Donoszę, że Kubuś już całkowicie wyluzowany, bawi się z Dużym, przytula, Tusia jeszcze potrzebuje trochę czasu, ale wszystko idzie ku dobremu.U Maniusia też wszystko w najlepszym porządku, jest kochany, miziasty, stał się ulubieńcem rodziny.Pozdrawia wszystkich mu kibicujących
No tak, on pławi się w luksusie Należało mu się.Najważniejsze, że jest kochany, że wszyscy go lubią.Ma domek wychodzący, ale bezpieczny, taki mu był potrzebny. Jakie to miłe, że jakoś udaje się znaleźć takie dobre domy, mam wieści na bieżąco, koty są zdrowe, szczęśliwe, a o to przecież chodzi, prawda?
Ewar, Ty masz rękę do kotów; zwierzak od Ciebie jest i dobrze wychowany, i wypielęgnowany i nie sposób go nie kochać. Bezpieczny dom wychodzący to idealne, moim zdaniem, miejsce do życia dla kota. (Ja wiem - zaraz odpowiesz, że to koty nawzajem uczą się od siebie dobrych manier ) Dla Maniusia i jego Domku
waanka pisze:Ewar, Ty masz rękę do kotów; zwierzak od Ciebie jest i dobrze wychowany, i wypielęgnowany i nie sposób go nie kochać.
Przez grzeczność nie zaprzeczę Naprawdę trafiają mi się wyjątkowe koty, ale i domki również.Większość jest lub była na forum, a jeśli nie to i tak mam kontakt z domkami.Na kotach trochę się znam, potrafię ocenić charakter, obserwuję je i wiem do jakiego domku powinny trafić.To jest pewna gwarancja udanej adopcji.Maniuś musiał mieć domek wychodzący i taki mu się trafił.Kubuś też wychodzi, ale Tusia nie, bo jej Duża się boi, że ucieknie.Będzie wychodziła, ale za jakiś czas.Fajnie, bo to domek, a właściwie segment z ogrodzeniem gęsto porośniętym iglakami i innymi krzewami
Prawda, że miło dostawać takie zdjęcia z domków? To balsam na mą duszę.Zwłaszcza, że koty wcale takie łatwe nie były.Tusia nie jest zbyt ufna, zbyt wylewna.Kubuś też potrzebował sporo czasu, aby się zadomowić.Maniuś na początku nie mógł się nacieszyć wolnością, dalej znika na długo, ale już wie, że nikt go nie zamknie, że w każdej chwili może sobie wyjść i już go tak nie kusi świat na zewnątrz.W domu też jest fajnie.Koty zdrowe, szczęśliwe, oby tak dalej
Wieści z domku Tusi i Kubusia.Dobre ! Koty zdrowe, szaleją, jedzą jak smoki i są coraz bardziej miziaste.Tusia śpi w łóżku z Dużą, przychodzi z własnej woli na mizianki, co jest sporym osiągnięciem, bo z Kubusiem szło zdecydowanie łatwiej.