Zdrowia. Pogoda paskudna, nie dziwne ze chorują ludzie i zwierzeta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Ja najadłam się winogronu a po winogronie mnie sadzi
AgaS1987 pisze:Czesc Ewcia i jak sie czjesz?
Jak nózka? dostalas sie do lekarza?![]()
![]()
Moli25 pisze:Dobry wieczór![]()
Zdrowia. Pogoda paskudna, nie dziwne ze chorują ludzie i zwierzetaMolka moja chora
chyba zwariuje
jutro do weterynarza biegnie maż moj
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Idziemy spać z dziewczynkami bo coś mnie rozbierać zaczyna. Mierzyłam temperaturę i mam 37,9 *C i czuję się nie wyraźnie. Albo to jakaś grypka albo reakcja alergiczna na pewien wątek. Ciśnienie juz mi na nim podniosły.
Ewuś to przez ten wątek ja Ci mówię![]()
mi ciśnienie niebezpiecznie skacze jak tam wejdę
a te cnotki mnie olałynormalnie załamałam sie psychicznie
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Czesc Ewcia i jak sie czjesz?
![]()
Cześć Aga!
Dziś temp. już nie mam a przynajmniej jej nie czuję. Do lekarza kolejny raz zaspałam . Obudziłam się po 4 jak jeszcze ciemno było i jak mi sie przysnęło to dopiero o 8 się obudziłam.
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Czesc Ewcia i jak sie czjesz?
![]()
Cześć Aga!
Dziś temp. już nie mam a przynajmniej jej nie czuję. Do lekarza kolejny raz zaspałam . Obudziłam się po 4 jak jeszcze ciemno było i jak mi sie przysnęło to dopiero o 8 się obudziłam.
Uff to dobrze
Ze dzis lepiej! A do lekarza
Moze jutro uda
Sie
Sie dostac. A jakie plany na dzis?
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Czesc Ewcia i jak sie czjesz?
![]()
Cześć Aga!
Uff to dobrze
Moze jutro uda
Sie
Spędzić kolejny dzień z koteczkami.
Przyznam że nawet nie chce mi się z domu wychodzić. Brakowało mi tej ciszy, spokoju i możliwości pobycia samej z sobą. Nikt nic ode mnie nie chce ( z wyjątkiem miziania ) i jest super.
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Czesc Ewcia i jak sie czjesz?
![]()
Cześć Aga!
Uff to dobrze
Moze jutro uda
Sie
Spędzić kolejny dzień z koteczkami.
Przyznam że nawet nie chce mi się z domu wychodzić. Brakowało mi tej ciszy, spokoju i możliwości pobycia samej z sobą. Nikt nic ode mnie nie chce ( z wyjątkiem miziania ) i jest super.
Ja Ci powiem Ewcia ze taki odpoczynek jest bardzo potrzebny i wskazanyja tez uwiielbiam z moimi kotkami posiedziec w domku, w ciszy i w spokoju. i tak samo urlop wiekszosc czasu spedzalam. do tebo sobie jeszcze ksiazeczki czytalam
![]()
![]()
milego dnia![]()
![]()
barbarados pisze:Miziania i jedzenia![]()
cześć Ewa .![]()
Też mam problemy ze wstawaniem . Co prawda lekarza mam też po południu ale i tak się nie mogę wyrobić![]()
Ale masz rację . Cisza i spokój
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości