Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gisha pisze:[...]Prośba o pomoc w zakupie karmy ciągle niezmiennie aktualna
jolabuk5 pisze:Jola łapie w kilku miejscach na raz, nie nadążam za tym.
jolabuk5 pisze:Dziś łapanka na Pl. Zwycięstwa, kotki wysterylizowane już dawno, ale chore, trzeba do weta.
jolabuk5 pisze:Do złapania kocica z małym na Dworcu Kaliskim
jolabuk5 pisze:i cały czas maluchy na działkach - 2 złapały się już dawno, kocica oswojona, a 2 maluchów nie udało się złapać, więc kotka wypuszczona, może jej tropem jola dotrze do maluchów (prawdopodobnie 2).
Madie pisze:Rozmawiałam właśnie z p. Jolą.
Prosiła mnie o zrobienie ogłoszeń kociętom na Warszawę i sprawdzanie domów - to mogę zrobić.
Poproszę więc o zdjęcia (mail do odpowiedniej osoby prześlę na PW) wybranych np. 5 kociąt. Najlepiej już takich obrobionych - szczepionych, odrobaczonych. Ma takie na pewno:)
Ja wykupię ogłoszenia wyróżnione i po pozytywnej weryfikacji przez Jolę zrobię wizytę PA.
Obiecałam też podesłać karmę Babycat na początku następnego tygodnia.
Chyba tyle. Pani Jola bardzo zmęczona.
Madie pisze:Rozmawiałam właśnie z p. Jolą.
Prosiła mnie o zrobienie ogłoszeń kociętom na Warszawę i sprawdzanie domów - to mogę zrobić.
Poproszę więc o zdjęcia (mail do odpowiedniej osoby prześlę na PW) wybranych np. 5 kociąt. Najlepiej już takich obrobionych - szczepionych, odrobaczonych. Ma takie na pewno:)
Ja wykupię ogłoszenia wyróżnione i po pozytywnej weryfikacji przez Jolę zrobię wizytę PA.
Obiecałam też podesłać karmę Babycat na początku następnego tygodnia.
Chyba tyle. Pani Jola bardzo zmęczona.
Madie pisze:Dziękuję, zdajęcia otrzymałam:) Będę się bawić w poniedziałek - podeślę wtedy linki do rozreklamowania z różnych portalów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości