KONIEC Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 29, 2015 3:00 KONIEC Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

Dokarmiam koty podwórkowe bezdomniaki. Pojawiły się jakiś czas temu znikąd i głodne.
Są dwa koty. Mam plany dotyczące ich zakwaterowania (a i innych ewentualnie przybłąkanych - oby nie! ) . Dodatkowo mobilizuje mnie to, że nie wiem, czy koteczka (o ile to jest koteczka :) ) nie jest kotna. Bo ma coś podejrzanie duży brzuszek :? Wet musiałby ją obejrzeć.
Nazwałam ją Antosia. Bo gdyby się okazało, że to kot a nie kotka to będzie łatwo zmienić imię - na Antoś :)
Kotki nie pozwalają do siebie podejść za bardzo na razie, te kilka metrów odległości musi być. Mogę być obecna przy jedzeniu, podchodzą już do miseczek gdy jestem (na początki dopiero jak sobie poszłam całkiem to podchodziły do pojemników z jedzeniem).
Plany dotyczą zaadoptowania opuszczonej piwnicy. Opuszczona, zagracona po sufit (bo ludzie wyrzucają tam różne niepotrzebne rzeczy) otwarta na oścież już długi czas. Sąsiaduje w pewnym sensie z moją piwnicą (to są piwnice w starym budownictwie więc wszystko tam jest nieciekawe kto zna ten wie :) ) Byłam u faceta co do którego uważam, że to jego piwnica, spytać czy mogę ją ewentualnie przygarnąć. Ale mówi, że to nie jego piwnica. Mieszka tu od niedawna a mąż mieszkał tu od dzieciaka i wie, że ta piwnica należała do pani (nieżyjącej) po której on właśnie ma mieszkanie (w między czasie jeszcze ktoś inny tam mieszkał, nie bezpośrednio po niej). Czyli piwnica razcej na bank jest jego tylko on o tym nie wie. Mówił mi, że swoją piwnicę już komuś oddał. A tą podobno interesuje się też taki jeden sąsiad czy by jej nie zaadoptować.
No to nie ma co tylko trzeba się tą piwnicą zająć i tyle. I to szybko.
Muszę naprawić drzwi, założyć zamek, kłódkę. Zamówić wywóz tego wszystkiego co tam leży, masa! Od starych telewizorów po dechy duże, sama dobrze nie wiem co tam jest, pełno śmieci. Po sufit jak pisałam. Wyczyścić i jakoś odnowić i zaadoptować pomieszczenie dla kotów podwórkowych. Okienko chciałam zostawić uchylone lub wymyśleć jakieś wejście. Jakieś miejsca do spania, coś do wylegiwania się, miejsce do jedzenia no ogólnie wszystko. Piwnica nie jest niestety ogrzewana.

Co do Antosi to muszę ją na tyle oswoić żeby dała się złapać, obejrzeć, zabrać do weta, zabezpieczyć przeciw pchłom, odrobaczyć itd. itp. Nie wiadomo co będzie jeszcze konieczne. Oczywiście na pierwszym miejscu sterylka jeśli nie jest jeszcze to zrobione.
Na to wszystko potrzebne są pieniądze, których nie mam aby na ten cel przeznaczyć.

To jest Antosia :)
Obrazek
Obrazek
A to Czarny :)
Obrazek

Wobec tego postanowiłam spróbować sprzedać te rzeczy, a ewentualne pieniążki przeznaczyć na powyższy cel oraz na dokarmianie i opiekę weterynaryjną.

Wszystkie rzeczy są w opcji "kup teraz".
Przesyłka na koszt kupującego pocztą polską jako list polecony lub paczka. W przypadku listu doliczyć muszę kopertę bąbelkową.
Zapraszam serdecznie
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lis 19, 2015 23:19 przez Nelly, łącznie edytowano 8 razy

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Wto wrz 29, 2015 3:00 KONIEC Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

A.SPRZEDANE "Odpoczynek anioła". Obraz na płótnie. Bez ram, naciągnięte boki gotowy do powieszenia, sygnowany. Wymiary 25x50.
Jak odpoczynek to z książką i kotkami towarzyszącymi :) i tak też aniołek odpoczywa :) Zakupiony na allegro w formie licytacji.
Cena 80 zł. obniżka :arrow: 60 zł

