Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FElunia pisze:Dziewczyny, pojadę jutro rano do Lupusa z Kalinką do badania i z Enją do kontroli.
Kalinka musi być na czczo, bardzo proszę by nie zostawiać jej na noc jedzenia!
Enja może mieć już wykonane testy FeLV/FIV, bo ukończyła 12 tygodni. Czy w związku z tym mam poprosić o wykonanie testu?
FElunia pisze:Enja może mieć już wykonane testy FeLV/FIV, bo ukończyła 12 tygodni. Czy w związku z tym mam poprosić o wykonanie testu?
Asiap84 pisze:To kupie coś w miarę możliwości dla Kalinki i Enji gastro. A dla reszty puszeczki lub saszetki. Żeby też na rano było.
FElunia pisze:Przeżyłyśmy z Beatką drugi stres - z Vegąale to już Beatka pewnie opowie.
Mara S pisze:Przecież mieliśmy dawać mokre ale w małych ilościach
fruciu pisze:FElunia pisze:Dziewczyny, pojadę jutro rano do Lupusa z Kalinką do badania i z Enją do kontroli.
Enja może mieć już wykonane testy FeLV/FIV, bo ukończyła 12 tygodni. Czy w związku z tym mam poprosić o wykonanie testu?
byłoby super bo oni chcą zabrać Enje na weekend jakby się udało,
FElunia pisze:Dziewczyny, pojadę jutro rano do Lupusa z Kalinką do badania i z Enją do kontroli.
balbina38 pisze:Kalince można już próbować powoli wdrażać normalną karmę.Zobaczymy jak zareaguje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 88 gości