Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:jou pisze:Czesc! Widze, ze masz nowych podopiecznych! Calkowite malenstwa, jak sie miewaja? Ile to juz zwierzakow w domu?
Pozdrawiamy !![]()
![]()
![]()
![]()
małe teraz jedzą ,śpią i rosną, juz im nawet ząbeczki widać czyli mają czwarty tydzień![]()
zwierzaków aktualnie jest 8![]()
![]()
, razem z moją piątką
MaryLux pisze:Miauczór
jou pisze:mir.ka pisze:jou pisze:Czesc! Widze, ze masz nowych podopiecznych! Calkowite malenstwa, jak sie miewaja? Ile to juz zwierzakow w domu?
Pozdrawiamy !![]()
![]()
![]()
![]()
małe teraz jedzą ,śpią i rosną, juz im nawet ząbeczki widać czyli mają czwarty tydzień![]()
zwierzaków aktualnie jest 8![]()
![]()
, razem z moją piątką
O matko! Zwierzaki opanowaly cale mieszkanie! Jak psiaki znosza kocich kompanow w takiej ilosci?:D
barbarados pisze:Cześć![]()
![]()
MaryLux pisze:Drobne sprostowanie: Axelek jest DUŻYM łobuziakiem!
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Drobne sprostowanie: Axelek jest DUŻYM łobuziakiem!
masz rację![]()
duży, chyba kilogramowy łobuziak![]()
jutro jedziemy do weta na odrobaczenie to się dowiem, bo moja waga już go dawno nie łapie
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Drobne sprostowanie: Axelek jest DUŻYM łobuziakiem!
masz rację![]()
jutro jedziemy do weta na odrobaczenie to się dowiem, bo moja waga już go dawno nie łapie
![]()
![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Drobne sprostowanie: Axelek jest DUŻYM łobuziakiem!
masz rację![]()
![]()
![]()
ale Alusia go goni, bo dzisiaj po jedzeniu ważyła 400g
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 35 gości