Dobre te koty czy nie
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:ja ostatni Koty próbowałam![]()
![]()
![]()
![]()
jeden Pan Kot jeszcze czeka w lodówce
Zapoluję na nie
Nie pamiętam czy we Wrocławiu jest Real... Jak jest, to spróbuj tam, w kieleckim można kupić.
Real był, ale się przezwał Oszołomem

klaudiafj pisze:Dzień dobry
Dobre te koty czy nieJak ostatnio widziałam ich cenę to mi się odechciało kupić - ponad 7 zł :/ Chyba specjalnie dali koty na obrazku, żeby skusić takie jak my do wydania kaski

klaudiafj pisze:Dzień dobry
Dobre te koty czy nieJak ostatnio widziałam ich cenę to mi się odechciało kupić - ponad 7 zł :/ Chyba specjalnie dali koty na obrazku, żeby skusić takie jak my do wydania kaski
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:ja ostatni Koty próbowałam![]()
![]()
![]()
![]()
jeden Pan Kot jeszcze czeka w lodówce
Zapoluję na nie
Nie pamiętam czy we Wrocławiu jest Real... Jak jest, to spróbuj tam, w kieleckim można kupić.
Real był, ale się przezwał Oszołomem
i tam są![]()
![]()
Moli25 pisze:Cześć MaryLux![]()
Ineczko co u Ciebie?

MaryLux pisze:Moli25 pisze:Cześć MaryLux![]()
Ineczko co u Ciebie?
Nudzem siem. Bo moja @ ma jakieś gupie spacery chodzi.
Alyaa pisze:U nas jeszcze jest Real, ale już coraz więcej rzeczy ma z logo Oszołoma, co bardzo mi się nie podoba. Wcześniej kupowałam filtry do wody TiP - produkowane przez kielecką firmę Formaster, teraz są dostępne tylko produkowane w Estonii. Więc filtry kupuje na firmowym stoisku Formastera...
Oprócz białego, czarnego i rudego kota, z piw są jeszcze: Pan Kot (lager i chmielowy). Znalazłam jeszcze Kazimierskie z rysunkiem kota na etykiecie. Te sześć rodzajów widziałam właśnie w "swoim" Realu. Cena poniżej 6 zł, ale nie dam sobie ręki uciąć.
Gosiagosia pisze:Witajcie !
Ja zawsze ostatnia - chyba cos ze mna nie tak![]()
Ale goraco pozdrawiam.![]()
![]()

agusialublin pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:Cześć MaryLux![]()
Ineczko co u Ciebie?
Nudzem siem. Bo moja @ ma jakieś gupie spacery chodzi.
Inusia to powiedz tej swojej @ żeby przestała na te gupie spacery chodzić i zajęła się Tobą bo Ty kochana jesteś najważniejsza no

Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel, Duni, Google [Bot] i 9 gości