OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś "

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 11, 2015 16:39 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś"

Też się obawiam, że tylko woda i wodopochodne wchodzą w grę. :cry:
Totalny żal.
Mały rudy zaraz do weta się szykuje. Tylko kolarze dojada do mety. To TZ oderwie się od fotela. On to super rowerzysta. Na sucho.
Przeżyłam zatubienie mnie, jak widać. Bo piszę. Jak widać :wink:
Fajnie nie było. Znaczy się jakoś duszno mi było.

Aniu, wsio dotarło. Dzięki. :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 12, 2015 7:01 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś"

Jak się czujecie? Lepiej już wodę pić, niż jakieś dziwne napoje.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob wrz 12, 2015 13:36 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś"

ultra75 pisze:Asiu, mam otwarte (ale jeszcze się nadadzą) krople Dicortineff - podesłać?

Wybacz, zamuliłam się i wpis przegapiłam . Za pamięć dziękuję. Przydadzą się bardzo.

Malgosiu, wolę te " dziwne " wypić. Nioo, te tradycyjne dziwne. Czystej wody, przez " o" , nie znoszę. Gazu choć deczko musi być :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 12, 2015 13:39 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś"

Ja też gazowaną wodę uznaję za lepszą.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob wrz 12, 2015 20:10 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś"

Janusz malunia pingwinie właśnie przywiózł. Chude, brudne, oblepione brudem i kalem. Tylko oczy wielkie są w kocie.Depcze, mruczy, tuli się.
Dziecko zabiedzone strasznie.
Jutro znów wet.
Zawsze coś.
Obrazek

ASK@

Post » Sob wrz 12, 2015 20:35 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś"

Znów? Skąd?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie wrz 13, 2015 7:40 Re: OTW14- ciągle lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś"

MalgWroclaw pisze:Znów? Skąd?

Ano znowu.
Skąd? Z piwnicy zimnej gdzie siedziała 2 dni sama. Ludzie co ją znaleźli tylko tyle oferowali. Albo aż tyle. Karton, mleko, samotność.Ale żyje bo w najgorsze ulewy była pod dachem.
Danka się dowiedziała. Wczoraj ruszyła na przegląd. Telefon do Janusza... Bronił się. Pewnie. Swoje powiedział ale pojechał. Po powrocie bez słowa pokazał Bezę. Tym oczom w zapadniętym pysiu nie można było się oprzeć.

Bo mała dostała na imię Beza. Na przekore. Siedzi w klatce i odsypia. Je sama. Ale tylko pół płynne pasztety.Pije Conve.
Uff. Boję się, że choroba ją dopadnie. Jest słaba. :cry:

Nowy chłopczyk nareszcie dorobił się także imienia. Pospolitym Biszkoptem został.

Oboje nie wiedzą co to saszetki i chrupki.On tego nigdy nie jadł. Ona jest za mała.
Tacki mamy na wykonczeniu. Zachowanych kilka Bejbikow różowych zostały przeznaczone dla Bezy.
Sprowokowałam los kamuflujac je. :cry:
Niestety, fajnie nie jest.Tak wiem, nie powinniśmy szczególnie w mojej sytuacji zdrowotnej , brać kolejnych bied :oops: Ale co mieliśmy zrobić? Udać, że sprawy nie ma?!
Mam więc prośbę. Znów. Chodzi o tacki.Chrupy mamy.

Jeśli ktoś może wspomóc nasze nowe dzieciska tackami kittenka Animondy będziemy wdzięczni. :201494
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 13, 2015 9:03 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Asiu, nie mam tacek w domu, ale jutro będziemy myśleć.
Trzymajcie się. Ciasteczka niech rosną. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie wrz 13, 2015 19:40 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Aga, dzięki.
Beza zaliczyła weta. Nasza Asia ręce załamała na jej widok.Sceptycznie bardzo podchodzi do małej.
Beza to 8-tygodniowy kot . Waży 0,6 kg. Gdzie nasze Jotki-dziki ważyły na mojej diecie cały kg.Zęby w fatalnym stanie, nożynki z krzywicą, świerzb aż wysypywał się, śmierdzi śmietnikiem i starymi butami...Nędza totalna. Zagłodzony dzieciak.

Beza jeszcze w pudle
ObrazekObrazek

U nas. Januszowi serce od razu skradła.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Bardzo prosze o kciukasy dla małej. Bardzo, bardzo są jej potrzebne.

By smutno nie było u nas cięgiem to
:piwa: :201412

:1luvu: Malina i Malwina pojechały razem do domku. Dziewczyny dogadały się już z domem. Choć odmieniły się rolami. Malina u nas płocha i zdystansowana tam jest prowodyrem i miziakiem. Malwina u nas pieszczoch i odważniak tam swoje łaski dzieli i za diabła miziaka w niej nie widać. Ale jest ok.

:1luvu: Jaworek i Jarzębinka pojechały razem do domku. Jedzą, kuwetkują ... Jeszcze płoszą się ale już ganianki uskuteczniają totalne a nawet do wyra (Jaworek) włazi. Jaworuś rządzi. Jarzębinka płoszy się. Ale kuraka wrąbały bez wstydzenia się. Kuweta ok.

Małgosi dziękuję za wizyty przed adopcyne. :love:
Agnieszce za wczorajszy transport. :love:

Bądźcie szczęśliwe dzieciaki :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 13, 2015 20:47 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Kciuki najmocniejsze za domowe życie. I za Bezę
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie wrz 13, 2015 21:11 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Dzięki Małgosiu.
Mogę prosić o więcej ich?!
Na oba cele.
To znaczy za Bezę i za Nowe Życie we własnym DOMKU!

Przydadzą się każde i to mocne.
Beza zagorączkowała. :cry:
Może dzisiejszy dzionek skończony wizytą u weta odbił się na jej nerwach a może coś się kluje.
Mnie już słabo z nerwów. Wiem, nakręcam się ale trudno tego nie robić mając taki okruch w ręku.
Dostała surowe mięsko i ... wzgardziła nim. Ona nie wie co to jest. :cry: Włożone do buziaka zostało z obrzydzeniem wyplute.
Conva i paszteciki. To jest to.
Jutro może uda się kupić Januszowi gerberka.

Jutro to i ja potrzebuję kciukasów.
Znów mnie potraktują kontrastem w ramach drinkowania bezpośredniego :mrgreen: tzn dadzą mi w żyłę :twisted:
Całę to zamieszanie w około mojej skromnej osóbki deczko mnie przeraża.
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 13, 2015 21:45 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

za nowe domki :ok: :ok: :ok: :ok:
za malutką Bezę :ok: :ok: :ok:
za Twoje zdrowie :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie wrz 13, 2015 22:20 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Kciuki za Nowe Życie w Domkach :ok:
I ogromne kciuki dla maluniej :ok:
I dla Ciebie :ok:
Trzymajcie się!

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon wrz 14, 2015 6:08 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Tak, za wszystko.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon wrz 14, 2015 6:38 Re: OTW14- lepsiejszych dni czekamy ;( ciagle "coś" i " coś

Za okruszka i Ciebie :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]