Moderator: Moderatorzy
aleusha pisze:Właśnie paczka dotarła, dziękuję. I cioci alessandrze również za odstąpienie gratisa.
alessandra pisze:aleusha pisze:Właśnie paczka dotarła, dziękuję. I cioci alessandrze również za odstąpienie gratisa.
to nie ja, ja bym nie dała![]()
, to Tuliś
ewar, melduję dokonanie wpłaty i otrzymanie przesyłki -dziekuję
aleusha pisze: No to wycałuj ode mnie Tulisia.
alessandra pisze:aleusha pisze: No to wycałuj ode mnie Tulisia.
A mozę by się Ciocia pofatygowała sama, bo już trochę tych czułości się nazbierało do przekazania
aleusha pisze:alessandra pisze:aleusha pisze: No to wycałuj ode mnie Tulisia.
A mozę by się Ciocia pofatygowała sama, bo już trochę tych czułości się nazbierało do przekazania
Ponad 400 km w jedna str.. To chyba byśmy musieli się spotkać gdzieś w połowie drogi, bo u mnie wypad wakacyjny (poza ogródek
) musi kończyć się w tym samym dniu
.
alessandra pisze:aleusha pisze:alessandra pisze:aleusha pisze: No to wycałuj ode mnie Tulisia.
Ponad 400 km w jedna str.. To chyba byśmy musieli się spotkać gdzieś w połowie drogi, bo u mnie wypad wakacyjny (poza ogródek
) musi kończyć się w tym samym dniu
.
ano jak taka sprawa-będziem mysleć, hmm , w górach możemy się spotkać,tyle ,że Tulinek dziewczynę swoją wyśle po buziaki( on nie podróżuje) -Balbinkę, bo Balbi ma tam blisko![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 340 gości