80. Filmy - wszystkie po 1 zł

Obrazek
Ja wam pokażę
Pręgi
Wszystko o mojej matce
Femme Fatale
Centralne biuro uwodzenia
Czego pragną kobiety
Elizabeth

Obrazek
Grzegorz Halama + Jerzy Kryszak - ale to takie króciutkie płytki - obie za 1 zł
Serce nie sługa
Monster
Pola śmierci
Kopia mistrza
Niebezpieczny umysł
Terminal

Obrazek
Gangi Nowego Jorku
Wyznania Gejszy
Mr i MRS Smith
Indochiny
Angielski pacjent
Job
Księga Diny
Piętno

Obrazek
Obrazek
Horrorki
Prawo do śmierci + Wszyscy wołają o lody
Hellraiser Wrota piekieł
Mroczne szczątki
KM 31
Chora dziewczyna + Jasnowłose dziecko
Kanibal z Rotenburga
Ostrze pamięci
Rodzinka + Wygrana
Mgła
The Crow. Kruk SPRZEDANE

79.SPRZEDANE Świeczki aniołek i kotek. Kotek ma nieco starte złotko z płaskich końcówek uszu szczególnie z jednego ucha - ale to trzeba się przyglądać i to od góry aby widzieć.
Aniołek wysokości 15,5 cm szerokość w najszerszym miejscu skrzydeł 7 cm.Cena 5 zł

78. Nowy zapakowany oryginalnie naszyjnik łezka. Długość łańcuszka ok 60 lub 65 (nie mogę dobrze zmierzyć z uwagi na zapakowanie) zawieszka 3 x 2 cm - złoty ażurek i "cyrkonie".
Cena 5 zł
Obrazek
Obrazek

77. Sznur czarnych korali. Koraliki są fasetowane. Długość 68 x 2. średnica koralika 8 mm.
Cena 3 zł
Obrazek
Obrazek

76. Wycofane

75. A może szkatułkę "po babci"? :) Zamykana na kluczyk. Na wieczku narożniki tylne lekko starte ale postaram się to zniwelować :)
Ozdoby w kolorze złotym są metalowe. Wymiary wieczka 18 x 12 wys. razem z nóżkami 10 w środku wysokość komory 6 x 14,5
Cena 10 zł
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

74.SPRZEDANE Kolczyki na sztyft. Kółko i kwadracik. Długość 12 mm szerokość 6 mm. . Cena 4 zł
73.SPRZEDANE]Nowe [/b] łańcuszek i bransoletka srebro pr 925 i metal (antyalergiczny rdzeń, biżuteria platerowana srebrem ) próba wybita na takim kółeczku wybita jest dołączona. Bransoletka 5 łańcuszek 6 zł

72. Naszyjnik i kolczyki. Długość kolczyków razem z biglem 6 cm. Długość najkrótszego sznurka razem z przedłużką 45. Kolor jasny fiolet z połyskiem szklano-perłowatym.
Cena 7 zł
Obrazek

71. Kolczyki na sztyft o kolorze błękitnym ze złotym. Wielkość 9mm. Oczko z czterech oszlifowanych kosteczek - co daje ciekawy efekt błysku.
Cena 3 zł
Obrazek
Obrazek

70. SPRZEDANE Anioł z kotem. Wielkość 33 x 14. Malowane ręcznie na desce - tak było ogłaszane. Ta deska to nie taka deska drewniana tylko dykta. Tło jest na brązowo pomalowane farbą, postacie ładnie namalowane. Cena 15 zł.
69. SPRZEDANE Komplecik kolczyki z biglami rybkami i zawieszka. Kryształ lodowy i srebro 925. Cena za komplet 11 zł.
68. Wycofane

