meg11 pisze:A Ty myślisz że co ja mam na tej serwetce![]()
![]()
No nie wiem a co to takiego serwetka ...........

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meg11 pisze:A Ty myślisz że co ja mam na tej serwetce![]()
![]()
lidka02 pisze:meg11 pisze:A Ty myślisz że co ja mam na tej serwetce![]()
![]()
No nie wiem a co to takiego serwetka ...........
lidka02 pisze:A ok to mam serwetek ful![]()
Jak ja sypiam.....a co to sen![]()
Wczoraj znów zaliczyłam weta ,mała ma zdjęcty gips i chyba guzik zz tego będzie ..Girke trzyma do góry , piszczała , chciała sobie ja odgryźć tak jakoś...Jest na przeciwbólowych do środy , potem będzie chirurg i zobaczymy...Bo zachciało mu sie Ukrainy , jechał w delegacje ....Czarna z klatki też tak jakoś nie bardzo...Cińko jakoś ...
Pozdrawiamy
lilianaj pisze:Witaj Lidziu! Też trzymam nieodmiennie kciuki za zdrowie zwierząt, który pomagasz.![]()
![]()
![]()
![]()
Zaważyłam, że Putek pięknie się wykocurzył i Sara dorosła.![]()
To już bardzo poważna suczka. Mam nadzieję, że porzuciła zwyczaj urządzanie po swojemu Twojego mieszkania.
Pozdrawiam.
Gosiagosia pisze:Ścierwa piękne i takie zadbane a malutka naprawdę wygląda dużo lepiej. Ma już takie ładne futerko i oczki wyraźniejsze. Lidziu a jak jest właściwie diagnoza, dlaczego się chwieje czy to coś neurologicznego a może jakiś niedorozwój mięśni ?
taizu pisze:Może spróbuj jej podawać witaminy D, albo przynajmniej preparaty z nim, np wyciąg z wątroby rybiej?
Mnie (tzn mojej kotce) wetka zapisała taki preparat http://www.krakvet.pl/biofaktor-vitamin ... 19673.html on teraz jest też dla kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: BB_Candy89, Google [Bot], septicemia i 247 gości