Pozytywnie zakręceni : Tosia na tymczasie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 08, 2015 10:28 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

barbarados pisze:U nas liście to juz leciały w te upały .
Ale masz rację , fajnie się chodzi po takich liściach :D

Pod warunkiem że nie są mokre i się po nich nie przejedziesz.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto wrz 08, 2015 11:49 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

A to też :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto wrz 08, 2015 15:21 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Salem 11

Od: Czw paź 24, 2013 20:05

Post » Wto wrz 08, 2015 16:06 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:
barbarados pisze:Zimno . Pada . Koty śpią . Psy sępiom . A ja ziewam :?

ja dla odmiany pełna energii jestem :evil: po czytaniu pewnego wątku ciśnienie mi niebezpiecznie skacze w góre :evil:

Uważaj co piszesz bo wszędzie cię znajdą.

Hej Basiu :) Głaski dla sterylek :201461 :201461 :201461
Agusiu co to znowu za kryminały na forum ;)
Jesień uwielbiam, zapach, liście i deszcz :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto wrz 08, 2015 16:13 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

klaudiafj pisze:
Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:
barbarados pisze:Zimno . Pada . Koty śpią . Psy sępiom . A ja ziewam :?

ja dla odmiany pełna energii jestem :evil: po czytaniu pewnego wątku ciśnienie mi niebezpiecznie skacze w góre :evil:

Uważaj co piszesz bo wszędzie cię znajdą.

Hej Basiu :) Głaski dla sterylek :201461 :201461 :201461
Agusiu co to znowu za kryminały na forum ;)
Jesień uwielbiam, zapach, liście i deszcz :)

Cudny wątek sióstr miłosierdzia.
viewtopic.php?f=8&t=170573
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto wrz 08, 2015 16:22 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Ja już tam błysnęłam inteligencją :twisted: :twisted: :twisted:

idę na ten wątek, jakaś senna sie robię. A tam ciśnienie zaraz mi skoczy i to bez kawy :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto wrz 08, 2015 16:25 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

agusialublin pisze:Idę spać, zmęczyłam się tym pisaniem że czarne jest czarne a białe jest białe :evil:
a niech sobie ściągają całe tabuny tubylców tylko niech później nie jęczą ze rent i emerytur nie dostaną bo cała kasa poszła na obcych
przecież możemy mieszkac w slamsach, grunt żeby emigranci mieli luksusy

a że cała pomoc społeczna pójdzie na pomoc dla tamtych, no to co. Po co Polakom dać, a niech żyją w nędzy
Grunt że wykażemy się w Europie jacy z nas dobrzy samarytanie i pomagamy wszytskim darmozjadom

To już nawet nie jest kwestia tego czy dać czy nie dać, ale to jest niebezpieczne. Nie idą do nas biedni, zmęczeni wojną ludzie, a silni mężczyźni z wymaganiami, którzy chcą szerzyć swoją religię. Nie wiem z kim zadarłaś, ale możesz przekazać tej nierozumnej osobie te linki:

http://www.fronda.pl/a/mocny-rzeczowy-wpis-przeciwko-nielegalnym-imigrantom-usuniety-z-dyskusji-przeczytaj,56403.html?part=1
https://www.youtube.com/watch?v=I6SX9H4luRY
http://wpolityce.pl/swiat/264428-mieszkancy-greckich-wysp-blagaja-o-pomoc-imigranci-wchodza-do-naszych-domow-musicie-nas-chronic-nie-mamy-wojny-a-to-my-jestesmy-ofiarami-wideo
https://www.facebook.com/OptymalizacjaZUSu/videos/906177429470955/?pnref=story
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/rozmowa-z-polskim-dzihadysta-adrianem-al-n-zginiecie-jak-wszyscy-niewierni-czesc-1/jq7g6y jest 2 cz.
http://www.cda.pl/video/8887397

""Będziemy walczyć przeciwko nim (niemuzłumanom) w Szwecji i będziemy walczyć przeciwko wam gdziekolwiek jesteście, aż nie powiecie "nie ma boga nad Allaha" (...) do ostatniego dnia w naszym życiu. Zdobędziemy Szwecję, podbijemy całą Europę! (...) - i jesteś teraz w Szwecji? - tak, jestem w Szwecji - jesz dzięki ich pieniądzom i pijesz dzięki nim (...) - to są pieniądze Allaha, a nie ich! - więc dlaczego nie wyjedziesz do ziemi, gdzie panuje islam?- jesteśmy tu z religijną misją, by rozprzestrzeniać naszą religię!"
ok 80% uchodźców to młodzi mężczyźni"

Także Agusiu nie stresuj się, większość Polaków myśli podobnie, a Ci co myślą inaczej mają komentarz z pierwszego linka. To są artykuły, które tylko dziś czytałam, a to co Niemcy zrobili teraz ze swojego kraju to masakra: https://www.youtube.com/watch?v=ncywx1xtApY&feature=youtu.be - to Merkel zapewniła swoim obywatelom! Islamistom nikt nie podskoczy, są całe getta gdzie policja boi się wejść, a oni gwałcą i mordują ile chcą kobiety europejskie :/
Ci ludzie się nigdy nie przestawią na bycie Europejczykami i nie szanują prawa państwa w którym żyją, bo uważają, że nie muszą, bo to nie prawo islamskie.