67. Książki - wszystkich stan jest różny, od jak nowe poprzez stan średni do stanu kiepskiego :)
Po 1 zł
Obrazek
Obrazek
Za 5 godzin zobaczę Jezusa. 27 letni Jacques Fesch skazany na karę śmierci w więziennej celi przeżył głębokie nawrócenie. To dziennik pisany 2 miesiące przed egzekucją.
Spowiedź. Z opisu "To książka, która łączy w sobie głębię refleksji teologicznej z prostymi i praktycznymi wskazówkami dotyczącymi penitenta i spowiednika".
SPRZEDANE: Łza, Szajka bez końca, Kot który czytał wspak, Kot który jadł wełnę

Po 2 zł (Sprzedane, Grzech, Początek, po 1 zł)
Obrazek
Obrazek

Sprzedane "Sprzedane", Grzech, Mistrz i Małgorzata, Nawiedzony dom,

66.SPRZEDANE Bluza męska XL. Cieniuteńki prążek kolor beż krem. Długość 72, pachy 60 rękaw od szyi 78.
Cena 4 zł

65. Sweterek cienki chabrowego koloru. Atmosphere rozmiar z metki 40 ale on mniejszy jest i dość krótki. Wymiary długość 52 pachy 40 rękaw 55.
Rękawy w ściągacz lekko przymarszczone i na ramionach też lekko przymarszczony.
Cena 2 zł.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

64. Wypiekany puder rozświetlający. Kilka razy troszkę użyte mikro ilości (on się chyba nigdy nie kończy :lol: ) nowy świeży. Lovely z Rossmana. Ma połyskliwe drobinki. Na odwrocie podpowiedz gdzie stosować.
Cena 7 zł (cena nowego 14.99)
Obrazek
Obrazek

63. Nowy z metką stanik typu Push up (nie ma bardzo dużo gąbki tak z umiarem )z silikonowymi nie tylko naramkami ale też tyłem. Idealny pod bluzeczki z modnym koronkowym tyłem lub inne.
Rozmiar podany to 36/80B. Miseczka zgadza się jest B a obwód pod biustem wychodzi 70 (bez naciągania silkonowego paska) z lekkim naciągnięciem 73. Ja mam 77 i jest mi ciasny, czyli za dużo nie da się naciągnąć. To znaczy da się ale jest niewygodnie.
Cena 10 zł
Obrazek
Obrazek

62SPRZEDANE Księżyc - lampka do pokoju dziecięcego - chyba IKEA nie pamiętam już. Cena 9 zł
61.SPRZEDANE Bluza męska rozmiar faktyczny XL albo nawet L większe (na metce XXL) Kolor taki jak na drugiej fotce mniej więcej, taki niby zielony ale spokojny, zielone khaki może, nie zielony zielony :) Cena 6 zł.
60. SPRZEDANE Pięcioplaczaste skarpetki rozmiar uniwersalny. Miałam na sobie w celu wypróbowania. Taka cienko sweterkowa dzianinka, ciepłe. Pod paluszkami abs. Cena 3 zł

Obrazek
Te zapachy są wystawione też na Pchlim Targu - gdyby przypadkiem się zdublowała sprzedaż to czas wysyłki postu będę musiała uwzględnić przy pierszeństwie

58. Woda perfumowana Britney Spears Fantasy Midnight. Pojemność 50 ml.
Zużycia jak na fotce (te obgryzione pazury to nie moje :oops: :lol: syn asystował bo w domu nic nie było widać dopiero na dworze)
Cena 45 zł
Obrazek
Obrazek
http://www.iperfumy.pl/britney-spears/f ... la-kobiet/

57. . SPRZEDANE Woda perfumowana Chopard Wish pojemność 75 ml. Zużycie jak na fotce (ok 15 ml ). Cena 48 zł
56 SPRZEDANE6 Próbki.
55. SPRZEDANE[Woda Bi-es. Zużycie jak na fotce, czarnej też mniej więcej tyle.
Cena 6 zł za sztukę.
54. SPRZEDANE Gadżecik do łazienki. Hello kitty na mydełko jako myjka. Może też sobie wisieć jako ozdoba bez mydełka :)
Długość do końca wiszących nóżek 16 brzuszek 8 x 7 Cena 2 zł

53. Szklaneczki do frappe. Nowoczesny design są wygięte dno niebieskie grube dość ciężkie przez to.
Cena 4 zł za sztukę.
Obrazek
Obrazek

