Amika6 pisze:zuzia96 pisze: (...)
Amiko, na fotosiku nie da się regulować wysokości zdjęcia, prawda? I dlatego jeżeli zdjęcie jest zrobione w pionie, to na forum wychodzi takie duże, dobrze kombinuję?
Tak Zuziu, nie da się na tym etapie regulować zdjęć pionowych, bo nowy Fotosik przewidział tylko określanie wielkości zdjęcia w poziomie.
Można regulować wielkość zdjęcia wg dłuższego boku tylko na etapie wgrywania (jest tam wybór kilku rozmiarów), ale ta funkcja jest dostępna tylko dla zalogowanych.
Zuziu ja nie rozumiem czemu się tak wzbraniasz przed zarejestrowaniem się na Fotosiku, skoro jesteś do niego przyzwyczajona.
Przecież można wybrać opcję darmową i masz możliwość tworzenia swoich albumów, poprawiania zdjęć, w każdej chwili możesz łatwo odnaleźć swoje wcześniejsze zdjęcia bez konieczności zapisywania sobie linków na zaś. MOżesz je kasować albo podmieniać (jeśli coś poprawiłaś w tym już wstawionym).
No i będziesz miała dostęp do tych funkcji, o których Ci wspominałam.
Ja nie wyobrażam sobie wstawiania własnych zdjęć na jakimkolwiek serwerze bez możliwości dostępu do nich (edytowania, usuwania) czy możliwości szybkiego udowodnienia własnych praw do nich (np. w takim przypadku jak było z Twoją kotką)
Aniu, ja nie wzbraniam się przed rejestracją na Fotosiku, tylko wiecznie nie mam czasu się tym zająć

I wracając do bohatera wątku