Pozytywnie zakręceni : Tosia na tymczasie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 07, 2015 9:51 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Myszolandia pisze:na razie to było działanie z czystą premedytacją,zeby ciotka sie poscała koofniasz jeden <3 złodziejskie kocie nasienie serduchów

Obrazek

Obrazek

Obrazek

fajna miejscówka :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon wrz 07, 2015 10:14 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Ewa L. pisze:Agusia - pisałaś im bardzo dosadnie co myślisz o tym wszystkim i otwarcie i to może najbardziej ich drażniło . Większość pewnie myśli tak samo ale swoją wypowiedz ubiera w wyszukane słowa i ę i ą że niby to takie panie na poziomie i entelegentne som.
Uciekają przed wojną......taaaa.....

Wojna w Iraku była i nie słyszało się o takiej masie uchodźców , wojna w Czeczeni to samo. Nie było takiej masy ludzi uciekającej do Europy a poza tym skąd pewność że to są uchodźcy a nie najeźdźcy na Europę ?

Poza tym patrząc po relacjach z Węgier ludzie potrzebujący pomocy wyrzucają wodę i jedzenie które dostają ? Oni potrzebują pomocy ? Raczej kopa na rozpęd by wrócili skąd przyszli i tyle.
Paczcie jak sprawdzają się przepowiednie Nostradamusa - był papież słowianin - był , papież niemiec - był, czekamy na mużyna papieża bo falę muzułmanizmu i islamu już mamy.

wiesz co Ewuś, ja to jestem prosta kobita, nie mam naukowego i kwiecistego i naukowego języka a jak mówię to prosto co myślę
jeszcze jak się czymś podnerwię to już leci jak z karabinu

siostry miłosierdzia się znalazły
to niech sobie jedna z drugą pościągają całe rodziny tubylców i ich utrzymują
kłapać dziobami to one potrafią, jakie to wrażliwe i jak chcą pomagać

Ewuś ja też się boję tego że Europa sie zislamizuje, to co piszesz o przepowiedni.
I przeraża mnie ta masa dzikusów bo rozniosą nam kraj w powietrze.
Przy poprzednich wojnach nie było tyle uchodźców co teraz, teraz to miliony idą
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon wrz 07, 2015 10:33 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:Agusia - pisałaś im bardzo dosadnie co myślisz o tym wszystkim i otwarcie i to może najbardziej ich drażniło . Większość pewnie myśli tak samo ale swoją wypowiedz ubiera w wyszukane słowa i ę i ą że niby to takie panie na poziomie i entelegentne som.
Uciekają przed wojną......taaaa.....

Wojna w Iraku była i nie słyszało się o takiej masie uchodźców , wojna w Czeczeni to samo. Nie było takiej masy ludzi uciekającej do Europy a poza tym skąd pewność że to są uchodźcy a nie najeźdźcy na Europę ?

Poza tym patrząc po relacjach z Węgier ludzie potrzebujący pomocy wyrzucają wodę i jedzenie które dostają ? Oni potrzebują pomocy ? Raczej kopa na rozpęd by wrócili skąd przyszli i tyle.
Paczcie jak sprawdzają się przepowiednie Nostradamusa - był papież słowianin - był , papież niemiec - był, czekamy na mużyna papieża bo falę muzułmanizmu i islamu już mamy.

wiesz co Ewuś, ja to jestem prosta kobita, nie mam naukowego i kwiecistego i naukowego języka a jak mówię to prosto co myślę
jeszcze jak się czymś podnerwię to już leci jak z karabinu

siostry miłosierdzia się znalazły
to niech sobie jedna z drugą pościągają całe rodziny tubylców i ich utrzymują
kłapać dziobami to one potrafią, jakie to wrażliwe i jak chcą pomagać

Ewuś ja też się boję tego że Europa sie zislamizuje, to co piszesz o przepowiedni.
I przeraża mnie ta masa dzikusów bo rozniosą nam kraj w powietrze.
Przy poprzednich wojnach nie było tyle uchodźców co teraz, teraz to miliony idą

Zgadza się. U nas kobiety i dzieci stanowią typową ludność cywilną . W ich kraju są żołnierzami w imię wiary. Tam dzieciom od urodzenia wpaja sie że za wiarę się zabija i ginie i zamiast trzymać w ręku długopis uczą sie trzymania broni. Więc jaka mamy gwarancję że emigranci są uchodźcami a nie najeźdzcami ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon wrz 07, 2015 10:54 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Pewnie , że fajna miejscówka . I trudno dostępna dla ludzia :wink:
Ewa , nie mamy pewności . :roll:
Aga , wyspałaś się ? :D

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon wrz 07, 2015 10:56 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Okno na balkon zamknęłam. Bo co otworzyłam to Dyzia hyc na balkon i japę darła w niebogłosy :mrgreen:
Nad ranem były też śpiewy :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon wrz 07, 2015 11:10 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

agusialublin pisze:Okno na balkon zamknęłam. Bo co otworzyłam to Dyzia hyc na balkon i japę darła w niebogłosy :mrgreen:

.......tańce, hulanka , swawola i arie Dyzi dookoła.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 07, 2015 11:14 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:Okno na balkon zamknęłam. Bo co otworzyłam to Dyzia hyc na balkon i japę darła w niebogłosy :mrgreen:

zapomniałaś dopisać o zasikanym łóżku w dużym pokoju :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon wrz 07, 2015 11:18 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:

Może w złym miejscu stoi bo powinna tu stać kuweta.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 07, 2015 11:19 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:

taaaa :ryk: :ryk: :ryk:
to w takim razie musiałaby to być bardzo wielka kuweta :ryk: :ryk:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon wrz 07, 2015 11:20 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:

taaaa :ryk: :ryk: :ryk:
to w takim razie musiałaby to być bardzo wielka kuweta :ryk: :ryk:

oj tam, oj tam ...w końcu liczy się komfort i wygoda.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 07, 2015 11:21 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

Poza tym fotki mi miałaś przysłać na banerek.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 07, 2015 11:24 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

A tak poza tym jakby ktoś był zainteresowany to od dziś zaczęło sie głosowanie w konkursie na miss i mistera miau.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 07, 2015 11:54 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

To zagłosuję :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon wrz 07, 2015 12:45 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

wołała kawalerów z okolicy? :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon wrz 07, 2015 12:52 Re: Pozytywnie zakręceni : Kciuki trzymac za sterylki !

mir.ka pisze:

wołała kawalerów z okolicy? :lol:

podejrzewam że wszystkie kocury z okolicy sie zbiegły pod nasz blok :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

[poprzednia][następna]