52. SPRZEDANE Jaki jest koń każdy widzi :lol:
100ml Cena 5 zł
51.SPRZEDANE Nowe duże lusterko składane, wymiary 15 x 11, cieniutkie złożone ma grubość 05, cm .Cena 4 zł.
50 SPRZEDANEMęska koszulka z bawełny, indyjska. Rozmiar XL. Zapięcie na zatrzaski czarne, zapięcie kryte.Cena 3 zł.
49. SPRZEDANE Bluza męska materiałowo polarowa. Kolor granatowy tak mniej więcej jak na fotce. Rozmiar z metki M, ale wypada większa. Długość 67, pachy 57, rękaw 64. Rękawy są na zamkach odpinane.Cena 5 zł
48.SPRZEDANE Czarna bluza cienka. Rozmiar M. Długość 57, pachy 50 dół 43. Te troczki przy "kołnierzu" można ściągać., zrobić golf lub inaczej. Cena 2 zł
47.SPRZEDANE Czarna bluza z kapturem, cienka rozmiar M Dorothy Perkins. Cena 2 zł
46. SPRZEDANEBordowa z czarnym wzorem norweskim (ładnie wygląda z rękawami czarnymi tzn czarną bluzką pod spodem i czarnymi spodniami/leginsami). Rozmiar M. Cena 5 zł

45. SPRZEDANE Czarny golf nieprzylegający przy szyi. Sweterkowy cienki. Rozmiar z metki M. Długość 74, pachy 42, dół 42 bez rozciągania, lekko zwężony w pasie bo pas 39.
Przy rękawach na ściągaczu guziczki, rękaw wszyty tak trochę inaczej u góry.
Cena 2 zł
44.SPRZEDANE Cieplusie. Rozmiar M. Długość 75, pachy 40, dół bez rozciągania 42 - rozciągnięty 50. Kolor wrzosowo fioletowo biały. Akryl 100%. Cena 2 zł.
43. SPZREDANE Granatowa tunika z niebieskimi kamyszkami doszytymi, luźniejszy golf, kieszonki doszyte. Kolor jak na fotce gdzie jest w całości pokazana. Rozmiar M/L Długość 74, pas 36, dół 40 biodra 43 ale bardzo ładnie się rozciąga. Viskoza i lyrca. Taka sweterkowa jest ale raczej cienka.
Cena 4 zł
42. SPRZEDANENowa z metką [/b] bluzeczka. Przód sweterkowy ze srebrną nitką tył materiałowy z guziczkami. Mi jest za duża to takie uczciwe L raczej. Cena 9 zł.
41.SPRZEDANE]Tunika, struktura materiału pleciona. Przeplatany srebrną nitką. Cena 13 zł
40.SPRZEDANENowe [/b] leginsy z napisami. Rozmiar tak M/ L choć z metki XL. Cena 14 zł.
39.SPRZEDANE Nowa podusia. Serce jest wydrukowane natomiast kokardka z koronki doszyta. 40 x 40.
Cena 15 zł

38. Nowe małe pudełko, bardzo mocna gruba lakierowana tektura, okucia metalowe. Wymiary na pokrywce 18 x 13
Cena 5 zł.

Obrazek
Obrazek
37. SPRZEDANE Nowe. Parka słodkich jeżyków :) Wysokość 6 cm. Cena 3 zł.
36SPRZEDANE. Nowa świeczka w słoiczku ze szczelnym zamknięciem. Cena 4 zł

35. :) Nowa szklanka z Messim. Wysokość 13 cm średnica 6 cm, grube dno, ma pojemność zwykłej szklanki. Z drugiej strony Pepsi.
Cena 5 zł
Obrazek
Obrazek

34. Bardzo mało używana, wygląda jak nowa tylko na rączkach od wewnętrznej strony widać ślady użytkowania, ciut starte (pokaże na fotce) Od zewnątrz nie.
Ona jest taka "podwójna" ma taki "pokrowiec" który można ścieśnić lub poluzować. Pokaże na fotce. Eko skórka.
Wysokość z rączkami 52, bez rączek 32, szerokość u góry ok 33 na dole ok 36 - bez tego wierzchniego, sama komora - z tym wierzchnim ok 40. Jednokomorowa z kieszonką na zamek i dwoma małymi na telefon itp. niezapinanymi.
(kosztowała ok 50 zł) Cena 20 zł
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

33. Nowa z metką Torebka czarna eko skórka. Ma dwie osobne komory zamykane na zamek. W jednej jest kieszonka na zamek w drugiej 2 małe bez zapięcia (telefon itp.) Z tył jest kieszonka na zamek z przodu też jest mała kieszonka na zamek. Wysokość 29/30 z rączkami 54, szerokość u góry ok 30 (sam otwór/zamek 26) na dole szerokość ok 33 a w najszerszym miejscu 43, szerokość dna 15 cm.
(Kosztowała ok 40 zł) Cena 20 zł.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

32. Płaszczyk ocieplany lekko. Typ prochowca, materiał z lekkim satynowym połyskiem nie świeci się tak jak na fotkach wyszedł. Długość 80, pachy ok 49/50 rękaw 58. Rozmiar tak M/L jest dobrze. Z tył kontrafałda spięta patką z guziczkiem. Rękawy były podwijane maszynowo i są wewnątrz tak podszyte ręcznie. Nic ładnego - wewnątrz :)
Cena 8 zł.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

31. Kurtka ocieplana z metki na 164 cm. Kolor nie wychodzi na fotce, błękitny jest ładny. Wymiary: długość 62, pachy 48, dół 48 pas leciutko zwężany, tak o 2 cm, rękaw 58. Z przodu 2 kieszonki wpuszczane, nie na zamek. Gumka przy kapturze do wymiany. Mogę to robić ale muszę kupić gumkę bo nie mam i pewnie byłaby biała. Rozmiar mi jest dobry a mam 85 góra 94 dół. W sumie mogłaby być ciut większa ale może być.
Z przodu po jednej stronie mały napis haftem maszynowym " Urban Girls" i kwiatuszek
Cena 8 zł.
Obrazek
Obrazek

30.SPRZEDANE Tunika/sukienka bardzo przyjemny w dotyku i bardzo rozciągliwy materiał. Cena 12 zł

29. Nowa z metką bokserka. kolor spokojniejszy niż na fotce tu jest za żywszy intensywniejszy. Naramki i tył u góry z koronki. Długość od ramienia 64, pachy 42, pas 39 na dole 46 jest lekko wcięta. piszą, że 100% bawełna ale ciągnie się ładnie jakby z elastanem była. Koronka elastyczna.
Cena 4 zł
Obrazek

28. Nowe - Kozaczki mukluki z futerkiem na wierzchu fason mokasynkowaty przód rozmiar 40. Cekiny przy wyszywankach są w kolorze zielonym (słabo widać na fotce ale to zielony) koraliczki jakby srebrzyste ale cekiny zielone. Ale można je pousuwać.
Cena 18 zł.
Obrazek
Obrazek

27SPRZEDANE. Nowe - Trampki ocieplane cienkim futerkiem w zwierzęcy wzór. Cena 16 zł
26SPRZEDANE Kurtka męska ocieplana polarem. Rozmiar L. Cena 7 zł

25. Kurtka rozmiar S nieocieplana, ma podszewkę. Kolor czarno-biały. Długość od szyi 52, pachy 47, pas 44, rękaw 58
Cena 6 zł
Obrazek
Obrazek

24.SPRZEDANE Leciutko ocieplane, rozmiar M. Szary melanż. Długość 70, pachy 47, pas 42, dół 63. Cena 5 zł

23. Kurtka ocieplana (ale nie bardzo mocno tak średnio). Rozmiar niby 12 lat :) Ale to M. Przód krótszy tył dłuższy.
Kolory jak na fotce taki spokojny nieoczywisty róż, futerko czarno/jasno szare. Futerko przy rękawach od spodu no takie od noszenia trochę skołtunione.
Długość 55 z tył ok 60, pachy 49, pas 46 bez zaciągania pasków, rękaw od szyi 69
Cena 7 zł.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

