Myszolandia pisze:a ja wpadam po cudnym restarcie systemu,tego mi było trza Basiu po tym przywalonym ostatnim czasie a teraz mam zagadkę co mamy na tym zdjęciu ?
Idę spać, zmęczyłam się tym pisaniem że czarne jest czarne a białe jest białe a niech sobie ściągają całe tabuny tubylców tylko niech później nie jęczą ze rent i emerytur nie dostaną bo cała kasa poszła na obcych przecież możemy mieszkac w slamsach, grunt żeby emigranci mieli luksusy
a że cała pomoc społeczna pójdzie na pomoc dla tamtych, no to co. Po co Polakom dać, a niech żyją w nędzy Grunt że wykażemy się w Europie jacy z nas dobrzy samarytanie i pomagamy wszytskim darmozjadom
Agusia - pisałaś im bardzo dosadnie co myślisz o tym wszystkim i otwarcie i to może najbardziej ich drażniło . Większość pewnie myśli tak samo ale swoją wypowiedz ubiera w wyszukane słowa i ę i ą że niby to takie panie na poziomie i entelegentne som. Uciekają przed wojną......taaaa.....
Wojna w Iraku była i nie słyszało się o takiej masie uchodźców , wojna w Czeczeni to samo. Nie było takiej masy ludzi uciekającej do Europy a poza tym skąd pewność że to są uchodźcy a nie najeźdźcy na Europę ?
Poza tym patrząc po relacjach z Węgier ludzie potrzebujący pomocy wyrzucają wodę i jedzenie które dostają ? Oni potrzebują pomocy ? Raczej kopa na rozpęd by wrócili skąd przyszli i tyle. Paczcie jak sprawdzają się przepowiednie Nostradamusa - był papież słowianin - był , papież niemiec - był, czekamy na mużyna papieża bo falę muzułmanizmu i islamu już mamy.