W Warszawie jest protest, myślę czy nie jechać sama - nie mam z kim, a bardzo bym chciała tam być. M. ma dyżur :/ Od kilku dni nic innego nie słucham tylko o uchodźcach, powiem Wam, że jestem przerażona! Nasz tv robi z nas idiotów - wmawia nam, że musimy pomóc, podczas kiedy Ci mężczyźni, którzy nie są matkami z dziećmi rozwalają wszystko co stanie im na drodze - autobusy, rzucają kamieniami w okna, robią rozpierduchę, żądają, a do tego wyrzucają paczki z jedzeniem, bo jest na nich znak czerwonego krzyża.
Jak ktoś nie rozumie czym są uchodźcy to jest bardziej niebezpieczny od samego uchodźcy, bo go wpuści do naszego kraju, a oni już powiedzieli - nawrócimy całą Europę i pójdziemy po Rzym. Kto jest przeciwko Allahowi musi zginąć. To psychole, ale nie normalni ludzie, cyborgi, roboty, nastawione na religię tylko.

Przepraszam Basiu za ten opopej ;) to w odpowiedzi na Agusiowe stresy :) Zaraz doczytam co u sterylek :)

Powiem Wam, że po tym dzisiejszym materiale zaczęłam się bać, naprawdę się boję - islamistów i III wojny światowej, która już się zaczęła :(((

klaudiafj

Post » Wto wrz 08, 2015 16:33 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Dzięki Klauduś za linki, zaraz im tam wkleję. :ok:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto wrz 08, 2015 16:38 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

klaudiafj pisze:
agusialublin pisze:Idę spać, zmęczyłam się tym pisaniem że czarne jest czarne a białe jest białe :evil:
a niech sobie ściągają całe tabuny tubylców tylko niech później nie jęczą ze rent i emerytur nie dostaną bo cała kasa poszła na obcych
przecież możemy mieszkac w slamsach, grunt żeby emigranci mieli luksusy

a że cała pomoc społeczna pójdzie na pomoc dla tamtych, no to co. Po co Polakom dać, a niech żyją w nędzy
Grunt że wykażemy się w Europie jacy z nas dobrzy samarytanie i pomagamy wszytskim darmozjadom

To już nawet nie jest kwestia tego czy dać czy nie dać, ale to jest niebezpieczne. Nie idą do nas biedni, zmęczeni wojną ludzie, a silni mężczyźni z wymaganiami, którzy chcą szerzyć swoją religię. Nie wiem z kim zadarłaś, ale możesz przekazać tej nierozumnej osobie te linki:

http://www.fronda.pl/a/mocny-rzeczowy-wpis-przeciwko-nielegalnym-imigrantom-usuniety-z-dyskusji-przeczytaj,56403.html?part=1
https://www.youtube.com/watch?v=I6SX9H4luRY
http://wpolityce.pl/swiat/264428-mieszkancy-greckich-wysp-blagaja-o-pomoc-imigranci-wchodza-do-naszych-domow-musicie-nas-chronic-nie-mamy-wojny-a-to-my-jestesmy-ofiarami-wideo
https://www.facebook.com/OptymalizacjaZUSu/videos/906177429470955/?pnref=story
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/rozmowa-z-polskim-dzihadysta-adrianem-al-n-zginiecie-jak-wszyscy-niewierni-czesc-1/jq7g6y jest 2 cz.
http://www.cda.pl/video/8887397

""Będziemy walczyć przeciwko nim (niemuzłumanom) w Szwecji i będziemy walczyć przeciwko wam gdziekolwiek jesteście, aż nie powiecie "nie ma boga nad Allaha" (...) do ostatniego dnia w naszym życiu. Zdobędziemy Szwecję, podbijemy całą Europę! (...) - i jesteś teraz w Szwecji? - tak, jestem w Szwecji - jesz dzięki ich pieniądzom i pijesz dzięki nim (...) - to są pieniądze Allaha, a nie ich! - więc dlaczego nie wyjedziesz do ziemi, gdzie panuje islam?- jesteśmy tu z religijną misją, by rozprzestrzeniać naszą religię!"
ok 80% uchodźców to młodzi mężczyźni"

Także Agusiu nie stresuj się, większość Polaków myśli podobnie, a Ci co myślą inaczej mają komentarz z pierwszego linka. To są artykuły, które tylko dziś czytałam, a to co Niemcy zrobili teraz ze swojego kraju to masakra: https://www.youtube.com/watch?v=ncywx1xtApY&feature=youtu.be - to Merkel zapewniła swoim obywatelom! Islamistom nikt nie podskoczy, są całe getta gdzie policja boi się wejść, a oni gwałcą i mordują ile chcą kobiety europejskie :/
Ci ludzie się nigdy nie przestawią na bycie Europejczykami i nie szanują prawa państwa w którym żyją, bo uważają, że nie muszą, bo to nie prawo islamskie.