22. Płaszczyk lekko ocieplany. Rozmiar faktyczny M/L. Zapinany na zatrzaski. Wstawki z eko skórki. Prosty krój.
Z przodu z boku 6 cm od góry - to nie jest dziurka ale taki wklęsły okrągły brak meszka ok 3,4 mm. Pewnie od iskry wypalone ale dopiero teraz zauważyłam po praniu, bo i tak nosiłam coś na szyję na to - widać ten brak na ostatnim zdjęciu (zrobię lepszą fotkę).
Długość 90 (od przy szyi) pachy 51, dół 56, rękaw zewnątrz 63. Wymiary przy mierzeniu wychodzą dość duże, ja mam 85 góra 94 dół i mi był dobry. Trochę więcej może być, ale on ma taki krój, że nie może być opięty - tak myślę. On nie jest taki wąski jak na 1 fotce tak tam jest ułożony na drugiej bardziej widać prosty i nie dopasowany, luźny krój.
Cena 14 zł
Obrazek
Obrazek
Obrazek

21. SPRZEDANEKurteczka lekko ocieplana, pikowana z ćwiekami. Cena 19 zł
20.SPRZEDANE Sweterek rozmiar 36/38. Dekolt typu woda. Cena 5 zł.
19. SPRZEDANE Nowe [/b] męskie buty sportowe. Rozmiar 45, Długość wkładki 28 cm. Kolor szaro-granatowy. Bardzo przyjemna w dotyku eko skórka. Kupione za małe. Cena 19 zł.
18.Wycofane

17.Bluzka głęboka czerń z aplikacją w kolorach szary i srebrny. Rozmiar 38 raczej małe na 159/164. Obszycia srebrną nitką, z tył malutka łezka. Długość ok 59 pachy 37 rękaw od ramienia 54. Bawełna + elastan, ciągnie się w miarę. Stan bardzo dobry.
Cena 3 zł
Obrazek

16SPRZEDANEBluzeczka śmietankowa z maszynowym haftem z przodu rozmiar L.
Cena 5 zł
15SPRZEDANE Nowa zabawka kwiatki na sprężynie z zoolusa.
Cena 6 zł
14.SPRZEDANE Bluzeczka z baskinką nowa z metką, przy dekolcie ćwieki ciemne złoto. Cena 12 zł.
13SPRZEDANE]Nowa bez metki[/b] dłuższa bluzka z tygrysem, z tył ten sam wzór.
Cena 8 zł.
12.SPRZEDANEMocno ażurowa oversize do tego rozciągliwa więc wypada spora w szerokości (można sobie ręcznie lub maszynowo zwęzić) tak luźno leży długość 60 szerokość na dole 54 pachy ok.58. Kilka razy założona. Nie do grzania tylko do ozdoby jest :) Cena 5 zł
11SPRZEDANE Sweterek H&M długi rozpinany naszyte kieszonki.Cena 5 zł

10.Cały ażurowy sweterek koloru chabrowego ORSAY. Długość 70, pachy 46, rękaw 59. Rozmiar może być M/L (ja nosiłam) ale chyba lepiej L. Nie mam składu ale to przeważająca część to bawełna bo taki sznurkowaty jest. Dość luźne są rękawy. Noszony ale nie ma jakichś przeszkadzających śladów użytkowania.
Cena 4 zł
Obrazek

9. SPRZEDANEAżurowy sweterek z krótkim rękawem, ażur dość ścisły. Kolor chabrowy. Rozmiar M lub M/L Długość 54, pachy 45, dół ze ściągaczem, bez rozciągania 39. Założony ze 3 razy razy nie widzę śladów użytkowania.Cena 4 zł
8.SPRZEDANE Czarny sweterek z tygrysem i kółkami w kolorze złotym. Rozmiar M/L ale to oversize i wypada dość szeroki. Długość 60 szerokość 54 rękaw 48 ale nie są krótkie bo ramiona opadają. Założony kilka razy i takie ma ślady użytkowania, trochę pod rękawami.
Cena 4 zł.
7.SPRZEDANE Krawat w kotki 1zł
6.SPRZEDANE Nowa bez metki kolor koralowy z Lidla cena 9 zł

