obchodzi :mrgreen: totalny relax :mrgreen:

Jestem bardzo zniesmaczona lekarzami. Aż do tego stopnia ze juz chciałam zrezygnować ze swojego poszukiwania przyczyny pewnej przypadłości. Moja walka z wiatrakami trwała kilka lat i zawsze sie odbijałam od drzwi do drzwi. Nikt nic nie wie wszyscy cicho ciemni, fajnie kasę przyjmować (składki super płacić :ok: ) aż trafiłam do jednej lekarz ktora jednym jedynym badaniem znalazła moja chorobę, jakże błahą, banalna w wyleczeniu... Ręce opadają jacy "specjaliści" lecza :|

ale dobrze, ze nareszcie udało Ci się trafić do konkretnej osoby i uda Ci sie wyleczyć

Niestety takich mamy niektórych lekarzy ale czasami można dobrze trafić na konkretnego lekarza który ma serce dla pacjentów.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob paź 03, 2015 20:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie paź 04, 2015 10:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Hej :)
Dobrze, że w końcu masz diagnozę :) Ja teraz jestem chora - mam kaszel suchy i co dzień podwyższoną temp i to już trwa 2 tyg a nie idę do lekarza bo wiem co mi powie - płuca ok, oskrzela też bez niczego - zawsze tak mam :/ Też się ostatnio nad lekarzami zastanawiam - mają kilka najczęstszych chorób i wszystko przypisują właśnie temu. Ale chyba będę musiała się wziąć w garść i jednak iść, bo męczę się okropnie przez ten kaszel. a płuca mam jak basy przy kaszleniu. Ech...
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie paź 04, 2015 11:15 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:Hej :)
Dobrze, że w końcu masz diagnozę :) Ja teraz jestem chora - mam kaszel suchy i co dzień podwyższoną temp i to już trwa 2 tyg a nie idę do lekarza bo wiem co mi powie - płuca ok, oskrzela też bez niczego - zawsze tak mam :/ Też się ostatnio nad lekarzami zastanawiam - mają kilka najczęstszych chorób i wszystko przypisują właśnie temu.

Idź lepiej, niech Cię osłucha. Lekarze rodzinni są papierkowo zawaleni i nie dziwię się, że mają dość, aczkolwiek ich nie usprawiedliwiam.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie paź 04, 2015 11:48 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

:1luvu: :201461 :201461
Obrazek

mir.ka

Post » Nie paź 04, 2015 12:02 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

MalgWroclaw pisze:
klaudiafj pisze:Hej :)
Dobrze, że w końcu masz diagnozę :) Ja teraz jestem chora - mam kaszel suchy i co dzień podwyższoną temp i to już trwa 2 tyg a nie idę do lekarza bo wiem co mi powie - płuca ok, oskrzela też bez niczego - zawsze tak mam :/ Też się ostatnio nad lekarzami zastanawiam - mają kilka najczęstszych chorób i wszystko przypisują właśnie temu.

Idź lepiej, niech Cię osłucha. Lekarze rodzinni są papierkowo zawaleni i nie dziwię się, że mają dość, aczkolwiek ich nie usprawiedliwiam.

Nie no również nie mam nic przeciwko lekarzom - na pewno nie jestem pacjentem który przychodzi i sam wie najlepiej ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie paź 04, 2015 17:25 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Doberek! Witam i nadrabiam zaleglosci ;)

Klaudia nie ma hihi do lekarza.
Moli dobrze ze znalazla sie przyczyna i latwa do wyleczenia :))

A fuksik z dziewczyna no no no :D jeszcze uwazaj bo sie wczuje w role tatuska :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie paź 04, 2015 18:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Miauczór

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie paź 04, 2015 18:51 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon paź 05, 2015 11:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Czesc Fuksiaste i Molinkowate :1luvu:
Z lekarzami niestety bywa ciezko. Tak samo jak maja pod reka kilka konkretnych chorob tak i kilka konkretnych lekarstw.
Ostatnio ogladalam reportaz o tym jak wyglada praca przedstawicieli handlowych, ktorzy zajmuja sie opychaniem lekarzom lekow w Stanach.
W momencie kiedy lekarz godzi sie na przepisywanie konkretnych lekow, to potem oni sa w stanie monitorowac to jaki lek lekarz przepisal i robic mu problemy jesli to nie jest lek przez nich firmowany . :strach:
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pon paź 05, 2015 13:00 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

:kotek:

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon paź 05, 2015 13:13 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Hejka Martuś jak tam?!
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton