Grafik dyżurów 07.09.-13.09 07.08. pon. rano CatAngel wiecz. Asiap 08.09. wtorek rano brak wiecz. Mara 09.09. środa rano brak wiecz. brak 10.09. czwartek rano brak wiecz. Asiap 11.09. piątek rano brak wiecz. brak 12.09. sobota rano brak wiecz. brak 13.09. niedziela rano brak wiecz. brak
Grafik dyżurów 07.09.-13.09 07.08. pon. rano CatAngel wiecz. Mara 08.09. wtorek rano brak wiecz. Asiap 09.09. środa rano brak wiecz. brak 10.09. czwartek rano brak wiecz. Asiap 11.09. piątek rano brak wiecz. brak 12.09. sobota rano brak wiecz. brak 13.09. niedziela rano brak wiecz. brak
Rano wszystko ok.Zostawiłam uchylone okna. Na zdrowej ok. Malce od Teresy dobrze. obydwa bawią sie fajnie. Ten lekko wystraszony (dziewczynka)dzisiaj dała sie spokojnie głaskac Na Kw spokój.Kalinka dostała zastrzyk. Enja kupka nie ładna. Megi smarka. Czarnuszki latały luzem jak przyszłam. Na Trójce Śnieżka rządzi.
Chyba tyle. Gdzie są łopatki z dużymi dziurkami jasno niebieska i jasno szara.
CatAngel pisze:Gdzie są łopatki z dużymi dziurkami jasno niebieska i jasno szara.
Podpisuję się pod tym pytaniem, zwłaszcza, że szarą sama przynosiłam. Chyba mam jeszcze jakąś 1 w domu ale jak pisałam - trzeba kupić kilka, bo te z małymi oczkami to se można
Grafik dyżurów 07.09.-13.09 07.08. pon. rano CatAngel wiecz. Mara 08.09. wtorek rano CatAngel wiecz. Asiap 09.09. środa rano CatAngel wiecz. brak 10.09. czwartek rano CatAngel wiecz. Asiap 11.09. piątek rano brak wiecz. brak 12.09. sobota rano brak wiecz. brak 13.09. niedziela rano brak wiecz. brak
Nie ma już mokrej karmy dla Kalinki (tylko jakieś pół saszetki otwarte w lodówce). Kupa u niej brzydka. Poza tym Enja też kupa brzydka. Megi się drapie w cholerę. Migotka atakowała dziś bardzo niefajnie Felixa i Karola, kłaki leciały z tego pierwszego. To które koty są zarezerwowane? Agatka duża i dwójka dzieci Kalinki? A wolierówka też? Jeszcze ktoś?