Banda Trojga. i Wasyl oczekujący.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 30, 2015 7:43 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

viewtopic.php?f=20&t=170486

komu rasowego kota z uznanej hodowli ?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie sie 30, 2015 11:12 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon sie 31, 2015 13:34 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

se potrolluję.
KRAKÓW - wizyta PA potrzebna..... viewtopic.php?f=13&t=169845&start=120
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto wrz 08, 2015 19:23 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

WROCŁAW - super wycieczka w NASTĘPNĄ sobotę !!!! I kotom można pomóc

viewtopic.php?f=8&t=170633
Ostatnio edytowano Wto wrz 08, 2015 20:10 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto wrz 08, 2015 19:49 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

przeca już zareklamowałam w poście nad Twoim :)
Na FB o tym piszesz?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto wrz 08, 2015 20:04 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

czarno-czarni pisze:WROCŁAW - super wycieczka w tę sobotę !!!! I kotom można pomóc

viewtopic.php?f=8&t=170633

w przyszłą sobotę :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon wrz 14, 2015 12:19 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

ehhhh.....

muszę się zająć jako DT na przyszłość typową opieką paliatywną, to ogarniam, z tym sobie radzę a młodziak szukający miesiącami domu i to poczucie, że dzwonią durnie albo nikt... To przepraszanie, że nie jest rudy/rasowy/młodszy/itp. niepotrzebne skreślić, zresztą same wiecie.
Ja nie daję rady.
Po prostu nie daję.
W ciszy swojego domu mogę się poświecić jednej istocie na jej drodze w jedna stronę i to mogę.
Ale dzieciaków nie mogę brać, sama niedobrze się teraz czuję, dół wciąga w cholerę...

Majeczka - o niej wieści sa na FB i na jej wątku:
viewtopic.php?f=1&t=170420&start=45
https://www.facebook.com/Banda-Trojga-1 ... f=settings

Blanka - jest w DT w Kaliszu i szuka...
no i nasz Wasyl ze Zduńskiej też szuka. Powinnam go już kastrować, ale to tylko przed południem a nie mam jak się wyrwać z pracy teraz. Pochodzi jajeczny ale niedługo już :twisted:
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon wrz 14, 2015 13:00 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

oj wielki już - to będzie duży kot! I wet mówi, że można spokojnie kastrować. A jaja ma ogromne 8O
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon wrz 14, 2015 13:10 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

czarno-czarni pisze:oj wielki już - to będzie duży kot! I wet mówi, że można spokojnie kastrować. A jaja ma ogromne 8O

aj,aj moje ulubione gabaryty tylko taki...kompletny :roll: :wink:
Ale właśnie dlatego ludziska powinni jak najbardziej chętnie brać, my mamy tylko jakoś inaczej :roll: :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon wrz 14, 2015 14:20 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

czarno-czarni pisze:oj wielki już - to będzie duży kot! I wet mówi, że można spokojnie kastrować. A jaja ma ogromne 8O

Też pomyśłałam, że można by go tak ogłaszać..
a potem szybko kastrować :mrgreen:
To pewnie od tej kiełbasy, którą się żywi :lol: Za taką cenę wszystko może urosnąć!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon wrz 14, 2015 14:29 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

czarno-czarni pisze:ehhhh.....

muszę się zająć jako DT na przyszłość typową opieką paliatywną, to ogarniam, z tym sobie radzę a młodziak szukający miesiącami domu i to poczucie, że dzwonią durnie albo nikt... To przepraszanie, że nie jest rudy/rasowy/młodszy/itp. niepotrzebne skreślić, zresztą same wiecie.
Ja nie daję rady.
Po prostu nie daję.
W ciszy swojego domu mogę się poświecić jednej istocie na jej drodze w jedna stronę i to mogę.
Ale dzieciaków nie mogę brać, sama niedobrze się teraz czuję, dół wciąga w cholerę.

A ja mam odwrotnie,staruszków coś nie mogę,właśnie dlatego,że w jedną stronę.Dzieciaki jakoś łatwiej,wyciągamy,karmię,leczę,mimo,że czasem się nie uda...Głupich ludzi też nie cierpię,ale udaje się poznać fajnych też.Przynajmniej ostatnio kociaki miały szczęście.Żal tych ze schronu,którym się nie udało pomóc,nie były spektakularnie chore lub kalekie i wydawało się,że dadzą radę.Teraz mamy 5 na butelkę,chyba Kamakolo jeszcze pomieści u siebie.Żeby ten sezon się wreszcie skończył!
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pon wrz 14, 2015 18:29 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

morelowa pisze:

Też pomyśłałam, że można by go tak ogłaszać..
a potem szybko kastrować :mrgreen:
To pewnie od tej kiełbasy, którą się żywi :lol: Za taką cenę wszystko może urosnąć!

a Duża nie je żadnych kiełbas i innych tam mjęs to sie może podzielić kurna.
M.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon wrz 14, 2015 19:16 Re: Banda Trojga. MAJA - kotek ślimaczek albo syrenka...

czarno-czarni pisze:przeca już zareklamowałam w poście nad Twoim :)
Na FB o tym piszesz?

:oops: Na FB nie chcę, bo mogliby przyjść życzliwi inaczej.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]