Kotka lub kocurek do przygarnięcia

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 04, 2015 15:49 Kotka lub kocurek do przygarnięcia

Karmię 2 śliczne kotki na ul. Krzywoustego. Prawdopodobnie sa z jednego miotu. Były dość płochliwe, teraz karmię je i głaszcze bez problemu. Kotka jest biała z pregowanymi plamami na grzbiecie i pręgowanym ogonem , a kocurek jest pręgowany z białym podgardlem i łapkami. Przybiegają rano i wieczorem na odgłos kluczy ,są odrobaczone. Nie mogę ich wziąść do domu ,bo mam dwa kocury. Martwie sie co będzie z nimi, bo jest coraz zimniej, Gdyby ktoś chciał któregoś zabrac to zobowiązuję się je wykastrować , ale po zabiegu musiałyby iść juz do nowego domu. Zastanówcie się- są takie słodkie. Ja swoje 2 lata temu też zabrałam z podwórka i stały się takimi piecuchami,że nawet im w głowie podwórko.

jolginia

Od: Nie paź 04, 2015 15:37

Post » Nie paź 04, 2015 18:00 Re: Kotka lub kocurek do przygarnięcia

Zrób zdjecia, ogłoszenia na OLX, gumtree, facebooku, papierowe na słupy. Tutaj każdy zakocony po kokardkę wiec nie liczyła bym na odzew. Skad jesteś? Moze jakas fundacja z Twojego regionu zamiesci ogłoszenie grzecznosciowe na swojej stronie.
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32