isiaja pisze:Chciałam się wybrać kiedyś do Olsztyna....ale może to palenie zaraźliwe jest bardzo
Ależ skąd?!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isiaja pisze:Chciałam się wybrać kiedyś do Olsztyna....ale może to palenie zaraźliwe jest bardzo
Dorota pisze:Duża jeszcze oddycha, ale mniejsza z tym.![]()
Na podwórku jakaś impreza sie szykuje!
Stoły rozstawione, białe obrusy...
Drewno na ognisko zgromadzone.
Mru obserwujący
Hannah12 pisze:[iiMru, to wyczyść futerko i idz na imprę.
Haker[/i]
isiaja pisze:Dorota pisze:Duża jeszcze oddycha, ale mniejsza z tym.![]()
Na podwórku jakaś impreza sie szykuje!
Stoły rozstawione, białe obrusy...
Drewno na ognisko zgromadzone.
Mru obserwujący
Mrusiu, uciekaj zanim się spalisz i Dużą też schowaj by się nie spaliła....bo może to nie ognisko a stos a stoły z obrusem -dla Świętej Inkwizycji...
Jutro referendum....
MaryLux pisze:isiaja pisze:Chciałam się wybrać kiedyś do Olsztyna....ale może to palenie zaraźliwe jest bardzo
Ja kiedyś byłam w Olsztynie, nawet kilka razy. Ale to było jeszcze przed urodzeniem się Psotusia, a o forum miau to nawet Rafał jeszcze nie marzył...
Dorota pisze:MaryLux pisze:isiaja pisze:Chciałam się wybrać kiedyś do Olsztyna....ale może to palenie zaraźliwe jest bardzo
Ja kiedyś byłam w Olsztynie, nawet kilka razy. Ale to było jeszcze przed urodzeniem się Psotusia, a o forum miau to nawet Rafał jeszcze nie marzył...
Uprasza się o przybycie do Olsztyna!
Mru
Dorota pisze:MaryLux pisze:isiaja pisze:Chciałam się wybrać kiedyś do Olsztyna....ale może to palenie zaraźliwe jest bardzo
Mru
isiaja pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:isiaja pisze:Chciałam się wybrać kiedyś do Olsztyna....ale może to palenie zaraźliwe jest bardzo
Mru
Może niedługo będę mogla skorzystać z zaproszenia...ale to wcześniej wyślę PW.
Pozdrawiam porannie![]()
PS. Uważajcie na ŻYWIOŁY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości