Czterej Muszkieterowie - Aster po operacji

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 01, 2015 7:37 Re: Czterej Muszkieterowie - Aster po operacji

Jaki słodki elegant :-)
Jak się czuje ?

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Czw paź 01, 2015 7:43 Re: Czterej Muszkieterowie - Aster po operacji

Mam wrażenie, że czuje się lepiej. W nocy, którą spędził w klatce kenelowej, zrobił siusiu w kuwecie i zjadł trochę mokrego gastro. Rano pochrupał chrupek, wypuściłam go na spacerek i pozwoliłam kolegom na odwiedziny. Oczywiście Kikura bardziej interesowała miseczka niż chory kumpel, chociaż Aster go nawoływał. Już nie jest tak obolały, mruczy i chce się przytulać.
Przed wyjściem do pracy niestety znowu musiałam dać go do klatki. W sobotę mamy kontrolę.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw paź 01, 2015 8:24 Re: Czterej Muszkieterowie - Aster po operacji

Zapraszam do nowego watku:
viewtopic.php?f=46&t=170939
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw paź 01, 2015 11:23 Re: Czterej Muszkieterowie - Aster po operacji

miszelina pisze:Mam wrażenie, że czuje się lepiej. W nocy, którą spędził w klatce kenelowej, zrobił siusiu w kuwecie i zjadł trochę mokrego gastro. Rano pochrupał chrupek, wypuściłam go na spacerek i pozwoliłam kolegom na odwiedziny. Oczywiście Kikura bardziej interesowała miseczka niż chory kumpel, chociaż Aster go nawoływał. Już nie jest tak obolały, mruczy i chce się przytulać.
Przed wyjściem do pracy niestety znowu musiałam dać go do klatki. W sobotę mamy kontrolę.

Niezły ziomuś z Kikura :lol:
Dobre wieści , odnośnie Asterka. Kciuki więc, za sobotnią wizytę - znaczy wyniki Asterka :ok:

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

[poprzednia]