Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:No to ja się biorę za robotę. Muszę na jutro ciacho zrobić. Jeszcze nie wiem jakie ale coś się wymyśli.
A po co ciacho?
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:No to ja się biorę za robotę. Muszę na jutro ciacho zrobić. Jeszcze nie wiem jakie ale coś się wymyśli.
A po co ciacho?
Bo jutro 13 niedziela i święto kociego przyjaciela.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:No to ja się biorę za robotę. Muszę na jutro ciacho zrobić. Jeszcze nie wiem jakie ale coś się wymyśli.
A po co ciacho?
To chyba lepiej miąsko i rypciem, Ciociu
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa L. pisze:No to ja się biorę za robotę. Muszę na jutro ciacho zrobić. Jeszcze nie wiem jakie ale coś się wymyśli.
Uwielbiam piec ciasta, szczególnie serniki- pasują na każda okazje![]()
A jaka u Ciebie Ewa okazja? Urodziny?![]()
Witanko![]()
Ja piec nie znoszę i robię tylko wtedy kiedy muszę.![]()
Wolę o okazji nie pamiętać bo nie ma sie czym chwalić.
oj tam, a dlaczego?
Urodziny były fajne jak się miało 18 lat a teraz ........człowiek wystarczająco dobrze zdaje sobie sprawę z upływającego czasu żeby ci inni mieli przypominać że doszła ci kolejna cyferka na liczniku.
Ewa L. pisze:Owszem bo jesteś w stanie przewidzieć że jak znów cie będzie strzykać tam i tam to znaczy że jak weźmiesz taki lek to ci pomoże.![]()
![]()
![]()
Człowiek całe życie się czegoś uczy a i tak głupi umiera.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Owszem bo jesteś w stanie przewidzieć że jak znów cie będzie strzykać tam i tam to znaczy że jak weźmiesz taki lek to ci pomoże.![]()
![]()
![]()
tak piszesz jak byś co najmniej setkę miała obchodzić
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Owszem bo jesteś w stanie przewidzieć że jak znów cie będzie strzykać tam i tam to znaczy że jak weźmiesz taki lek to ci pomoże.![]()
![]()
![]()
Osz Bosze broń tak długo - 99 to max.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Owszem bo jesteś w stanie przewidzieć że jak znów cie będzie strzykać tam i tam to znaczy że jak weźmiesz taki lek to ci pomoże.![]()
![]()
![]()
podobno 120 to norma...w przyszłosci
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:No to ja się biorę za robotę. Muszę na jutro ciacho zrobić. Jeszcze nie wiem jakie ale coś się wymyśli.
A po co ciacho?
Inuś - nie kota przyjaciela tylko kociego przyjaciela.
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Owszem bo jesteś w stanie przewidzieć że jak znów cie będzie strzykać tam i tam to znaczy że jak weźmiesz taki lek to ci pomoże.![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:No to ja się biorę za robotę. Muszę na jutro ciacho zrobić. Jeszcze nie wiem jakie ale coś się wymyśli.
A po co ciacho?
Inuś - nie kota przyjaciela tylko kociego przyjaciela.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości