Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Fakt, zapodaj jest prosty, skoro i ja sobie z nim radzę.Tyle tylko, że po krótkim czasie zdjęcia się starzeją i nie można ich otworzyć.Koleżanka dostała polecenie nauczenia się fotosiku, a potem ma nauczyć mnie, tak łopatologicznie właśnie.
Iza, cieszę się, że zobaczysz Klarę.Ona nieśmiała nie jest, chociaż trochę charakterna, jak to szylcia.A o zdjęcia królika bardzo poproszę, mam do nich szczególny sentyment.
izka53 pisze:NO!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz to juz mogę przyjsc, u obcych nie bywam![]()
![]()
Aga - ja Ci wszystko wytłumaczę, jak forum działa. Ale tu nie będziemy smiecic.
izka53 pisze:Aga, no po co ja mam jechac do Ciebie ? Fotki opanowałaś, koty niemal w pełnej symbiozie, jestem niepotrzebna buuuuu......
Juz wiem - kawię odwiedzę
ewar pisze:No, proszę, są zdjęcia, super! Kiciunia wygląda jak Goliat przy Klarze i na moje oko jest nią bardzo zainteresowany.Swoją drogą, to Klara jest kotką bez kompleksów, wprowadziła się i już, uznała, że nie ma żadnego powodu, aby się stresować.Koty jeszcze chyba nie ustaliły, kto tu jest ważniejszy, jak to zrobią nie będzie żadnych syren ani warkotów.Fajnie im jest, mają tyle zabawek, tyle atrakcji.
Moje koty dostały wczoraj myszki, bardzo dziękujęAle się bawiły.Jedna z myszek jest na gumce i Majka ją "upolowała", chwyciła w ząbki i dumnie chciała odejść ze zdobyczą.Minę miała bezcenną, kiedy się okazało, że gumka się nie da więcej rozciągnąć
![]()
A króliś to faktycznie baran, cudny jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 50 gości