5. Kubek nowy Royal Canin Cena 4 zł
Obrazek

4. SPRZEDANE Ceramiczne podstawki pod torebkę herbaty z serii KOT.
Mam 8 sztuk. Cena jednej 4 zł.
3. SPRZEDANE .Nowe pudełko tekturowe solidne mocne. Cena 6 zł
2.SPRZEDANENowa okręcana 2 x wokół nadgarstka bransoletka. Długość bez zapięcia 39 cm. Kolory: biały, srebrny, szary, ciemny beż lub jasny brąz. Cena 7 zł.
1 SPRZEDANE Reprodukcja w białej ramce. Cena 6 zł
Ostatnio edytowano Czw lis 19, 2015 23:19 przez Nelly, łącznie edytowano 173 razy

Nelly

Post » Wto wrz 29, 2015 3:01 Re: Różniste różności:) Dużo! żeńskie, męskie i nijakie:)

...

Nelly

Post » Wto wrz 29, 2015 12:19 Re: Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

20
15
14
6
7
11

prosze
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto wrz 29, 2015 13:29 Re: Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

a ja 4 i 13 poproszę :D

Tiama

Od: Pon cze 20, 2011 8:01

Post » Wto wrz 29, 2015 15:27 Re: Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

czarno-czarni pisze:20
15
14
6
7
11

prosze

Dziękuję Obrazek
Jeszcze poczekamy? Czy pakować?

Nelly

Post » Wto wrz 29, 2015 15:28 Re: Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

Tiama pisze:a ja 4 i 13 poproszę :D

Dziękuję Obrazek
A ile podstawków? Wszystkie?
Pakujemy czy jeszcze poczekasz do końca wystawiania? :)

Nelly

Post » Wto wrz 29, 2015 16:00 Re: Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

nr 26 czy moge prosić o wymiary pod pachami?
I proszę nr 3 i nr 4 cztery sztuki , o ile Tiama wszytskich nie zaklepała :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto wrz 29, 2015 16:17 Re: Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

alessandra pisze:nr 26 czy moge prosić o wymiary pod pachami?
I proszę nr 3 i nr 4 cztery sztuki , o ile Tiama wszytskich nie zaklepała :ok:

Nr. 26 kurtka ma pachy 64, długość 70, długość rękawa od szyli 74 (bo rękawy opadają chyba trochę).
Tiama się podzieli :) Więc będzie po 4 sztuki :)
Ostatnio edytowano Wto wrz 29, 2015 20:47 przez Nelly, łącznie edytowano 1 raz

Nelly

Post » Wto wrz 29, 2015 16:56 Re: Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

22 jeśli można wymiary? :) i rezerwację

Yocia

Od: Sob sie 01, 2009 10:48

Post » Wto wrz 29, 2015 17:19 Re: Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

Yocia pisze:22 jeśli można wymiary? :) i rezerwację

Proszę bardzo :) Długość 90 (od przy szyi) pachy 51, dół 56, rękaw zewnątrz 63.

Nelly

Post » Wto wrz 29, 2015 18:54 Re: Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

Nelly pisze:
czarno-czarni pisze:20
15
14
6
7
11

prosze

Dziękuję Obrazek
Jeszcze poczekamy? Czy pakować?

a będą dokładki?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto wrz 29, 2015 19:41 Re: Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

Czy 27 kolorem pasują do 21?
Czy możesz zmierzyć długość wkładki w butkach i podać wymiary kurtki? Paszki, długość od ramienia i długość rękawa.

Edit: Wymiary kurtki są przecież :roll: To tylko butki zmierz proszę.

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Wto wrz 29, 2015 20:07 Re: Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

Nelly pisze:
Yocia pisze:22 jeśli można wymiary? :) i rezerwację

Proszę bardzo :) Długość 90 (od przy szyi) pachy 51, dół 56, rękaw zewnątrz 63.

to zwalniam, ciut przy duży... na pewno komuś wpadnie w oko :)

Yocia

Od: Sob sie 01, 2009 10:48

Post » Wto wrz 29, 2015 20:33 Re: Różniste różności:) Żeńskie, męskie i nijakie:)

czarno-czarni pisze:a będą dokładki?

Cały czas nad tym pracuję (nooo z przerwami) tylko mi wolno idzie :lol:

Nelly

[następna]