W Warszawie jest protest, myślę czy nie jechać sama - nie mam z kim, a bardzo bym chciała tam być. M. ma dyżur :/ Od kilku dni nic innego nie słucham tylko o uchodźcach, powiem Wam, że jestem przerażona! Nasz tv robi z nas idiotów - wmawia nam, że musimy pomóc, podczas kiedy Ci mężczyźni, którzy nie są matkami z dziećmi rozwalają wszystko co stanie im na drodze - autobusy, rzucają kamieniami w okna, robią rozpierduchę, żądają, a do tego wyrzucają paczki z jedzeniem, bo jest na nich znak czerwonego krzyża.
Jak ktoś nie rozumie czym są uchodźcy to jest bardziej niebezpieczny od samego uchodźcy, bo go wpuści do naszego kraju, a oni już powiedzieli - nawrócimy całą Europę i pójdziemy po Rzym. Kto jest przeciwko Allahowi musi zginąć. To psychole, ale nie normalni ludzie, cyborgi, roboty, nastawione na religię tylko.

Przepraszam Basiu za ten opopej ;) to w odpowiedzi na Agusiowe stresy :) Zaraz doczytam co u sterylek :)

Powiem Wam, że po tym dzisiejszym materiale zaczęłam się bać, naprawdę się boję - islamistów i III wojny światowej, która już się zaczęła :(((

Problem w tym Klaudia że my nie sprawdzamy informacji i wrzucamy linki z tabloidów i innej prasy brukowej albo z dzienników prawicowych a te kłamią na potegę. Te dobre ciocie mają info z pierwszej lini frontu i wiedzą wszystko lepiej. Każda nasza wypowiedź spotyka się z kontrą i jest odrzucana. Mnie nawet posądzono o manipulację.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto wrz 08, 2015 16:56 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

No, to dla tych dobrych cioć jest właśnie wypowiedź z pierwszego linka. To przerażające, że takie i tutaj na miau szerzą swoje mądrości - nawet tam nie wchodzę na pogawędkę.
Ja bardzo dużo słuchałam ostatnio o uchodźcach, non stop tv chodził i net i nawet przez chwilę uwierzyłam w to co robią nam media, ale w końcu po tym co dziś zobaczyłam, jak wczoraj zobaczyłam jak Ci "ludzie normalni jak my, bo mają komórki" kręcą śmierć wielbłądziej mamy tymi tel, jak tam mama się wydzierała, jak obok stało jej dziecko i płakało utaplane w jej krwi, a oni wbijali jej nóż, powoli w kilka miejsc, aby w imię religii się wykrwawiła na stojąco czekając na śmierć nie chce ich u nas widzieć. Miarka się przebrała i po tym co dziś zobaczyłam w tych filmach niech wypier....ą! Oni zrobią nam islam z Europy i to jest ich cel, a wojna jest tylko pretekstem :/
Co ja się wczoraj spłakałam to tylko ja wiem, i ten reporter, który kręcił ten film, odszedł na bok i wył :(
To nie są matki z dziećmi - to faceci w pełni sił. A matki z dziećmi są też pokazane w tych filmikach - jak idą i nawołują do islamu, a dziennikarce mówią - idź się ubierz, kogo chcesz uwieźć w Anglii chyba to było - w kraju tej dziennikarki? Ach, tego jest dużo, ale to trzeba zobaczyć.
Nigdy Europa nie dogada się z Islamem.
Dlatego brawa dla prezydenta Dudy.

klaudiafj

Post » Wto wrz 08, 2015 18:54 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Klaudia masz we wszystkim rację ich należy się bać. To jest dzicz która własne dzieci i kobiety wyśle na śmierć jak zajdzie taka potrzeba. Myślę, że Polska nie jest ich celem, nie mamy im co zaproponować. Ale i tak się BOJĘ.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto wrz 08, 2015 20:27 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Cześć Klaudia . Nie ma problemu :wink:
Mary , :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ludzie , ja w sen zimowy zapadam 8O Przed 17 połozyłam się na godzinkę , bo mnie mózownica zaczęła ćmić . I dopiero dałam się obudzić 8O
Spałam twardo , jednym ciągiem , bez snów praktycznie 8O

barbarados

Post » Śro wrz 09, 2015 8:16 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Czesc Basiu,
Jak dziewczyny? :1luvu:

Temat uchodźców pozostawię bez komentarza... Bo szlak mnie trafia, w Polsce bieda jak sie piszczy a tu kupa tysięcy ma jeszcze przyjechać no name.... :x
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro wrz 09, 2015 14:32 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Hej .
Ja też już nie wiem . Z jedej strony szkoda dzieci . Z drugiej jestem przeciw . Z dnia na dzień coraz bardziej przeciw . I z dnia na dzień mi coraz mniej szkoda tych ludzi . I nie chcę ich tu .

Kocice ok . Ogólnie wszystkie koty zaspane , ozywiają się nocą :twisted:

barbarados

[poprzednia][następna]