TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 29, 2015 6:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

phantasmagori pisze:Ale mnie nie chodziło o takie bulgotanie jak przy occie, tylko takie leciutkie syczenie, woda stawała się na chwilę mętna, po czym zaraz klarowała.
Moja babcia robiła taki napój do ciężkostrawnych posiłków, na lepsze trawienie. W Poznaniu się to chyba nazywa zelter.

Woda, ocet, soda :mrgreen: stara " bziukowanka" :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Sob sie 29, 2015 6:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Zdjęcia fantastyczne-tylko pochylić czoła :) a i jeszcze garść cennych porad o sprzątaniu, co to się nigdy nie kończy!
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pon sie 31, 2015 10:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Biegaj Bonusiu spokojnie za TM [*] Justyna przytulam mocno :cry:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon sie 31, 2015 10:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Bonusiu [*] bardzo przykro ;(

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pon sie 31, 2015 10:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Bardzo mi przykro.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Pon sie 31, 2015 19:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

:cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto wrz 01, 2015 21:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Niestety to kiepski rok dla mruczkow:-( wczoraj na spacerze Larysa musiała słyszeć wystrzaly albo burzę,bi podczas spaceru była Bardzo niespokojna:-( dobrze,że blisko nikt nie strzelał,bo byłoby ciężko...

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Wto wrz 01, 2015 22:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Witam
Proszę o informacje o co tutaj chodzi, kim jest ta patologiczna użytkowniczka o nicku phantasmagori?
Przeczytałem temat i aż mnie zagotowało, jak można być takim chamem i wklejać na publicznym forum zdjęcia czyjegoś mieszkania? Bez zgody właściciela i jeszcze w dodatku w tak bezczelny sposób komentować?
Wypisywać głupoty, że zwierzęta są zaniedbane itd... A szczytem jest selekcjonowanie, które zwierzę ma być uśpione, bo phantasmagori tak uważa. Czytam forum od jakiegoś czasu i nie ogarniam chamstwa niektórych osób, phantasmagori pobiła w tym wszystkich.

Dominik2

Od: Wto wrz 01, 2015 22:04

Post » Śro wrz 02, 2015 0:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Dominik2 pisze:Witam
Proszę o informacje o co tutaj chodzi, kim jest ta patologiczna użytkowniczka o nicku phantasmagori?
Przeczytałem temat i aż mnie zagotowało, jak można być takim chamem i wklejać na publicznym forum zdjęcia czyjegoś mieszkania? Bez zgody właściciela i jeszcze w dodatku w tak bezczelny sposób komentować?
Wypisywać głupoty, że zwierzęta są zaniedbane itd... A szczytem jest selekcjonowanie, które zwierzę ma być uśpione, bo phantasmagori tak uważa. Czytam forum od jakiegoś czasu i nie ogarniam chamstwa niektórych osób, phantasmagori pobiła w tym wszystkich.

Mózg.Podstawowe narzędzie przeciętnie inteligentnego człowieka. Znajduje się w tej bańce, którą masz między uszami. Przeczytaj jeszcze raz, tym razem używając mózgu :wink:
Ostatnio edytowano Śro wrz 02, 2015 0:45 przez phantasmagori, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro wrz 02, 2015 0:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Dominik2 pisze:Witam

Oj chyba zupełnie nie zrozumiałeś postu phantasmagori, zupełnie ...
Może przeczytaj jeszcze raz wcześniejsze jej posty, złóż wszystko do kupy i wtedy....no właśnie !!!
A jeśli nadal nie rozumiesz, to wystarczy przeczytać komentarz Tyskich Mruczków (Justyny) pod tym "obraźliwym inaczej ;) " postem phantasmagori.

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Śro wrz 02, 2015 7:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Dominik, tak jak dziewczyny radzą - jeszcze raz z uzyciem mózgu. Czyli kto co komu odpowiada i kto co wkleja.
A przy okazji - jesteś trollem? Dałeś sie komuś napuścić? Czy tak sam z siebie akurat pierwszy post Ci się trafił na tym wątku?
Ponieważ małe są szanse, że Dominik przeczyta jeszcze raz, przeprosi , to może od razu - za nim się rozwinie głupia dyskusja z tłumaczeniem jak sie czyta ze zrozumieniem - olać?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro wrz 02, 2015 9:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Wiem co przeczytałem i jestem w szoku. Normalnie każdy zwykły żul, bezdomny koczujący na dworcu, posiada większy szacunek do ludzi niż ona. Szkoda, że ona ma tutaj jeszcze poparcie innych, za to co robi. No nic, trzeba sobie poszukać innego forum o kotach...

Dominik2

Od: Wto wrz 01, 2015 22:04

Post » Śro wrz 02, 2015 13:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Miałam sobie dać spokój, ale.. może.. Dominik, czy Ty przeczytałeś wątek od początku? Bo może wpadłeś na stronę gdzie phantasmagori ironizuje nt warunków Tyskich Mruczków w odpowiedzi i w odniesieniu do wrednych, szkalujących i kłamliwych wpisów eunniki i wklejane przez nią, zdjęcie, do czego nie miała prawa?
A piszę to między innymi dlatego, żeby ktoś podobnie wpadając z nienacka na tę akurat stronę, weźmie wpis Dominika poważnie, nie pofatyguje się rozkminić sprawy i sie zrazi do wątku i poszczególnych osób.

I to na tyle :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro wrz 02, 2015 15:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

W sumie to jest efekt nieprzemyślanej działalności moderatora który źle zmoderował wątek przenosząc wpisy Euniki tutaj viewtopic.php?f=8&t=170410
natomiast moją odpowiedź, oraz posty pozytywne na nie pozostawił tutaj. W ten sposób narobił niezłego bałaganu

Jeśli ktoś wejdzie na wątek z przeniesionymi postami, uwierzy w brednie Euniki, bo brak tam postów opisujących prawdziwą sytuację.
Na tym zaś wątku posty obronne bez postów Euniki wyglądają kompletnie bez sensu i faktycznie mogą być źle zinterpretowane, nawet jak ktoś poczytał wątek.

O ile wiem Justa nie prosiła moderatora o moderację wątku, lecz o zwrócenie uwagi osobom szkalującym.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro wrz 02, 2015 16:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XV Etnusia za T.M. spij spokojnie kochana

Do wiadomości Dominika:
Zdjęcia zostały wstawione za zgodą Justyny i przedstawiają faktyczny obraz sytuacji w odpowiedzi na wcześniejsze szkalujące ją posty.
Gdybyś poczytał post ze zrozumieniem, otworzył byś zdjęcia do pełnego rozmiaru , porównał opis każdego zdjęcia z samym zdjęciem, zrozumiał byś sens tego postu.
Przykład: podpis "syf" pod zdjęciem idealnego porządku, "skrajnie zaniedbane zwierzę" pod fotką wypasionego kocura leżącego do góry brzuchem.
Ironia jako forma odpowiedzi na ataki na Justynę.

Rada na przyszłość. Zanim się odniesiesz do cudzego postu w agresywny sposób i obrazisz jego autora, przeczytaj bardzo dokładnie dwa, albo trzy razy. Nie będziesz robił z siebie idioty.
Na słowo przepraszam oczywiście nie liczę
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]