Widzę ze dzień minął przyjemnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:PixieDixie pisze:Hej MOlinka jak tam czelotka dzisiaj? W taka paskudna pogode to tylko spia pewnie co?
Dzieci raczej spały cały dzien bo jak przed chwila wróciliśmy do domu to oboje na Nas czekalito jest takie słodkie
![]()
My dzis we Wrocławiu spędziliśmy niedziele, nie cała bo do 12 siedzielismy z kotami w lozku![]()
Kupiłam sobie dzis kurtkę, dwie pary spodni i małżonek kupił mi perfumy![]()
![]()
![]()
![]()
Eh, perfumy sa moja słabością, ciagle mi mało![]()
A Wy drogie Panie macie jakies ulubione perfumy?![]()
Dzis zastanawialiśmy sie z mezem jak to bedzie jak choinkę postawimy w pokoju, bo Moli nie przejawiała zainteresowania krzakiem, 3 razy sie wspięła, nic nie uszkodziła ale ten mały diabeł to pewnie bedzie próbować robić za gwiazdę na samym czubkucos czuje ze bedzie wesoło w tym roku
agusialublin pisze:Jeśli chodzi o perfumy to ja ostatnio ciągle wącham PERFUMĘ DYZIA , skubana szcza w dużym pokoju na wyrko![]()
Zapach nie do wywietrzeniai ciągle unosi się jej aromat w powietrzu
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Jeśli chodzi o perfumy to ja ostatnio ciągle wącham PERFUMĘ DYZIA , skubana szcza w dużym pokoju na wyrko![]()
Sterylki jej trza jak nic.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Jeśli chodzi o perfumy to ja ostatnio ciągle wącham PERFUMĘ DYZIA , skubana szcza w dużym pokoju na wyrko![]()
Sterylki jej trza jak nic.
jutro idę z nią do veta i zobaczymy co powie
agusialublin pisze:Jeśli chodzi o perfumy to ja ostatnio ciągle wącham PERFUMĘ DYZIA , skubana szcza w dużym pokoju na wyrko![]()
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Jeśli chodzi o perfumy to ja ostatnio ciągle wącham PERFUMĘ DYZIA , skubana szcza w dużym pokoju na wyrko![]()
Perfumy marki COTY
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Jeśli chodzi o perfumy to ja ostatnio ciągle wącham PERFUMĘ DYZIA , skubana szcza w dużym pokoju na wyrko![]()
Perfumy marki COTY
chyba KOTY
Ewa L. pisze:Najlepiej byłoby udać się do dietetyka i on dostosuje indywidualną dietę bo każdy organizm jest inny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 51 gości