he he Duży pewnie tesz,szyscy go kochajom , bo jest taki artystyczny, wiersze pisze SAm, a Duża tylko przepisuje tu i tam ale jaki tam z niego uchodźca , tyle co na balkon czasem wyńdzie
E tam nikt zgadywajkami nie zainteresowany, to myszy nie bedzie , o.
Będzie za to podziękowanie , bo żem dostał prezenta, a nie mam urodzin - nie wjem kiedy mam, no to cały rok obchodzę- tak sie lepiej kalkuluje
I żem dostał prezenta : a od Cioci Zuzi96 ,a od Cioci Tundry, a od Cioci gatiko -to tylko dzisiaj , a jak Duża cos dostaje to o mnie tesz pamiętajom i cos dostajem i za to dziekuję Zbieram sobie i jak smutno czasem to tak popaczem , popaczem i już lepiej jest, jak kotka ktoś kocha, a som takie, co fcale nie majom domów i Dużych, jak kiedyś ja i tym cza by pomóc , aby ich ktoś pokochał , o tu mamy takie do pokochania :
Tulisiu, my to praktycznie nigdy nie dostajemy prezentów, albo sporadycznie.. Dobrze, że jeść dostajemy..ech... I mamy trochę słońca do leżenia Trza sie cieszyć tym co się ma! M&M
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
Aj tam zaraz tak światowo byś chciała To nasza ze schroniska zyzoleczka, która jest u Laury na dt obecnie. Laura wpadła na pomysł,że można dla ślepaczków jedzonko wytargować Dziękujemy i zapraszamy
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152