Sihaja pisze:To podobałaby Ci się mgła rano nad jeziorkiem. Pięknie jest, jak to się wszystko unosi nad taflą wody...
Ja zaraz z Morficzkiem jadę do weta - mamy na 18:00.
Jak Morfunio?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:To podobałaby Ci się mgła rano nad jeziorkiem. Pięknie jest, jak to się wszystko unosi nad taflą wody...
kalair pisze:Luinloth pisze:U nas teraz słońce, ale i tak jakaś taka ta pogoda, no nie wiem...
Mnie opada głowa. Ale rano było gorzej, prawie spałam nad biurkiem![]()
Eris rzeczywiście po moim wyjściu wróciła do łóżka, zwinęła się w kłębek i ani myśli wstawać. Koty to mają fajnie, mogą spać aż je pusty brzuch obudzi.
Mają się dobrze.Może ciśnienie Cię dobiło?
Luinloth pisze:kalair pisze:Luinloth pisze:U nas teraz słońce, ale i tak jakaś taka ta pogoda, no nie wiem...
Eris rzeczywiście po moim wyjściu wróciła do łóżka, zwinęła się w kłębek i ani myśli wstawać. Koty to mają fajnie, mogą spać aż je pusty brzuch obudzi.
Chyba tak... Ale kotę chyba też mam wrażliwą na pogodę, wtedy przespała cały dzień, a wczoraj przy zabawie nagle posmutniała na nadchodzący deszcz. Siadała sobie to w jednym kącie, to w drugim i wyglądała niemrawo, zjadła kolację i dalej markotna, więc łaziliśmy za nią patrzeć, czy aby nie chora, aż się obraziła na amen i schowała pod łóżko. Jak tylko deszcz zaczął padać, to usłyszałam "mrr!" i nawet dostałam masaż stopy
kalair pisze:Luinloth pisze:kalair pisze:Luinloth pisze:U nas teraz słońce, ale i tak jakaś taka ta pogoda, no nie wiem...
Chyba tak... Ale kotę chyba też mam wrażliwą na pogodę, wtedy przespała cały dzień, a wczoraj przy zabawie nagle posmutniała na nadchodzący deszcz. Siadała sobie to w jednym kącie, to w drugim i wyglądała niemrawo, zjadła kolację i dalej markotna, więc łaziliśmy za nią patrzeć, czy aby nie chora, aż się obraziła na amen i schowała pod łóżko. Jak tylko deszcz zaczął padać, to usłyszałam "mrr!" i nawet dostałam masaż stopy
No proszę, słodziaczek!A ona jest bardzo ciepłolubna?
kalair pisze:Sihaja pisze:To podobałaby Ci się mgła rano nad jeziorkiem. Pięknie jest, jak to się wszystko unosi nad taflą wody...
Jak Morfunio?
kalair pisze:Dziewczyny, jutro postaram się ppzaglądać, mam niedoczas. A na weekend jedzoemy na dwa dni do Suchej Beskidzkiej, ma być pięękna pogoda! Suuuper!![]()
anulka111 pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:To podobałaby Ci się mgła rano nad jeziorkiem. Pięknie jest, jak to się wszystko unosi nad taflą wody...
Jak Morfunio?
Chetnie bym taka mgle obejrzala
klaudiafj pisze:kalair pisze:Dziewczyny, jutro postaram się ppzaglądać, mam niedoczas. A na weekend jedzoemy na dwa dni do Suchej Beskidzkiej, ma być pięękna pogoda! Suuuper!![]()
Hej BożenkoBawcie się dobrze
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1374 gości