Atta wybacz

Moderator: Moderatorzy
Koki-99 pisze:Poproszę galotki. Napisz mi na pw czy jutro wieczorem jesteś w domu.
Atta wybacz
cytryna pisze:poproszę leginsy nr12 i chustę nr21
Atta pisze:A bluzeczka nr 22 to chyba jednak większy rozmiar skoro ma tyle w biuście. Możesz jeszcze zamierzyć w ramionach? Ewentualnie tu może mi nie styknąć, ale na razie sobie pomarzę i ją zaklepię
aleusha pisze:Poproszę 24.Kubraczek przeciwdeszczowy dla psa
staruszka pisze:Atta pisze:A bluzeczka nr 22 to chyba jednak większy rozmiar skoro ma tyle w biuście. Możesz jeszcze zamierzyć w ramionach? Ewentualnie tu może mi nie styknąć, ale na razie sobie pomarzę i ją zaklepię
myślę,że te numery to wszystkie ocyganione sąw ramionach 40/42cm .Poproszę Koki o pomierzenie,może jej to jakoś sprawniej wyjdzie
Atta pisze:staruszka pisze:Atta pisze:A bluzeczka nr 22 to chyba jednak większy rozmiar skoro ma tyle w biuście. Możesz jeszcze zamierzyć w ramionach? Ewentualnie tu może mi nie styknąć, ale na razie sobie pomarzę i ją zaklepię
myślę,że te numery to wszystkie ocyganione sąw ramionach 40/42cm .Poproszę Koki o pomierzenie,może jej to jakoś sprawniej wyjdzie
To ja chcę ! ja chcę !!Mam nadzieje ,że jeszcze przesyłka do mnie nei poleciała to się dopakuje. A bedzie coś jeszcze dodawane?
Atta pisze:Ooo to muszę zrobić dopłatę ! Razem 27,28 ? a skąd taka śmieszna końcówkazaokrąglę sobie
staruszka pisze:Atta pisze:Ooo to muszę zrobić dopłatę ! Razem 27,28 ? a skąd taka śmieszna końcówkazaokrąglę sobie
haha27,28 to nr dodane do 1 postu
![]()
Atta pisze:staruszka pisze:Atta pisze:Ooo to muszę zrobić dopłatę ! Razem 27,28 ? a skąd taka śmieszna końcówkazaokrąglę sobie
haha27,28 to nr dodane do 1 postu
![]()
Boszzzzznaczy za bluzkę 6zł a przesyłka zostaje tak jak było? Wolę dopytać żeby teraz miec pewność,bo znowu co wykombinuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości